جعفر یازرلو تصریح کرد: اگر عوامل فروش بلیت پروازهای ویژه اربعین در بازه زمانی از ۲۴ مرداد الی ۹ شهریورماه نرخ مصوب را رعایت نکنند با لغو مجوز یا معرفی به سازمان تعزیرات حکومتی مواجه میشوند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه نرخ مصوب بلیت پروازهای ویژه عملیات اربعین در نشستی با حضور ریاست سازمان هواپیمایی کشوری، مدیران ارشد صنعت، شرکتهای هواپیمایی و انجمن مربوطه، بررسی و به تصویب رسید که اطلاع رسانی نیز شد، اظهار کرد:در همین راستا مقرر شد که نرخهای مصوب بلیت پروازها بر روی سایت شرکتهای هواپیمایی و سایتهای معتبر اعلام عمومی شود که همگی مکلف به رعایت نرخهای مصوب هستند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: در صورتی که در حوزه نمایش عرضه و فروش بلیت اقدامی خارج از نرخهای مصوب تعیین شده صورت پذیرد مرتکبین تحت عنوان گرانفروشی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد، زائران هم میتوانند از طریق سامانه حقوق مسافر این سازمان شکایت خود را ثبت کنند تا به آن رسیدگی شود.
یازرلو یادآور شد: گشتهای حضوری و برخط ۲۴ ساعته برای رصد نرخ بلیت اعلامی از سوی شرکتهای هواپیمایی و سایتها راه اندازی شده است و اگر در بازه زمانی ویژه پروازهای اربعین نرخ مصوب رعایت نشود با لغو مجوز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری یا معرفی به سازمان تعزیرات حکومتی مواجه میشوند.
وی در ادامه بیان کرد: برای عملیات ویژه اربعین حسینی امسال تلاش شده است که پروازها از ۲۶ فرودگاه به مقاصد مذکور انجام شود و در این راستا با طرف عراقی مذاکراتی صورت گرفته است. همچنین طبق هماهنگی با فرودگاهها و شرکتهای هندلینگ داخلی تسهیلاتی برای زائران در نظر گرفته شده است که به عنوان مثال میتوان به پارکینگ رایگان در فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره) و افزایش مجوزها با توجه به میزان استقبال از پروازها اشاره داشت.
گفتنی است، بهای بلیت یک طرفه از استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس حداکثر شش میلیون تومان و بهای بلیت یک طرفه از تهران و سایر استانهای کشور (به استثنای استانهای فوقالذکر) به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس، حداکثر ۵ میلیون تومان تعیین شد.