bato-adv
bato-adv

خورشت گیلاخه، غذای اصیل کردستان که هوش از سرتان می‌برد!

خورشت گیلاخه، غذای اصیل کردستان که هوش از سرتان می‌برد!

خورشت گیلاخه یک خورشت اصیل کردستانی است که با عطر و طعم بینظیرش هوش از سرتان می‌برد.

خورشت گیلاخه غذایی بسیار خوشمزه است که بیشتر در کردستان می‌توانید خوردن آن را تجربه کنید و از یک غذای متفاوت لذت ببرید.

مواد لازم:

گیلاخه ۱ کیلوگرم

گوشت یا مرغ ۳۵۰ گرم

لیمو عمانی ۱ عدد

زعفران به مقدار لازم

لپه ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد بزرگ

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

گیلاخه را تمیز کنید و بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

پیاز داغ درست کنید و بعد گوشت خورشتی خرد شده یا سینه مرغ مکعبی شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

کمی زعفران را به همراه لپه‌ها به مواد اضافه کنید.

بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن آب به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورش جا بیفتد.

در ادامه گیلاخه‌های خرد شده را داخل روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

بعد لیمو عمانی یا آب غوره را در انتها اضافه کنید و هم بزنید و نمک خورش را اضافه کنید.

 

منبع: وقت صبح

bato-adv
bato-adv
bato-adv