با استفاده از فناوری پیشرفته هوش مصنوعی، شهر هزینههای عملیاتی خود را ۲۰ درصد و مصرف آب و انرژی را ۳۰ درصد کاهش داده است. ۳۰ درصد انرژی بادیه نیز از منابع تجدیدپذیر تأمین خواهد شد.
مصر از راهاندازی نخستین شهرک دانشگاهی خود به نام «دهکده» واقع در غرب قاهره در شهر هوشمند رویایی خود، بادیه، رونمایی کرد. طراحی شهری ۵-۱۰-۱۵ بادیه تضمین میکند که ساکنان میتوانند به ترتیب در فاصله ۵، ۱۰ و ۱۵ دقیقهای، به نیازهای روزانه، هفتگی و ماهانه خود دسترسی داشته باشند.
به گزارش ایمنا، یکی از توسعهدهندگان برجسته املاک و مستغلات مصر از راهاندازی نخستین شهرک دانشگاهی مصر به نام «دهکده» واقع در غرب قاهره در بادیه Badya خبر داد. این شهرک یکی از نخستین شهرهای هوشمند و پایدار مصر خواهد بود و قرار است با ارائه یک سبک زندگی منحصربهفرد، به کمک سرمایهگذارانی در جستوجوی املاکی با پتانسیل بازدهی بالا، ساکنان را به خود جذب کند. موقعیت عالی این شهرک پتانسیل بینظیری را برای بازدهی بالای املاک مسکونی در اختیار سرمایهگذاران قرار میدهد.
دهکده شامل ۱۲۲۴ واحد مسکونی ممتاز با امکانات مدرن است و ساکنان آن میتوانند از اتاقهای مطالعه، فضاهای کار و سالنهای ورزشی مشترک در محل بهره ببرند که همه درون ساختمانهای آنها واقع شدهاند. یک نوار تجاری پویا نیز درون این شهرک تعبیه شده است. این فضای جامع، ترکیبی یکپارچه از رفاه و زندگی معاصر را تضمین میکند.
شهرک دانشگاهی دهکده مصر علاوه بر جذابیتهای رفاهی، تنها یک دقیقه از دانشگاه بادیه فاصله دارد که با مشارکت واحد پزشکی دانشگاه تگزاس (UTMB) توسعه پیدا کرده است. این شهرک یک طرح پرداخت منعطف با پیشپرداخت صفر درصد و یک دوره مالی ۱۰ ساله به خریداران ارائه میدهد. اقساط ماهانه واحدها نیز ۶۲۲ دلار آمریکا شروع میشود و با حذف فشار مالی اولیه، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران بالقوه آسانتر میکند.
دهکده آخرین نمونه از تعهد توسعهدهنده املاک مصری به ارائه چشماندازی نوآورانه برای بخش املاک و مستغلات این کشور است و هدف آن تغییر چشمانداز مصر با یکپارچهسازی نیازهای کار، مطالعه و اوقات فراغت در عین ترویج پایداری و فناوری هوشمند است.
دهکده بخشی از بادیه، یک شهر هوشمند رویایی مصری است که با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (UNSDG) و چشمانداز ۲۰۳۰ این کشور هماهنگی دارد. بادیه با وسعت ۳۰۰۰ هکتار در قلب شهر جدید بهعنوان یک پیوند مرکزی بین غرب و شرق قاهره عمل میکند. از جمله امکانات آن دسترسی مستقیم به بزرگراههای کلیدی، همچنین نزدیکی به اهرام جیزه، فرودگاه بینالمللی ابوالهول جدید و پایتخت اداری جدید مصر به شمار میرود. فاز اول این شهر تکمیل شده و ساخت فاز دوم آن در دست انجام است.
طرح جامع بادیه مبتنی بر مفهوم ۱+۶ است که در آن هر فاز بهعنوان یک جامعه خودکفا متصل به مرکز شهر مرکزی عمل و دسترسی راحت به خدمات و امکانات ضروری را تضمین میکند. علاوه بر این مفهوم طراحی شهری ۵-۱۰-۱۵ بادیه تضمین میکند که ساکنان میتوانند به ترتیب در فاصله ۵، ۱۰ و ۱۵ دقیقهای، به نیازهای روزانه، هفتگی و ماهانه خود دسترسی داشته باشند. این رویکرد با افزایش رفاه ساکنان در عین بهبود ایمنی آنها بهکمک ادغام فناوریهای هوشمند همچون تشخیص چهره و سیستمهای امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی همراه است.
با استفاده از فناوری پیشرفته هوش مصنوعی، شهر هزینههای عملیاتی خود را ۲۰ درصد و مصرف آب و انرژی را ۳۰ درصد کاهش داده است. ۳۰ درصد انرژی بادیه نیز از منابع تجدیدپذیر تأمین خواهد شد.