بهدنبال عرضه انواع چلوکباب و چلو خورش در رستورانهای تهران با نرخهای مختلف، اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران با هماهنگی ستاد بسیج اقتصادی نرخ مصوب انواع این غذا را در تهران اعلام کرد.
برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰ انواع غذای ایرانی نرخگذاری شد.
به گزارش اطلاعاتآنلاین، به دنبال عرضه انواع چلوکباب و چلو خورش در رستورانهای تهران با نرخهای مختلف، اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران با هماهنگی ستاد بسیج اقتصادی نرخ مصوب انواع این غذا را در تهران اعلام کرد. این نرخنامه را به روایت روزنامه اطلاعات ۷ تیر ۱۳۶۰ بخوانید.