bato-adv
bato-adv

طرز تهیه کیک هویج رژیمی؛ سالم و بدون شکر

طرز تهیه کیک هویج رژیمی؛ سالم و بدون شکر

کیک هویج رژیمی نوعی کیک بسیار خوشمزه و خوش‌بافت است که از ترکیب هویج و سیب با شیرین‌کننده طبیعی مثل عسل طبخ می‌شود.

فراروـ  کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. بسیاری از افرادی که دچار اضافه وزن یا بیماری‌هایی مانند دیابت هستند، منع مصرف شیرینی‌جات دارند و به همین دلیل نمی‌توانند از طعم خوب کیک و دسر لذت ببرند؛ اما کیک‌های رژیمی که با شیرین کننده‌های طبیعی مثل عسل و یا میوه تهیه می‌شوند، می‌توانند حس خوب خوردن یک کیک خوشمزه را برای این افراد به همراه داشته باشند.

به گزارش فرارو، کیک هویج رژیمی یکی از همین کیک‌های خوشمزه و سالم و بدون قند است که از ترکیب جو دوسرپرک با شیرین کننده طبیعی مثل عسل و شیرینی سیب و هویج تهیه می‌شود و بسیار لذیذ است. اگر دوست دارید این کیک رژیمی و سالم را با دستوری آسان در منزل بپزید و از خوردن آن لذت ببرید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

جو دو سرپرک: ۱۳۰ گرم
ماست سفت: ۲۵۰ میلی‌تیر
تخم مرغ: ۲ عدد
عسل: ۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد
سیب: ۲ عدد
مغز گردوی خردشده: به مقدار لازم

طرز تهیه 

طرز تهیه کیک هویج رژیمی؛ سالم و بدون شکر

به گزارش فرارو، برای درست کردن این کیک خوشمزه و رژیمی ابتدا ماست و جو دوسرپرک را داخل یک کاسه بریزید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا جو با ماست خیس بخورد و نرم شود. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن برقی ۲ دقیقه بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا عسل را اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید. در آخر هویج و سیب رنده شده را به مایه کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید تا یکدست شود. مایه کیک را داخل قالب ۲۳ سانتیمتری که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و روی سطح آن مقداری مغزگردوی خردشده بریزید. حالا قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از پخت کیک، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف سرو بگذارید. برای تزیین می‌توانید از عسل یا کرم کارامل استفاده کنید، نوش جان. 

نکات مهم

۱ ـ برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
۲ ـ دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه ۱۷۵ تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما ۱۷۵ نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد.
به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود ۱۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
۳ ـ در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv