bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۷۱۷۰۹

کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت به کجا رسید؟

کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت به کجا رسید؟

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: «به محض تشکیل کارگروه، تیم‌های فنی و بخش‌های شبکه، هسته و… فعال شدند و ما در بازه‌ای علت را شناسایی کردیم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئول پیاده‌سازی و ما مسئول نظارت هستیم که گزارش‌ها و نشان‌گر‌های شبکه در زمستان بیان‌گر بهبود شرایط بود، اما به هر حال شبکه نوسان دارد که امیدوارم با حضور دکتر هاشمی در وزارت ارتباطات شرایط بهبود آن ایجاد شده و حرکت جهشی را در آن شاهد باشیم.»

تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۳

اینترنت به عنوان یکی از بزرگترین اختراعات در زمینه فناوری و دنیای مدرن نقش حیاتی و اساسی در زمدگی انسان ایفا می‌کند. این شبکه جهانی به کاربران این امکان را می‌دهد که با افراد و منایع اطلاعاتی حتی در سراسر جهان بتوانند ارتباط برقرار کنند و حتی این اطلاعات را به اشتراک بگذارند.

به گزارش ایسنا، وایل تابستان سال گذشته بود که به دنبال گلایه مردم در سفر‌های استانی از کندی اینترنت دستوری مبنی بر حل این موضوع در جلسه شورای عالی فضای مجازی از سوی شهید سید ابراهیم رئیسی صادر شد. در واقع با این دستور کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مأمور پیگیری این مسئله شدند تا یک بعد نتیجه راهکار‌های حل این دغدغه مردم اعلام شود؛ بنابراین به دنبال پیگیری این موضوع نمایندگانی از وزارت ارتباطات به مرکز ملی فضای مجازی معرفی شدند تا مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات بود را برطرف کند. درباره درباره ساز و کار کارگروه مذکور و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط آن توضیح داده شد که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد. احتمالاً به صورت نظر سنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکار‌ها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتور‌ها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

البته در آن زمان تأکید شد که زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد، اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

در این راستا چندی پیش سید محمد امین آقامیری- رئیس مرکز ملی فضای مجازی- درباره کار گروه بررسی علت کندی اینترنت اظهار کرد: به محض تشکیل کارگروه، تیم‌های فنی و بخش‌های شبکه، هسته و… فعال شدند و ما در بازه‌ای علت را شناسایی کردیم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئول پیاده سازی و ما مسئول نظارت هستیم که گزارش‌ها و نشانگر‌های شبکه در زمستان بیانگر بهبود شرایط بود، اما به هر حال شبکه نوسان دارد که امیدوارم با حضور دکتر هاشمی در وزارت ارتباطات شرایط بهبود آن ایجاد شده و حرکت جهشی را در آن شاهد باشیم.

گفتنی است؛ اوایل سال جاری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم درباره وضعیت این کارگروه توضیح داده داده بود: وضعیت این کارگروه را می‌توان از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری کرد، اما باید گفت در آن کارگروه، راهکار‌های کوتاه، میان و بلند مدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکار‌ها پیاده‌سازی شده است و داشبورد‌های جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد که البته با آن چیزی که هدف ماست، هنوز فاصله زیادی داریم و ان‌شاءالله وضعیت بهتر می‌شود.

bato-adv
bato-adv
bato-adv