bato-adv
bato-adv

مرجو خورشت گلپایگان؛ ساده و خوش طعم مناسب مهمانی‌های خاص

مرجو خورشت گلپایگان؛ ساده و خوش طعم مناسب مهمانی‌های خاص

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت اصیل ایرانی میگردید مرجو خورشت گلپایگان را امتحان کنید.

مرجو خورشت گلپایگان؛ اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت اصیل ایرانی میگردید پیشنهاد میکنیم این خورشت خوشمزه را طبخ کنید و لذت ببرید. بهتر است برای تهیه این خورش ابتدا چندساعتی عدس را بخیسانید.

به گزارش بهترین ها، طرز تهیه و مواد لازم مرجو خورشت گلپایگان را برای شما آوردیم.

مواد لازم:

سیب زمینی: ۱ عدد

گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم

لیمو عمانی: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد

عدس: ۱ پیمانه

رب: به میزان لازم

زعفران: ۳ قاشق

آبغوره: مقداری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آلو بخارا: ۱۰ عدد

طرزتهیه مرجو خورشت گلپایگان:

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خورد کنید.

سپس با کمی روغن سرخ کنید.

سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

ادویه‌ها بجز نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

رب و زعفران را اضافه کنید مجدد هم بزنید.

مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید که گوشت نیم پز شود.

گوشت که نیم پز شد عدس و آلو را اضافه کنید.

لیمو عمانی را بشوئید و اضافه کنید.

نمک را نیز اضافه کرده و هم بزنید.

سپس درب ظرف بگذارید تا خورشت شما جا بیوفتد.

سیب زمینی را خلالی کنید و سرخ کنید.

خورشت که جا افتاد داخل ظرف سرو بریزید و با سیب زمینی تزیین کنید.

در کنار این غذا پلو زعفرانی بسیار دلچسب میشود.

میتوانید بجای گوشت از مرغ استفاده کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv