bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۵۰۱۶۰

حسن روحانی: با سر کار آمدن یک دولت تندرو، ایران به ورطه جنگ، تحریم و فلاکت می‌افتد

حسن روحانی: با سر کار آمدن یک دولت تندرو، ایران به ورطه جنگ، تحریم و فلاکت می‌افتد

«میان آنان که موافق رأی دادن برای تغییر اوضاع هستند و آنان که به نیت تغییر دادن شرایط از رأی ندادن دفاع می‌کنند؛ نیت هر دو جریان یکی است (تغییر)، اما یکی طرفدار مشارکت در انتخابات است و دیگری مدافع تحریم آن. من رأی دادن را قبل از آنکه وظیفه بدانم حق افراد می‌دانم.»

تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۱ تير ۱۴۰۳

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری در روز جمعه ۱۵ تیر دعوت کرد و آن را انتخاب بین دو راه و جهت‌گیری کاملاً متفاوت دانست؛ انتخاب بین پیشرفت واقع‌بینانه و یا عقب‌گرد خیالبافانه؛ انتخاب بین تعامل عزتمندانه یا تحقیر بین‌المللی. انتخابی که با «رأی دادن و ندادن» سرنوشت حداقل یک دهه آینده را رقم می‌زند.

به گزارش سایت حسن روحانی، متن کامل بیانیه حسین روحانی به این شرح است:

به نام خداوند عالم و عادل

ملت رشید و فهیم ایران

سلام و درود خدا بر شما باد. درود بر گام‌هایی که آگاهانه برداشتید و درنگ‌هایی که گلایه‌مندانه داشتید. انتخابات جمعه گذشته پیام روشن و رسایی داشت برای آنان که بخواهند ببینند و بشنوند. بیش از نیمی از مردم ایران، در انتخابات شرکت نکردند. ادامه روند کاهش در مشارکت در سه انتخابات اخیر از ۱۴۰۰ تا امروز، دستاورد کسانی است که بی‌آنکه خود را پاسخگوی مردم بدانند، برای آنان مهندسی انتخابات می‌کنند. از جمع عظیم ملت ایران، آنان که نیامدند به انتخابات، به تأیید صلاحیت‌های سلیقه‌ای اعتراض کردند و آنان که آمدند به رسانه‌های یأس و هیاهوی هراس، نه گفتند. میلیون‌ها نفر هم آگاهانه سخن‌ها را شنیدند و از میان آن‌ها بی‌اعتنا به گزارش‌های وارونه و ادعاهای واهی، بهترین را برگزیدند.

سرانجام انتخابات از چند گزینه انحرافی و پوششی به دو گزینه‌ی واقعی و دوقطبی بدل شد؛

ما امروز با یک انتخاب حیاتی و تاریخی میان دو راه مواجه هستیم که اتفاقاً می‌توان هر دو را در کلمه‌های «تحریم» و «ضد تحریم» خلاصه کرد:

از یک سو در «سیاست داخلی» رقابت میان تحریم (شرکت نکردن در انتخابات) و ضد تحریم (شرکت در انتخابات) است:

میان آنان که موافق رأی دادن برای تغییر اوضاع هستند و آنان که به نیت تغییر دادن شرایط از رأی ندادن دفاع می‌کنند؛ نیت هر دو جریان یکی است (تغییر) اما یکی طرفدار مشارکت در انتخابات است و دیگری مدافع تحریم آن.

من رأی دادن را قبل از آنکه وظیفه بدانم حق افراد می‌دانم. اما ما به جز حق، در برابر «کشور» خود (که فراخ‌تر از جناح و قوم و قشر و حتی حاکمیت است) مسئولیت و حتی تکلیف (مدنی) داریم. ایران خانه مشترک همه ماست و در برابر سیلی ویرانگر نمی‌توانیم بگوییم ما مسئولیت نداریم. در برابر سوراخ کردن این کشتی همه ما مسئولیم و نمی‌توانیم بگویم به ما ربطی ندارد. یا همه با هم غرق می‌شویم یا همه با هم به ساحل می‌رسیم.

با سر کار آمدن یک دولت تندرو که ایران را به ورطه جنگ و تحریم و فقر و فلاکت بیاندازد همه ما ضرر می‌کنیم؛ چه رأی داده باشیم چه رأی نداده باشیم. تنها تفاوت این است که رأی‌دهندگان می‌توانند مدعی شوند که به قدر وسع کوشیده‌اند؛ اما تحریم‌کنندگان جزئی از وضع موجود خواهند بود. بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیتی در این انتخاب میان «مرگ و زندگی» و «جنگ و صلح» به معنای رستگاری نیست.

هیچ کس ما را تشویق نمی‌کند که چه خوب! شما سبب سقوط کشور یا غرق شدن نظام شدید. هیچ کس به ما تضمین نمی‌دهد که آینده بهتر از گذشته باشد. تحریم انتخابات، تحریم سیاست است و تحریم سیاست، تحریم سرنوشت خودمان است.

اگر قرار بود حاکمیت صدای تحریم را بشنود، در انتخابات مجلس دوازدهم می‌شنید. این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» می‌ماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. هر تغییری که خوب نیست، تغییری خوب است که رو به تکامل باشد نه تخریب.

تغییری خوب است که ما عامل و فاعل آن باشیم، نه معلول آن. در تغییری که به تخریب بیانجامد آنچه فرو می‌پاشد ایران است و نه این جناح و آن جناح یا این دولت و آن دولت. من خشم و ناراحتی تحریمی‌ها را می‌فهمم، من از مهاجرت اجباری هم‌میهنانم رنج می‌برم. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب می‌کشم. اما تحریم انتخابات راه‌حل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه قدرت ایران است.

از سوی دیگر در «سیاست خارجی» هم، رقابت میان تحریم و ضد تحریم است. امروز دو نامزد داریم که یکی تحریم در سیاست خارجی و اقتصاد را نعمت می‌داند و دیگری آن را فاجعه می‌داند. یکی قطع رابطه با جهان را فرصتی می‌پندارد و دیگری آن را از دست دادن فرصت‌ها می‌خواند.

هنر یکی دیوار کشیدن و حصار کشیدن دور ایران است و هنر دیگری برداشتن دیوارها و حصارها با کمک بهترین دیپلمات‌ها و کارشناسان است. یکی پدرخوانده‌ی قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران است و در هشت سال هفت قطعنامه علیه ایران گرفته و دیگری با کمک دیپلمات‌ها و کارشناسان در هشت سال این مین‌های بین‌المللی علیه ایران را خنثی کرده است.

یکی مدعی جنگ است و دیگری مدافع صلح؛ نه فقط جنگ خارجی که جنگ داخلی؛ وقتی دختران و زنان و جوانان ایران را به نام‌های دهان پرکن و جیب‌خالی‌کنی، عمق راهبردی می‌داند سبب تنش و شورش در کشور می‌شود.

این‌ها همان جریان پیچیده‌ی پیشانی‌سائیده‌ای هستند که مانند دوران امام علی تندتر از امام و کندتر از امت و مردم حرکت می‌کنند. سال‌ها سازمان تحریم ایران را استوارتر کرده‌اند اما یک بار خود با تحریم مواجه نشده‌اند.

از اینان جز خطبه‌ها و خطابه‌هایی پای میز «مذاکره برای مذاکره» نشنیده‌ایم. اینان تحریم را می‌خواهند اما نه برای خود که برای ما. اینان در باب دیپلماسی نبوی خطابه می‌خوانند و رساله می‌نویسند اما به جای صلح حدیبیه بیشتر یادآور جنگ نهروان هستند.

حریف اینان اما طبیبانی هستند که تحریم را نه نعمت که درد و رنج و محنت می‌دانند و برای درمان آن می‌کوشند. به فکر لغو تحریم‌ها، بهبود روابط، رونق تجارت و توسعه صادرات هستند. به تبادل تکنولوژی باور دارند و پهنای باند اینترنت را شاهراه توسعه می‌دانند.

اینک جمعه سرنوشت‌سازی را در پیش داریم. در انتخاب این جمعه، این اشخاص نیستند که در معرض این همه‌پرسی ملی قرار می‌گیرند. انتخاب بین دو جهت‌گیری کاملاً متفاوت است که سمت‌وسوی حرکت کشور و جایگاه ایران در جامعه جهانی را معین می‌کند.

یک جریان، وحدت و انسجام در داخل و تعامل سازنده در خارج را دنبال می‌کند. همه چیز را برای ایران می‌خواهد و همه ایرانیان را در عزت و کرامت و ثروت و سلامت، سهیم می‌داند. اما جریان مقابل، جز گروه خود را نمی‌بیند و جز تعارض را نمی‌شناسد و از مذاکره و توافق عزتمندانه چیزی نمی‌داند و مسئولیت رنج مردم و زجر حاصل از تحریم‌ها را هم نمی‌پذیرد.

تحریم‌های ظالمانه‌ای که راه توسعه کشور را و ایران را در معرض قطعنامه‌های خطرناک شورای امنیت سازمان ملل قرار داد دستاورد این نگاه و این جریان فکری بود. آن‌ها هم که در سال‌های آخر دهه ۹۰، با سنگ‌اندازی‌ها و سفارت‌سوزی‌ها و دسیسه‌سازی‌ها، ترامپ را به طمع تحریم‌های مجدد انداختند از همین جریان بودند و همین‌ها بودند که مانع احیای برجام و بازگشت اقتصاد به دوره شکوفایی ۹۲ تا ۹۶ شدند.

ملت عزیز ایران! امروز شما در برابر دو انتخاب قرار دارید:

یکم. مشارکت یا تحریم (انتخابات)

دوم. تحریم یا تعامل با جهان

انتخاب بین پیشرفت واقع‌بینانه و یا عقب‌گرد خیالبافانه

انتخاب بین تعامل عزتمندانه یا تحقیر بین‌المللی

انتخابی که دو گزینه روشن و صریح در برابر شما دارد و با هر انتخاب؛

میان «رأی دادن و ندادن»،

میان نامزد اول و نامزد دوم

می‌توانید سرنوشت حداقل یک دهه آینده خود را رقم بزنید.

و من الله التوفیق و علیه التکلان

حسن روحانی

۱۴۰۳/۴/۱۱

ناشناس
United States of America
۰۵:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
مگه همینا رو ۲۰۱۵ نگفتی، رای آوردی. چه کردی با ۲۴ میلیون رای؟
هنوزم می خوای بگی برجام درخت گلابی بود تندروها خشکوندنش؟
اگه تندروها پکوندنش چرا ۱۵ بار سازمان انرژی اتمی گفت نه شما همشو انجام دادید، آفرین بچه های خوب و مودب.
تندروها هیچ کاری با درخت گلابی شما نداشتن آقای روحانی درخت سالم بود اما گلابی نداشت، درخت کریسمس بود واسه تزئین.
Mission Failed, sorry
kazem
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
سنگ پای قزوین کی بودی تو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
رفراندم بگذارید
دیگه چطوری میشه فهموند که نقص وجود داره
صلح امیزترین کار ممکن انجام شده یه نفهم هم میفهمه اینو
امین میرزائی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
تو مترو لوکوموتیو سر و تهِ قطاره ، فرقی نمیکنه کدوم وری بره ... تو هردو جهت زیرِ زمینه مثِ مُرده ... اصلاح طلب و اصولگرائم همینطوریه ... مردم سوار میشن از دردشت میرن آزادی ، از آزادی برمیگردن توپخونه !!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
نه آخوند!
انتشار یافته: ۴۵
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
دوردبرروحانی ودوردبرظریف پزشکیان واقعا بایدرفت رای داد فراروجان مادرت کمی بیشترپراین چندروزه فعالیت کنید تاباند ادمخورجلیلی نیایند
منصور
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
این لب باز کنه به نفع جلیلی میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
دیگر امیدی نیست
هیچ تغییری نخواهد امد
فقط سیاهی و سیاهی و بدبختی قشر ضعیف جامعه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
آمریکا در عمان با حکومت ما قرارداد صلح بسته است و همانطور که دیدیم حمایت هم می کند. حالا آقای روحانی صحبت از کدام جنگ می کنند؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
8 سال همین اراجیف رو بهم بافتی 3 سال رئیسی که همین ها رو گفتی چی شد؟ حححح
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
خداییش خیلی رو داری.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
من رای نمیدم تو و خاتمی رهبر اطلاح طلبی و اعتدال بودین ولی حتی اگر دلسوزترین و باعرضه ترین افراد هم باشید تو هزارتوی حکومت گیر میکنین و خروجی شما به سمت صفر میره مثلا برجام که عالی بود ولی چون از داخل مخالف بودن مورد استقبال نشد من ترجیح میدم با هرچی پیش میاد کنار بیام به امید تغییر اساسی و بنیادین
ناشناس
United States of America
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
داخل مخالف بودن، بالاخره انجام شد یا نشد؟ آژانس که دیگه به این کارا کاری نداره که داخل با برجام مخالف بودن یا نه. چرا ۱۵ بار تایید کرد؟
چرا با خودت صادق نیستی؟
ترامپ از برجام اومد بیرون، برجامی که آژانس تایید کرده بود نه یک بار و دو بار، ۱۵ بار.
فرض کن اصلا ۳۰ میلیون ایرانی تندرو مخالف برجام بودن، آژانس دقیقا چی رو تایید کرده بود؟
اگه تندروها باعث عدم اجرای برجام شده بودن آژانس عاشق چشم و ابروی ما بود که تایید کرد ما تعهدات خودمون رو ۱۰۰ درصد انجام دادیم؟
کجای این مفهوم سخته فهمیدنش.
آقا تندروهایی که مثلا میگن کنسرت نباشه و پوشش فلان باشه اینها، بد و اخ همون که تو میگی.
این که آژانس ۱۵ بار تایید کرد، چی بود برجام بود یا نبود؟
دیگه شکست برجام رو که نمی تونی بندازی گردن مخالف های داخلیش. برجامی که به هر دلیلی مجلس ۲۰ دقیقه ای تصویب و دولت ۱۰۰ درصد، نه حتی ۹۹ درصد، ۱۰۰ درصد اجرا کرد. عجیبه بخدا.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
حرف حق
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
با آمدن جلیلی و تا تربیت شدن آن جوانان و دختران بیشتری کشته خواهند شد
ناشناس
Turkiye
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
هیچ چیز مهم نیست تخته گاز همگی به سقوط خواهیم رفت
ناشناس
