bato-adv
bato-adv

کوکو لوبیا چیتی، یک شام خوشمزه و مقوی

کوکو لوبیا چیتی، یک شام خوشمزه و مقوی

کوکو لوبیا چیتی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه گیاهی است که از ترکیب لوبیا چیتی پخته با سیب زمینی، پیاز، سیر و ادویه‌جات تهیه می‌شود و بسیار ترد و خوشمزه است.

فراروـ کوکو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه‌ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ نیاز دارد؛ همچنین مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو‌ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می‌توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی کدو سبز و... اشاره کرد که نشان دهنده تنوع این غذاست. کوکو لوبیا چیتی یکی از انواع گوناگون کوکو‌ها است که از ترکیب لوبیا چیتی با سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و ادویه تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. اگر از درست کردن کوکو‌های تکراری خسته شده‌اید، این کوکوی خوشمزه را حتما امتحان کنید و در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکو لوبیا چیتی با ما همراه باشید.

مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ لیوان
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه

کوکو لوبیا چیتی

برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا لوبیا چیتی را به مدت ۲۴ ساعت خیس بدهید، سپس با مقداری آب و نمک لوبیا را بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. لوبیای پخته را آبکش کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس با گوشتکوب لوبیا‌ها را کاملا له کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده کنید، سپس سیب زمینی را با دست فشار بدهید و آب اضافه آن را خارج کنید. پیاز را هم به صورت جداگانه پوست و رنده کنید و حتما آب اضافه پیاز را بگیرید. حالا سیب زمینی و پیاز رنده شده را به لوبیا چیتی له شده اضافه کنید.

سیر را رنده کنید و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری، پودر سوخاری و تخم مرغ به مواد بالا اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود، سپس کوکو را به صورت قاشقی داخل روغن بریزید. وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، کوکو را برگردانید تا سمت دیگر کوکو هم سرخ شود. کوکو‌های سرخ شده را روی دستمال مخصوص روغن بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود، سپس با سبزی خوردن یا گوجه و خیارشور سرو کنید، نوش جان.

bato-adv
bato-adv
bato-adv