در آذرماه ۱۴۰۲، دو خبر از حوزه خودروسازی خصوصی کشور به بیرون مخابره شد. این اخبار شامل توقف تولید کی ام سی K ۷ و تیگو ۸ پرو بودند.
در آذرماه ۱۴۰۲، دو خبر از حوزه خودروسازی خصوصی کشور به بیرون مخابره شد. این اخبار شامل توقف تولید کی ام سی K ۷ و تیگو ۸ پرو بودند. هر کدام از این خودروها توسط یکی از شرکتهای خودروسازی خصوصی به تولید میرسند و البته با دلیل متفاوتی برای توقف تولید مواجه شدهاند.
کی ام سی K ۷ یکی از کراساوورهای بالارده در سبد محصولات کرمان موتور محسوب میشود. تولید این خودرو از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است، بنابراین عمر این خودرو در خط تولید کرمان موتور چندان طولانی نیست. توقف تولید این خودرو در چین دلیل اصلی کاهش و سپس قطع تولید KMC K ۷ است.
خودرویی که ما به اسم کی ام سی K ۷ در کشورمان میشناسیم، نسخه ارتقایافته و بهینه شده جک S ۷ است که در سرزمین اصلی با نام جک X ۷ شناخته میشود. کرمان موتور در ابتدا تصمیم داشت تا جک S ۷ را بهعنوان محصولی بزرگتر و لوکستر از جک S ۵ به خط تولید خود بیاورد. بااینحال توقف تولید جک S ۷ در سرزمین اصلی و جایگزینی آن با جک X ۷، سبب شد تا کرمان موتور تصمیم خود را برای مونتاژ تغییر دهد.
کرمان موتور در جریان نمایشگاه تحول صنعت خودرو، از محصولی جدید به نام کی ام سی JS ۶ رونمایی کرد. این خودرو درواقع نسخه ارتقایافته جک S ۶ است که با نام جک JS ۶ و یا سهول JS ۶ در بازارها عرضه میشود. این خودرو با پیشرانههای درونسوز و هیبریدی به بازار ایران عرضه خواهد شد و انتظار داریم بهزودی جایگزین کی ام سی K ۷ شود.
در سوی دیگر ماجرای توقف تولید کراساوورها، مدیران خودرو دلایل متفاوتی برای توقف تولید تیگو ۸ پرو دارد. این خودرو به دلیل قیمتگذاری دستوری و عدم صرفه اقتصادی برای تولیدکننده، با توقف مونتاژ روبهرو شده است.
مدیران خودرو به دلیل افزایش قیمت ارز طی مدت اخیر، خواهان افزایش قیمت خودروهایش ازجمله تیگو ۸ پرو بوده است. بااینحال شورای رقابت قیمت تیگو ۸ پرو را در محدوده قبلی تثبیت کرد. از آنجایی که تولید خودرو با ضرر برای خودروسازان خصوصی بیمعنی است، مدیران خودرو تصمیم گرفت تا تولید این محصول را متوقف کند.
قیمت روز خودرو خارجی و داخلی را در صفحه قیمت خودرو فرارو مشاهده کنید
منبع:دیجیاتو