Norway
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
ما نه‌، حکومت‌به سقوط می رود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
فکر کردی الان خیلی خوشیختیم!!
شاید با انتخاب تندرو ها کار یکسره بشه...
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
با انتخاب تندروها هیچوقت کار یکسره نمیشه
فقط وضعیت زندگی من و شما بدتر میشه
این رو توی این چند سال باید فهمیده باشی
هر وقتی که ی دولت معتدل روی کار بوده وضعیت اقتصادی مملکت بهتر بوده
ناشناس
United States of America
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
اگه کسی بگه آژانس ۱۵ بار تایید کرد که ما برجام رو صد درصد اجرا کردیم، باز هم به هر دلیلی آمریکا خارج شد، اون شخص توی دسته تندروها قرار می گیره؟
دروغ باید بگیم که بشیم کندرو؟
خوب باشه، ما برجام رو اجرا نکردیم، آمریکا خوب کرد از برجام خارج شد، حقمونه، باید دو تا کشیده هم می زد بهمون، لطف کرد بهمون رحم کرد. الان من چی ام؟ پدر روشنفکری ایران میشه باشم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
باشه تو خوبی ولی به دکتر جلیلی رای خواهیم داد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
زنده باد
تنها کسی که اگر میزاشتن دوباره کاندید بشه من میرفتم رای میدادم همین روحانی بود
۶ سال اولت عالی بود دو سال اخرم که امثال جلیلی خباثتی نبود که نکنن
اونم از مجلس انقلابی که بورس رو سر دشمنی با روحانی نابود کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
عالی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
هر موقع رهبر معظم انقلاب قول تغییرات اساسی دادند و بابت عملکرد گذشته در قبال رای مردم عذر خواهی کردند میشه به شرکت در انتخابات فکر کرد
خ
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
اوهو چه غلطا رهبر مملکت بیاد از مردمش عذرخواهی کنه.زرشک به همین خیال باش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
بهترین کامنتی که خوندم
بازنشسته
Denmark
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
آقای روحانی دولت جنابعالی چه گلی بر سر ملت زده ؟؟
جنابعالی شعار دادید فقر مطلق را ریشه کن می کنید چه کار کردید نه تنها فقر را ریشه کن نکردید بلکه به فقیر تر کردن فقرا دامن زدید .بازنشستگان ،کارمندان ،کشاورزان ،کارگران را بدبخت کردید .شمایی که بنزین را گران کردید و بعد می آیید جلو دوربین می گوئید خبر نداشتید چه رییس جمهوری بودید و جرات گفتن واقعیت نداشتید چرا استعفا ندادید ؟؟
وزیر خارجه تان ظریف مردم مشکل دارند و اعتراض می کنند می گویند شما ها مردم به ما رای دادید یعنی این بدبختی و فلاکت را به بار آوردید را بپذیرید
آقای روحانی مردم را از طالبانی شدن نترسانید به قول آقای پور محمدی دوره حرف الکی زدن و در رفتن تمام شده .طوری از طالبانی شدن مملکت صبحت می کنید انگار در دوره ۸ ساله ریاست جمهوری تان مملکت را گلستان کردید .
آقای روحانی دیگر حنا تان جلو مردم رنگ ندارد
شماها هیچ کدام تان به فکر ما مردم نیستید
فقط به فکر فقیر تر کردن مردم و بی سواد تر کردن مردم نیستید . اختلاس و دروغ ، شکاف طبقاتی ،دو قطبی شدن ،روز به روز نه بلکه ساعت به ساعت روز افزایش می باشد .
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
دکتر ماهاتیر محمد پایه های اقتصاد مالزی را ریخت . انشالله یک پزشک دیگر در ایران نیز این راه را برود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
واقعا ساده لوحی
سید موسی 172
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
جناب روحانی
جنابعالی هنوز در دو فضای انقلاب 57 و اخوندیزم نفس میکشی و جامعه عامه مردم را درک نمیکنی و برای تداوم دو فضای فوق برنامه ارایه میفرمایید.به نکات ذیل عنایت فرمایید
1-فقط چند درصد ازمردم دین وایمان خود را از گزند روحانیت نجات داده اند
2-قریب به 15% مردم همچنان با دین فروشی به دیگران حکومت میکنند.
3-بقیه مردم چه باورمند و چه غیر باورمند ازحکومت روحانیین منزجر ومتنفرند و دنبال راه حلی برای این موضوع هستند.
4-طی سالهای اخیر مدعیان مختلفی مثل خاتمی و جنابعالی برای تلطیف جامعه و حفظ حکومت روحانیین وارد صحنه شدند با تیتر رییس جمهور و خارج شدند با تیتر تدارکاتچی و خیانت که منتظر عقوبت باید باشند مثل جنابعالی و وزرا
5- با این اوصاف تصور میفرمایید پزشکیان خواهد توانست بهتر از هاشمی و خاتمی و جنابعالی عمل کند؟؟چرا بیهوده میگویید
6-فقط یک عامل تغییر وجود دارد و انهم تغییر در اخلاق و خصوصیات قشر روحانیت است از خودتان شروع کنید و خلافکاریهای مباح روحانیون که همگی در گیر ان هستید برملا نمایید!!!که نخواهید توانست
7- برکندن این شکل از حکمرانی روحانیت از جمله خود جنابعالی فقط بدست مردم و مشابه رنسانس دینی اروپا ممکن خواهد شد . پس مردم را رها کنید تا راه خود را پیدا کنند از دست روحانیین برای گذر از اینهمه مشکلات کاری ساخته نیست.
امیدوارم منشر شود
قمص
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
درود بر شرف و خرد شما هم میهن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
تو یکی دیگه ساکت باش. خیلی جلوی خودم و گرفتم. میخواستم خیلی بارت کنم روحانی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
باز بهتر از امثال جلیلی بود..
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
جناب آقای دکتر روحانی مرد نه سرد و نه گرم نه سفید و نه سیاه شما که وسط قرار داری و در دوران ریاستت بنده دیدم که اختیار عزل و نصب فرماندار و رئیس اداره اطلاعات یک شهر کوچک را هم نداشتی و دلم میسوخت از این همه نامردی در حقت در مقایسه با احمدی نژاد که حقشو از حلقوم نظام میگرفت اما شما معاون اولتم نمیتونستی عوض کنی اون بنده خدا هم رئیس دفترش را نمیتونست عوض کنه اشتباه پیام دادی اون 53 درصد واجدین شرایط رای دادنی که رای ندادن خواهان تغییرند اما نه تغییر مد نظر این 47 درصد که رای دادند اون 53 درصد نه اصولگرا را قبول دارند نه اصلاح طلب و میخواهند کشتی سوراخ بشه تا کشتی های اطراف ببینند و کمک دریایی که معمولا امریکا و اروپایی است برسه و نجاتشون بده چون روسیه و چین وقتی ببینند داری غرق میشی و کشتی سوراخ شده در کمین میشینند تا غنایم نفتی و گازی و دلاری و اون قدیمترها خاکی ساکنان کشتی را صاحب شوند بله من فکر کنم 70 درصد ملت به این نقطه رسیدند که بالاتر از سیاهی رنگی نیست در تاریخ همیشه روسیه خاک و مال و ناموس ایران را بارها به تاراج برده و باکو و شکی و شیروان و گنجه و قره باغ و داغستان و گرجستان و ایروان و ....را خیلی دور تیست که از ایران جدا کرده مردمی که رای ندادند نه من اصلاح طلب را قبول دارند نه شمایی که اصولگرا در پوست اعتدالی و تکلیفت با خودت مشخص نیست ون لا اقل مثل ما اصلاح طلبان مغضوب 4تا دانشجو و ملت هم هوادار شما اعتدالیون نیستند پایگاه اجتماعی ندارید همچون اصلاح طلبان و اصولگرایان با درصدهایی در داخل این 47 درصد ی که رای دادند و شک نکنید به گفته برادرمون شهاب طباطبائی فاصله تیر برق من و شما یک تیر بیشتر نیست شما بفرما چه کسی صحنه گردان این تندرویهاست و پایداری ها مورد حمایت مستقیم و در خفای چه کسی هستند که
همه زندگی و ناموس ملت و جان فرزندان نوجوانشان و اقتصاد و روابط خارجی و داخلی و همه و همه چیز را به گرو گرفته اند و هر خلاف و غیر شرعی برای این گروه به فرموده مجاز است و قوه قضائیه هم حق محاکمه شان را ندارد چه کسی و چه شخصی چنین قدرتی را به این گروهک منحرف و خوارج داده ملت فهمیدند ولی شما خودت رو به نفهمیدن زدی جناب آقای شیخ حسن فریدون ملقب به روحانی که این پیام رو میفرستی بابا از خواب زمستونه بیدار شوید ملت به من و شما گفتند نه داد زدند که : اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجراااا
خونهای ریخته شده نونهالان و نوجوانان این مردم معترض و چشمهای کور شده شان دامن هر دو جناح را خواهد گرفت مثل اینکه فراموش کردید که یدالله فوق ایدیهم.
آقایان معمم رفع ظلم و ستم بفرمایید تا کشتی غرق نشه چون الان حاکمیت با ملت سرشاخ شده بفهمید.
شنبلیله
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
دهنت گلاب

مشکل اصلاحات اینه که هر کی بیاد طرفشون
قبولش میکنند
بابا یه کمی محکمتر باشید
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
ورطه ای خطرناکتر از شما وطن فروشان وجود ندارد
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
وطن فروش خود تو هستی
شما متحجر و وطن فروش و دگم هستید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
هان.یعنی اونا که جنگ راه میندازن و تحریم بعد خود و بچه هاشون میرن کشورهای به اصطلاح دشمن زندگی میکنن حالشو میبرن وطن فروش نیستن.بهتره از رو احساسات و تعصب حرف نزنی
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
بابا تویکی حرف نزن بیچاره کردی همه را
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
باز خدا پدرش را بیامرزه..وضع از الان بهتر بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
مثلا بعد از روحانی همه خوشبخت شدن ....فرار مغزها و پست گرفتن بیسواد ها
عای
Germany
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
عواقب دولت ۸ ساله روحانی از هر دولت تندرو و خرابکاری، ویرانگرتر بوده است؛ ملت ما هنوز دارند تاوان سیاست های پوچ و بی دستاورد حسن فریدون‌ ملقب به روحانی را در سیاست خارجی و داخلی پس می دهند که با شعار و لفاظی بزک شده بود. ما دولتی نمی خواهیم که از جیب ما به اجانب باج بدهد تا سرکار بماند. روحانی اساسا در جایگاهی نیست که به ملت ایران با آن همه خساراتی مکه وارد کرد هشدار بدهد. پس از انقلاب هیچ دولتی مثل دولت روحانی ارزش پول تو جیب هر ایرانی را به یک دهم تنزل نداده است! همین وضعیت خسارتبار و هشدارهای ابلهانه وی نشان‌می دهد که حسن فریدون و اطرافیانش در توهم کامل بسر میبرند …
هموطن فقیر و گرسنه
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
ما که عمر مون تواین 48سال رفت هیچ خیری تواین مملکت ندیدم هنوزم مثل سگ جون میدیم که فقط شکم خودمان زن بچه ام سیر کنیم خدای وفردای نیست به این باور رسیدم اگه پرسشی بود آنقدر اینها ظلم نمیکردن اگه انشاالله عدالتی باشه سر پوله صلات که اینها برامون درست کردن اول یقیه خدا رومیکیرم بعد همه یقیه تک تک این‌ها را که یقیه خدا رو میگیرم که مارا آفریدی که تواین دنیا مکافات بکشم تمام
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
آقای روحانی ، به عنوان کسی که دو مرتبه به شما رای دادم ، این دفعه هم به دکتر پزشکیان رای خواهم داد ، یک مطلبی را باید خدمت شما عرض کنم ، استنباط خیلی ها این بود که به عناوین مختلف نگذاشتند دولت شما کار کند ، این را قبول دارم ، اما از شما انتظار نداشتم جلوی این جماعت ، عافیت طلبی را پیشه کنید ، باید جلوی این جماعت می‌ایستادی ، که متاسفانه در این آزمون سرافراز نیودی ، امروز هم آش همان آش است و کاسه همان کاسه ، اما به نظرم دکتر پزشکیان عافیت طلبی را کنار خواهد گذاشت و جلوی این جماعت خود حق پندار خواهد ایستاد ، این آخرین باری است که من به احترام پیام سید محمد خاتمی رای میدهم، اگر دکتر پزشکیان جلوی این جماعت ایستاد ، ما هم حمایت می‌کنیم ، اما اگر قرار شد راه انتخابات باعث اصلاح نشود ،امثال بنده هم به همان شصت درصد خواهیم پیوست ، مملکت هم ارزانی خودشان
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
دقیقا دولتهای رفسنجانی وخاتمی وروحانی کودن،مردم راازدین وانقلاب مایوس ومتنفرکردند،حالا نوچه خاتمی فتنه گر باحدیث خواندن وایه تفسیر به رای کردن ،میخوادمردمو خرکنه راییشونوجمع کنه ،دیگه تموم مردم تومناظرات بصیرت واگاهی کسب کردند .
bato-adv
bato-adv