اعضای شورای شهر تهران با جمع بندی تبصرههای بودجه شهرداری به شهرداری تهران اجازه دادند که عملیات احداث آرامستانهای جدید پایتخت را پس از ارائه پیوستهای توجیحی اجتماعی، محیط زیستی و ترافیکی به شورای شهر و تصویب آن، آغاز کنند.
اعضای شورای شهر تهران در نوبت عصر جلسه شورای شهر به بررسی ادامه تبصرههای بودجه سال آینده شهرداری تهران پرداختند که بر این اساس تبصره نهم بودجه را مورد بررسی قرار داده و میثم مظفر در قرائت این تبصره که مربوط به فرصتهای سرمایه گذاری و مشارکت بود، گفت: حد نصاب ارزش پروژههای مشارکتی نیمه تمام و جدید بر اساس برآورد سرمایه گذاری طرف مشارکت این گونه خواهد بود که پروژههای بالای ۱۰۰ هزار میلیارد ریال پروژه باید به تصویب شورای شهر برسد.
به گزارش ایسنا، همچنین برای پروژههای با ارزش ۶۰ هزار میلیارد ریال تا ۱۰۰ هزار میلیارد ریال پس از تأیید کمیسیون برنامه و بودجه توسط سازمان سرمایه گذاری اقدام میشود و برای پروژههای از ۳۰ هزار میلیارد ریال تا ۶۰ هزار میلیارد ریال پس از تصویب شورای سازمان سرمایه گذاری اقدام میشود.
پروژههای از ۵۰۰۰ میلیارد ریال تا ۳۰ هزار میلیارد ریال نیز در هیأت مدیره سازمان سرمایه گذاری اقدام میشود و برای پروژههای کمتر از ۵۰۰۰ میلیارد ریال ریال هم به تشخیص و تأیید سازمان سرمایه گذاری میتواند توسط واحدهای اجرایی شهرداری تهران اقدام شود.
وی افزود: در این تبصره باید کارگروهی تشکیل شود که متشکل از یک عضو شورای شهر، معاون مالی شهرداری تهران، معاون برنامه ریزی، رئیس سازمان و مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری تشکیل خواهد شد.
اعضای شورای شهر تهران در جریان بررسی تبصره یازدهم بودجه سال آینده شهرداری تهران که به مسائل فرهنگی و آموزشی مربوط میشود به شهرداری تهران اجازه دادند که در راستای مناسب سازی فضاهای شهر از محل ردیف مناسب سازی و سرجمع اعتبارات ردیفهای مرتبط با خدمات شهری و حمل و نقل در مناطق ۲۲ گانه هزینه کنند و همچنین شهرداری تهران موظف شد به منظور جلوگیری از تکرار و موازی کاری در انجام پژوهشها همه اطلاعات پژوهشها را در سامانه پژوهش یار ثبت کند.
شهرداری تهران همچنین موظف شد احداث، آماده سازی و تجهیز آرامستانهای جدید را پس از ارائه طرح ایجاد آرامستانهای جدید در تهران با پیوست اجتماعی، ترافیکی و اجتماعی به شورای شهر اجرا کند.
همچنین در جریان بررسی تبصره دوازدهم لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران که مربوط به نظارت و پایش است شهرداری موظف شد ظرف مدت سه ماه نسبت به توسعه و به روزرسانی سامانه جامع و یکپارچه مدیریت مالی اقدام کند و همه واحدهای شهرداری نیز موظف شدند نسبت به ثبت اطلاعات تمامی قراردادهایشان در سامانه شفافیت اقدام کنند.
همچنین اعضای شورای شهر تهران به پیشنهاد جعفر تشکری هاشمی مبنی بر اینکه شهرداری موظف است اعتباراتی را تحت عنوان تعمیرات اساسی، بهسازی تجهیزات ثابت و مراکز فرمان مترو در نظر بگیرد رأی مثبت دادند.
ناصر امانی نیز پیشنهاد داد که در قالب یک تبصره شهرداری تهران موظف شود که هزینههای درمان کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران به صورت ماهانه پرداخت شود و از انباشت بدهی به مرکز درمانی طرف قرارداد شهرداری تهران خودداری شود که این پیشنهاد هم با اکثریت آراء به تصویب رسید.
با بحث و بررسی تبصرههای بودجه سال آینده شهرداری تهران، تمام تبصرهها به پایان رسید.