کردمیهن از چهرههای نزدیک به قالیباف بوده و سال ۱۳۹۲ از او حمایت میکرده است. اسحاق جهانگیری در مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، خطاب به قالیباف گفت که «حملهکنندگان به سفارت عربستان در حال حاضر در ستاد انتخاباتی چه کسی مشغول کار هستند؟»
یک چهره جنجالی که ردپایش در ماجرای حمله به سفارت عربستان نیز دیده میشد به جمع حامیان قالیباف پیوست.
حسن کردمیهن از چهرههای جنجالی سالهای اخیر، با انتشار پستهایی در شبکههای اجتماعی، حمایت خود را از محمدباقر قالیباف اعلام کرد.
او در جریان حمله به سفارت عربستان در دی ماه ۱۳۹۴، جزو متهمین بوده و به مدت ۴۸ روز نیز بازداشت بود اما تبرئه شد.
کردمیهن در یک پست نوشته «اگر هیچ کسی، هیچ کسی رو تخریب نکنه؛ قالیباف با فاصله خیلی زیاد رئیس جمهور خواهد شد. پ ن: تاکید میکنم، هیچ کسی، هیچ کسی را تخریب نکند؛ نه قالیباف پزشکیان را تخریب کند و نه زاکانی جلیلی را! و نه سایر گزینهها».
او در پست دیگری نیز نوشته «اگر همه، هر چی کارنامه دارن، بریزن رو دایره! هرچی، ریز و درشت، قدیمی و جدید و جز کارنامه هیچ چیز دیگری ملاک انتخاب مردم نباشه، قالیباف با فاصلهی خیلی خیلی خیلی زیاد رئیس جمهور خواهد شد بلاشک!».
او از چهرههای نزدیک به قالیباف بوده و سال ۱۳۹۲ از او حمایت میکرده است. اسحاق جهانگیری در مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، خطاب به قالیباف گفت که «حملهکنندگان به سفارت عربستان در حال حاضر در ستاد انتخاباتی چه کسی مشغول کار هستند؟»
حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی اسبق وزارت کشور نیز بعد از حمله به سفارت درباره حملهکنندگان گفته بود: «این افراد سازماندهیشده آمدند و بیش از ۱۰سال است که در کرج و تهران و با محورهایی در زمینه امور خیریه و فعالیتهای مذهبی فعالیت دارند. از مسئولان نیز عدهای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کردهاند.»
حمله به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد، باعث قطع روابط دیپلماتیک تهران و ریاض شد و تبعات سنگینی برای سیاست خارجی کشور ایجاد کرد.
منبع: خبرآنلاین