«پیش از این نمایندگان میتوانستند بدون محدودیت عضو فراکسیونها شوند لذا بیش از ۱۰۰ فراکسیون با موضوعات خاص و برخی اوقات هم عجیب و غریب و با تعداد کمی از نمایندگان تشکیل میشد و عملا نمیتوانستند به درستی نقش خود را ایفا کنند. در تغییرات اعمال شده، ابتدا قرار شد ۱۹ فراکسیون تشکیل شود که به نظرم درست نبود؛ مجددا تغییراتی لحاظ شد که براساس آن هر نماینده میتواند در ۴ فراکسیون غیر از فراکسیونهای سیاسی و خاص همچون انقلاب اسلامی، مستقلین، زنان و خانواده و روحانیت حضور پیدا کند که براین اساس ۳۸ فراکسیون تشکیل میشود.»
عضو هیات رئیسه مجلس از تشکیل ۳۸ فراکسیون در مجلس و با سازوکار جدید خبر داد.
به گزارش ایسنا، مجتبی یوسفی اظهار کرد: با توجه به انتقاداتی از تعدد تشکیل فراکسیونها در مجلس، آییننامه تشکیل فراکسیونها در اجلاسیه سوم مجلس یازدهم تغییر کرد بدین شکل که برای هر نماینده سقفی برای حضور در فراکسیونها پیش بینی شد.
وی توضیح داد: پیش از این نمایندگان میتوانستند بدون محدودیت عضو فراکسیونها شوند لذا بیش از ۱۰۰ فراکسیون با موضوعات خاص و برخی اوقات هم عجیب و غریب و با تعداد کمی از نمایندگان تشکیل میشد و عملا نمیتوانستند به درستی نقش خود را ایفا کنند.
این عضو هیات رئیسه مجلس ادامه داد: در تغییرات اعمال شده، ابتدا قرار شد ۱۹ فراکسیون تشکیل شود که به نظرم درست نبود؛ مجددا تغییراتی لحاظ شد که براساس آن هر نماینده میتواند در ۴ فراکسیون غیر از فراکسیونهای سیاسی و خاص همچون انقلاب اسلامی، مستقلین، زنان و خانواده و روحانیت حضور پیدا کند که براین اساس ۳۸ فراکسیون تشکیل میشود.
یوسفی در پایان و در جمعبندی گفت: براساس مصوبه کمیسیون آییننامه داخلی و هیات رئیسه مجلس ۳۸ فراکسیون تشکیل میشود و هر نماینده میتواند غیر از فراکسیونهای سیاسی و خاص، عضو ۴ فراکسیون باشد. اکنون نمایندگان میتوانند در سامانه مجلس مجددا برای عضویت در فراکسیونها ثبت نام کنند.