احمدی نژاد در حالی که شناسنامه خود را در مقابل خبرنگاران بالا گرفت، در اشارهای تلویحی به انتقادات علی لاریجانی، رقیب خود، گفت که این ساخت ایران است که حکایت از تولد لاریجانی در عراق دارد.
فرارو- الشرق الاوسط در گزارشی نوشت: محمود احمدینژاد، رئیسجمهور سابق ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در انتخابات ریاستجمهوری ایران که قرار است در پایان ماه جاری برگزار شود، نامزد شد تا مردم جانشین ابراهیم رئیسی رئیسجمهوری را که در سانحه سقوط هلیکوپتر کشته شد، انتخاب کنند.
به گزارش فرارو، در ادامه گزارش الشرق الاوسط آمده است: احمدی نژاد در یک کنفرانس مطبوعاتی متعهد شد برای حل بحران معیشتی پیش روی ایرانیان تلاش کند. وی با اشاره به اینکه کشورش از مشکلات چندوجهی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی رنج میبرد، با اشاره به پایان دوره دوم ریاست جمهوری خود و آغاز ریاست جمهوری روحانی، تاکید کرد: این مشکلات از نظر کمی و کیفی بیشتر از سال ۱۳۹۲ است.
احمدی نژاد افزود: دیدن وضعیت معیشتی و اقتصادی اکثریت قریب به اتفاق مردمی که رنج زندگی تا اعماق استخوانشان نفوذ کرده و عزت و امنیت و حیثیت میلیونها نفر را در مخاطره جدی قرار داده است تاب و تحمل را از هر انسان مسئول سلب کرده و عمق جان هر فرد آگاهی را متاثر و نگران میسازد.
وی ابراز اطمینان کرد که همه مشکلات کشور با استفاده حداکثری از ظرفیتهای ملی قابل حل است.
احمدی نژاد سخنانش را کامل نکرد که صدایش در سالن وزارت کشور قطع شد. یکی از مقامات آنجا با اشاره به زمان ۵ دقیقهای که به کاندیداها داده شد گفت: زمان تعیین شده به پایان رسیده است.
احمدی نژاد در حالی که شناسنامه خود را در مقابل خبرنگاران بالا گرفت، در اشارهای تلویحی به انتقادات علی لاریجانی، رقیب خود، گفت که این ساخت ایران است که حکایت از تولد لاریجانی در عراق دارد.
پیش از آن احمدی نژاد پیش از حرکت به سمت ستاد انتخابات خطاب به جمعی از هواداران خود گفت: با وجود اینکه میدانم چه اتفاقی میافتد و چه اتفاقات و شرایطی در پیش است، گفتم باید رعایت کنم و در وزارتخانه حضور خواهم یافت. سایتهای ایرانی نوشته اند که ۳۰۰ نفر او را تا ستاد انتخابات همراهی کردند.
احمدی نژاد که از او به عنوان یک "رئیس جمهور پوپولیست" یاد میشود، در میان بسیاری از نامزدهای حذف شده توسط شورا از انتخابات ۲۰۲۱ بود که رئیسی برنده شد. وی پیش از این نیز پس از نادیده گرفتن توصیه رهبر ایران مبنی بر عدم شرکت در آن انتخابات، از انتخابات ۲۰۱۷ کنار گذاشته شده بود.
احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی به منتقد سرسخت تبدیل شد.
بهمن ماه گذشته، سایتهای ایرانی تصاویری از احمدینژاد را پس از ماهها غیبت منتشر کردند که در آن کبودیهای بزرگی بر روی صورت او دیده میشد که پرسشهایی را درباره دوره غیبت او ایجاد کرد. برخی از سایتها گفته اند که کبودیها به دلیل عوارض جراحی پلاستیک بوده است.
احمدی نژاد از مهرماه گذشته مورد انتقاد شدید رسانههای ایران به دلیل عدم موضع گیری در قبال جنگ غزه، به ویژه از سوی مخالفان اصلاح طلبش قرار گرفته است.
احمدی نژاد ماه گذشته به بوداپست سفر کرد. دولت مجارستان در پاسخ به انتقادات گفت که سفر وی مربوط به دانشگاه بوده و ربطی به دولت ندارد.
در اکتبر گذشته مقامات ایرانی گذرنامه احمدی نژاد را ضبط و از سفر او به گواتمالا ممانعت کردند، اما ۴۸ ساعت بعد پاسپورت او را پس دادند و اجازه خروج از کشور را به او دادند. در آن زمان مقامات اعلام کردند که ممنوعیت سفر به دلیل ترس از دستگیری وی به دلیل تحریمهای اعمال شده علیه وی بوده است.
در ۱۸ سپتامبر، ایالات متحده تحریمهایی را علیه محمود احمدی نژاد و وزارت اطلاعات ایران به دلیل دست داشتن در آنچه عملیات دستگیری غیرقانونی توصیف کرد، وضع کرد.