bato-adv
bato-adv

یادگیری زبان و ریاضی با کاشتن یک تراشه در مغز

یادگیری زبان و ریاضی با کاشتن یک تراشه در مغز

اولین بیمار نورالینک (Neuralink) می‌گوید که هفت ماه پس از کاشت تراشه مغزی این شرکت، نامی برای ایمپلنت خود انتخاب کرده است و همچنین با کمک آن در حال یادگیری زبان‌های فرانسوی و ژاپنی است.

تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۳

نولاند آرباگ، اولین بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی شرکت نورالینک متعلق به ایلان ماسک، با انتشار پستی در ایکس گفت که نام این دستگاه را «ایو» (Eve) گذاشته است و درحال‌حاضر از آن به‌شیوه‌های مختلفی برای بهبود قابلیت‌های خود استفاده می‌کند.

به گزارش دیجیاتو، او در پست خود توضیح می‌دهد که از دوشنبه تا جمعه، حدود چهار ساعت در روز را با کارمندان Neuralink مشغول آزمایش ایمپلنت است و اوقات فراغت خود از این دستگاه برای خواندن، مطالعه کتاب مقدس و یادگیری زبان‌های جدید استفاده می‌کند.

آرباگ می‌گوید: «در حال حاضر تقریباً سه‌ساعت در روز با استفاده از چند منبع مختلف، فرانسوی و ژاپنی را یاد می‌گیرم. من همچنین تصمیم گرفته‌ام ریاضیات را از ابتدا یاد بگیرم و امیدوارم روزی به مدرسه برگردم.»

آرباگ دارای فلج چهاراندام است و پس از حادثه غواصی سال ۲۰۱۶ خود از شانه به پایین فلج شده بود. او در ژانویه ایمپلنت مغزی نورالینک را دریافت کرد. جراحی او هرچند در ابتدا کاملاً موفقیت‌آمیز بود، اما در هفته‌های بعدی، دستگاه نصب‌شده در مغز او با اختلال الکترود‌های خود مواجه شد.

این تراشه فعالیت مغز را ضبط می‌کند و آن را از طریق بلوتوث به رایانه می‌فرستد و به کاربر این اجازه را می‌دهد تا با کنترل مکان‌نمای رایانه کار‌هایی مانند گشت‌وگذار در وب، تجربه بازی‌های ویدیویی و طراحی مدل‌های سه‌بعدی را انجام دهد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv