معمولا میگو را با سس تارتار سرو میکنند، ولی میگوی کبابی با سس قرمز تند و تیز هم طعم دیگری دارد.
چینیها بوی زهم ماهی و میگو را با سسهای مختلف میگیرند.
۲۴ عدد میگوی درشت
آب یک عدد لیموترش
۱ قچ پودرفلفل پاپریکا
نوک قچ پودر آویشن
۱ عدد برگ بو
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ عدد پیاز (خرد شود)
۵۰۰ گرم پوره گوجهفرنگی
۴ قس آب گوجهفرنگی
۲ /۱ عدد فلفل سبز (خرد شود)
۱ حبه سیر (له شود)
۱ قس سویا سس
۱. میگوها را پاک کرده و بعد از شستن در کاسهای بریزید. برای مزهدار کردن آن از نمک و فلفل پاپریکا و سیاه، آب لیموترش، برگبو و آویشن استفاده کنید. در ظرف را بگذارید و در یخچال قرار دهید تا میگوها طعمدار شوند.
۲. برای درست کردن سس همه مواد لازم برای سس را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و سسی یکنواخت تحویل بگیرید. سس را در کاسهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا پخته و غلیظ شود.
۳. میگوها را با همان مواد طعمدهنده و کمی آب بپزید. شعله بالای فر (گریل) را روشن کنید تا فر گرم شود سپس هرکدام از میگوها را در یک سیخچوبی قرار داده و دو طرف آن را با روغن چرب کنید. میگوهای سیخ شده را در فر قرار دهید تا با درجه حرارت کم بپزند.
منبع:همشهری آنلاین