این کوکو را به عنوان یک وعده غذایی شام، میانوعده یا به عنوان پیش غذا میتوانید سرو کنید.
کوکو شیرین، یکی از انواع غذاهایی سنتی و قدیمی است که شاید نام آن را کمتر شنیده باشید. اصالت این غذا به شهرهای مشهد و قزوین برمیگردد و اگر طرفدار طعمهای شیرین هستید میل کردن این غذا را به شما توصیه میکنیم.
به گزارش مجله اکالا، این کوکو را به عنوان یک وعده غذایی شام، میانوعده یا به عنوان پیش غذا میتوانید سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکو شیرین را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح دهیم.
مدت زمان آماده سازی و تهیه این غذا ۴۰-۶۰ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید.
درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.
در اولین مرحله برای تهیه این غذای مشهدی به سراغ تهیه شربت روید. درون قابلمه مناسبی شکر و آب را بریزید. بدون اینکه محتوای درون قابلمه را بهم زنید قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا دانههای شکر درون آب حل شود و آب شروع به جوشیدن کند.
در مدت زمان جوشیدن آب و شکر براشی را به جوهر لیمو آغشته کنید و هر از چندگاهی به دیوارهای قابلمه بکشید. با این کار از شکرک زدن شربت و چسبیدن دانههای شکر به دیواره قابلمه جلوگیری میکنید.
پس از گذشت ۱۵-۳۰ دقیقه زمانی که شربت به غلظت مناسب رسید. محلول زعفران و گلاب را به آن بیفزایید و کمی بهم زنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حال حرارت را خاموش کنید و شیره را کنار گذارید تا خنک شود.
در دومین مرحله به سراغ آماده سازی سیبزمینی روید. سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید و به ۲-۴ قسمت برش زنید. حال درون قابلمه مناسبی با مقداری آب قرار دهید و قابلمه را روی حرارت گذارید. ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیبزمینی به خوبی بپزد و نرم شود. پس از پخته شدن آن را از قابلمه خارج کنید و با کمک گوشکوب له و پوره کنید.
در این مرحله سفیدهها و زردهای تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیدهها را با دور تند همزن بهم زنید تا حالت پفکی به خود گیرند. سفیدهها را به خوبی فرم دهید به شکلی که زمانی که کاسه را برمیگردانید سفیده از ظرف نریزد. حال سفیدههای فرم گرفته را درون یخچال گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.
در چهارمین مرحله زردهای تخم مرغ را با مقداری وانیل و شکر با همزن بزنید. تا زردهای تخممرغ کرمی و کشدار شوند.
در این مرحله زرده تخم مرغ زده شده را به همراه پوره سیب زمینی با هم ترکیب کنید. سفیده فرم گرفته و مقداری هل به مواد بیفزایید و در حد مخلوط شدن بهم زنید.
در ششمین مرحله درون تابه نچسب مناسبی کره و مقداری روغن مایع بریزید و تابه را روی حرارت کم قرار دهید، زمان دهید تا روغن داغ شود. حال مواد کوکو را درون تابه بریزید و روی سطح مواد را صاف و یکدست کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب آن را ببندید.
۱۰-۲۰ دقیقه زمان دهید تا یک طرف کوکوی شما به خوبی بپزد و طلایی رنگ شود. حال به آرامی کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم طلایی و سرخ شود.
پس از سرخ شدن هر دو طرف کوکو به دلخواه آن را درون همان تابه برش زنید. حال شربتی که در مرحله اول تهیه کرده بودید را به کوکو بیفزاید. کمی زمان دهید تا شربت به خوبی به خورد مواد کوکو شما برود و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
در آخرین مرحله کوکو را درون ظرف سرو بچینید و با مقداری خلال بادام یا خلال پسته آن را تزیین کنید. این کوکو طعمی بسیار جذاب و خوشمزه دارد، امیدواریم که طبق این آموزش آن را تهیه و نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان این مقاله نیز با مجله آشپزی اکالا همراه بودید بسیار خرسندیم و تا آموزشهای بعدی شما را به خداوند بزرگ و منان میسپاریم.