دسر ملکه برفی نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب شیر با شیر نارگیل، شیر عسلی و نشاسته ذرت تهیه میشود و ظاهر بسیار زیبایی دارد.
فراروـ دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسرها معمولا مقدمات زیادی دارند و درست کردن آنها زمان زیادی میبرد. اما برخی از دسرها هستند که خیلی راحت تهیه میشوند و درست کردنشان زمان زیادی نمیبرد. دسر ملکه برفی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مدرن است که علاوهبر طعم خوب، ظاهر بسیار زیبا و شکیلی دارد و برای مهمانی یک انتخاب بسیار مناسب است. این دسر لطیف و خوشمزه با روشی بسیار ساده تهیه میشود. اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش ملکه برفی خوشمزه همراه ما باشید.
شیر: ۱ لیتر
نشاسته ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
شیر عسلی رقیق: ۱ پیمانه
شیر نارگیل: ۱ پیمانه
پودر نارگیل: نصف پیمانه
برای درست کردن دسر ملکه برفی ابتدا شیر را با آرد ذرت داخل یک قابلمه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا آرد ذرت کاملا با شیر مخلوط شود. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و شیر عسلی را اضافه کنید و مواد را روی حرارت هم بزنید تا شیرعسلی مخلوط شود. شیر نارگیل را هم اضافه کنید و حالا مدام مواد را هم بزنید تا کم کم به غلیظ شود. وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. یک قالب مناسب را انتخاب کنید و دسر آماده را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر کاملا ببندد و سفت شود. بعد از این مدت زمان دسر را از قالب خارج کنید و روی آن پودر نارگیل بپاشید. دسر ملکه برفی خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
۱ ـ برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر بهراحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمیگردد. بقیه قالبها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا میشود، درحالی که قالبهای پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیشتری نیاز دارند. حواستان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب میاندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید.
۲ ـ شیر عسلی را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. دو پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یکبار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته میگیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
۳ ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.