ساندویچ تنوری یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و محبوب فست فودی است که میتوانید آن را با روشی سالم و آسان در منزل تهیه کنید.
فراروـ ساندویچ ازجمله غذاهای محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار میگیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و بهراحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... بهراحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه میشوند. ساندویچ تنوری یکی از انواع ساندویچهای محبوب این روزها است که در میان فست فودها بسیار پرطرفدار است و ژامبون و پنیر پیتزا از مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. شما میتوانید به راحتی در منزل یک ساندویچ تنوری خوشمزه و سالم را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر دوست دارید این ساندویچ تنوری فوقالعاده را درست کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
چیپس نمکی: ۲ بسته
پنیر گودا: ۱ بسته
ژامبون مرغ: ۱۰ ورق
سس مایونز و کچاب: به میزان لازم
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
نان باگت: به میزان لازم
پودر آویشن: به میزان لازم
برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا چیپس را کمی خرد کنید و پنیر پیتزا رنده شده را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا چیپس و پنیر با هم مخلوط شوند. کف یک ظرف پیرکس یا قالب فر، یک لایه از ترکیب چیپس و پنیر را بریزید. کمی سس کچاپ و سس مایونز روی چیپس و پنیر بریزید و مقداری آویشن بپاشید. حالا چند ورق ژامبون روی مواد بچینید، سپس چند ورق پنیر گودا روی ژامبونها بچینید و دوباره چند ورق ژامبون روی پنیر گودا بگذارید. مقداری سس کچاپ و مایونز روی ژامبون بریزید و پخش کنید و در آخر باقی مانده ترکیب چیپس و پنیر را روی ژامبونها بریزید و کمی دیگر پودر آویشن بپاشید. ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا مواد بپزد و تنوری شود. بعد از پخت، نان باگتها را از وسط باز کنید و مقداری از مواد ساندویچ را برش بزنید و لای نان باگت قرار بدهید و با هر نوع سسی که دوست دارید، میل کنید. ساندویچ تنوری خوشمزه و خانگی شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ برای درست کردن این ساندویچ تنوری میتوانید به جای ژامبون از بیکن، سوسیس و یا سینه مرف پخته استفاده کنید.
۲ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث میشود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه پس از پخت روغن پس نمیدهد. برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.