bato-adv
کد خبر: ۷۹۱۹۰۶

وزیر کشور: تلاش کنیم پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند

وزیر کشور: تلاش کنیم پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند
«در حوزه‌های اجتماعی بیش از هر زمانی به آرامش، امیدافرینی و امنیت نرم نیاز داریم. همه باید تلاش کنیم که پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند و حتی پدیده‌های امنیتی را با رویکرد اجتماعی و فرهنگی حل کنیم. کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز باید دنبال شود. سرمایه گذار و تولیدکننده باید عزیز باشد و هم و غم او صرف تولید و کارآفرینی باشد، نه گیر کردن در پیچ و خم اداری.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳

وزیر کشور با تاکید بر اینکه همه باید تلاش کنیم که پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند، تصریح کرد که باید پدیده‌های امنیتی را با رویکرد اجتماعی و فرهنگی حل کنیم. 

به گزارش ایسنا، اسکندر مومنی امروز در نشست با استانداران سراسر کشور اظهار کرد: استانداران تلاش خود را برای پیشگیری و پیش بینی بحران و بلایای طبیعی به کار بگیرند. هرچه در این بخش تمرکز بیشتری داشته باشیم، خسارت ما کمتر می‌شود. این هدف صرفا با دستورالعمل پیش نمی‌رود، بلکه باید نظارت و پیگیری مستمر و بازدید میدانی وجود داشته باشد. 

وی تاکید کرد که غیر از زلزله، سایر حوادث طبیعی قابل پیش بینی و پیشگیری است. پس در این زمینه به برنامه ریزی نیاز است.

وزیر کشور همچنین خاطرنشان کرد: در حوزه‌های اجتماعی بیش از هر زمانی به آرامش، امیدافرینی و امنیت نرم نیاز داریم. همه باید تلاش کنیم که پدیده‌های اجتماعی به مسائل امنیتی تبدیل نشوند و حتی پدیده‌های امنیتی را با رویکرد اجتماعی و فرهنگی حل کنیم. کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز باید دنبال شود. 

مومنی تاکید کرد: سرمایه گذار و تولیدکننده باید عزیز باشد و هم و غم او صرف تولید و کارآفرینی باشد، نه گیر کردن در پیچ و خم اداری. ما باید مشکلات او را حل کنیم. نباید نگاه سلسه مراتبی به تولیدکنندگان داشته باشیم، زیرا آن‌ها همکار ما هستند. در سطح استان بسیاری از مسائل آن‌ها قابل حل است. استانداران یک روز در هفته با کارآفرینان جلسه داشته باشند و مشکلات آن‌ها را حل کنند. 

وزیر کشور با بیان اینکه به اصلاح قانون در زمینه شهرداری‌ها و دهیاری هر نیاز داریم تا رضایت مردم از خدمات شهری بیشتر شود، گفت: تلاش می‌کنیم تا این اصلاح قانون را انجام دهیم. یکی از مشکلات این بخش، بی‌ثباتی مدیران شهری است. در یک کلان شهر، در ۴ سال، ۴ شهردار عوض کرده است که این با اصول مدیریتی سازگاری ندارد. 

وی اضافه کرد: در استان تهران، ۷ شهر داریم که شورای شهر آن‌ها منحل شده است. دو ایده داریم یکی انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم و ایده دیگر این است که مثل انتخاب شهردار در شورای شهر و صدور حکم او در وزارت کشور، عزل شهردار هم اینگونه باشد که اگر استیضاح شهردار در شورای شهر، در وزارت کشور تایید شد، او عزل شود، نه اینکه شورای شهر، شهردار را مستقیم عزل کند. در حال حاضر میانگین عمر شهرداران دو سال است ولی ما دنبال ثبات مدیران شهری هستیم. 

مومنی تاکید کرد که قانون خدمات شهری باید برای همه یکسان اجرا شود، نه اینکه با لابی‌گری یا رشوه این قانون دور زده شود. قوانین هم باید ثبات داشته باشند و سریع تغییر نکنند. 

وی خاطرنشان کرد: رییس جمهور همواره بر وفاق ملی تاکید دارد. استاندار نماینده عالی دولت در استان است و باید روحیه وفاق ملی و استفاده از همه ظرفیت‌ها در دستور کار باشد. احترام به مردم، و بودن در بین آن‌ها و تغییر در شرایط سفره مردم موجب افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت بیشتر مردم می‌شود. مشارکت مردم یکی از مولفه‌های قدرت کشور است. باید رضایتمندی مردن را افزایش دهیم. حضور در بین مردم و گوش کردن به حرف آن‌ها، ایجاد رضایتمندی می‌کند. همه تلاش ما باید برای حل مشکلات مردم باشد.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین