bato-adv
کد خبر: ۷۹۲۹۱۶

جلیلی همچنان خود را رقیب پزشکیان می‌داند؟

جلیلی همچنان خود را رقیب پزشکیان می‌داند؟
حتی ابوالقاسم جراره هم که دبیرکل شریان، از جمله طیف‌های حامی سعید جلیلی در جریان انتخابات بود، نسبت به حضور او و برگزاری جلسه هم بی‌اطلاع بود و گفته که نمی‌داند موضوع جلسه چه بوده است. حال اینکه او در چه جایگاه و تخصصی است که درباره بودجه‌نویسی دولت چهاردهم نقدی داشته باشد خود جای بحث جدی دارد، اما اینکه نمایندگان مجلس بخواهند براساس سخنان او درباره بودجه، مهم‌ترین سند مالی کشور، تصمیم‌گیری کنند به یک نقد جدی نزد افکار عمومی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳

سعید جلیلی، بازنده انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم، همچنان علاقه‌مند است خود را در قامت رقیب رئیس دولت چهاردهم حفظ کند و ازاین‌رو به دنبال یافتن سهمی در نقش‌آفرینی در عرصه سیاست هرازچندگاهی خود را در مقام نقد مسعود پزشکیان قرار می‌دهد.

به گزارش شرق، سعید جلیلی، بازنده انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم، همچنان علاقه‌مند است خود را در قامت رقیب رئیس دولت چهاردهم حفظ کند و ازاین‌رو به دنبال یافتن سهمی در نقش‌آفرینی در عرصه سیاست هرازچندگاهی خود را در مقام نقد مسعود پزشکیان قرار می‌دهد. زمان بررسی اعتبار وزرا هم او با بخشی از نمایندگان هم‌طیف خود جلسه گذاشت و به نقد وزرا پرداخت؛ هرچند در آن برهه نظرش خریداری نداشت و همه کابینه رأی اعتماد گرفتند.

این تجربه پایان امیدهای جلیلی برای ماندن در ردای دولت در سایه کافی نبود و دیروز هم تصویری از حضور جلیلی در جلسه فراکسیون انقلاب قبل از شروع جلسه علنی مجلس برای بررسی کلیات بودجه با حضور رئیس‌جمهور منتشر شد که در توضیح آن عکس گفته شد برای بیان نقاط ضعف و قوت بودجه برای اعضای فراکسیون انقلاب از او دعوت شده است. در خبر منتشرشده توسط کانال جلیلی، به جزئیات بیشتری از جلسه و اینکه او به دعوت چه‌کسی در مجلس حاضر شده، اشاره نشده بود. اما حتی ابوالقاسم جراره هم که دبیرکل شریان، از جمله طیف‌های حامی سعید جلیلی در جریان انتخابات بود، نسبت به حضور او و برگزاری جلسه هم بی‌اطلاع بود و گفته که نمی‌داند موضوع جلسه چه بوده است. 

حال اینکه او در چه جایگاه و تخصصی است که درباره بودجه‌نویسی دولت چهاردهم نقدی داشته باشد خود جای بحث جدی دارد، اما اینکه نمایندگان مجلس بخواهند براساس سخنان او درباره بودجه، مهم‌ترین سند مالی کشور، تصمیم‌گیری کنند به یک نقد جدی نزد افکار عمومی تبدیل شده است. همان ابتدای انتشار عکس، احمد فاطمی، نماینده مردم بابل، گفت جلیلی بنابر دعوت فراکسیون انقلاب اسلامی به مجلس آمده؛ خبری که بلافاصله توسط موسی غضنفرآبادی، رئیس فراکسیون تکذیب شد و او به خبرگزاری خبرآنلاین گفت فراکسیون انقلاب اسلامی از جلیلی دعوت نکرده است. 

فرهاد طهماسبی، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی به خبرآنلاین گفته است: این کار خوب نیست. بررسی بودجه وظیفه و حق نمایندگان است و کسی نباید در آن دخالت کند. حسنعلی اخلاقی‌امیری، نماینده نزدیک به جبهه پایداری درباره جزئیات این جلسه گفته است: بحث جلسه تخصصی در مورد بودجه و براساس پژوهش‌ها و تحقیقات حضار بوده که درنهایت هم به این نتیجه می‌رسند که بودجه مقبول نیست؛ چراکه خواسته‌های برنامه هفتم توسعه را برآورده نکرده است. اخلاقی امیری در واکنش به اینکه چه‌کسانی در جلسه حضور داشتند، ادامه داد: پیامک فرستاده می‌شود و هرکسی تمایل داشته باشد در جلسه حاضر شود. او در مورد اینکه قالیباف هم در جلسه با جلیلی بود، گفت: خیر، قالیباف نبود. 

البته موسی غضنفرآبادی، رئیس فراکسیون انقلاب، درباره این جلسه گفته است: جلسه گذاشتن با نمایندگان اشکال ندارد، اما دیروز صبح دو جلسه برگزار شد؛ یک جلسه با حضور رسایی و جلسه دیگر هم با حضور جلیلی در مجلس. بنده این را نمی‌پسندم که نمایندگان مجلس یک جلسه این طرف و یک جلسه آن طرف داشته باشند. این شاید خیلی خوشایند نیست. غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه جلسه جلیلی با نمایندگان روی نظرات آن‌ها تأثیرگذار خواهد بود یا خیر، تصریح کرد: دیدیم که تأثیر نداشت. 

رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی در واکنش به اینکه به نظر می‌رسد جلیلی درحال تغییر جایگاه از دولت سایه به دولت رقیب است، خاطرنشان کرد: همان‌طورکه رهبری فرمودند، باید به دولت کمک کنیم. دولت هم انصافا کار خودش را برمبنای شعار وفاق ملی که مطرح کرده بود. انجام می‌دهد. لذا باید کمکش کنیم. این خواست رهبری است که فرمودند همه باید به دولت کمک کنیم و پیروزی دولت، پیروزی همه ماست. اینکه خدایی ناکرده عمدا یا سهوا کاری انجام دهیم که مانع پیشرفت دولت و برنامه‌های مردم شود، اقدامی برخلاف نظر رهبری است.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین