bato-adv
bato-adv

طرز تهیه یک دسر راحت با موز و ژله برای شب یلدا

طرز تهیه یک دسر راحت با موز و ژله برای شب یلدا

دسر موز و ژله یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب شیر با موز، خامه، بیسکوییت و پودر ژله تهیه می‌شود.

فرارو- دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند و دنیای رنگارنگی از آنها وجود دارند. دسر‌ها در انواع وانیلی، شکلاتی، زعفرانی، میوه ای، بیسکوییتی و... موجود هستند و هر کدام طعم و مزه خاص خود را دارند. با نزدیک شدن به شب یلدا خانم‌های کدبانو و باسلیقه دوست دارند دسر‌های زیبا و رنگی و مجلسی را برای پذیرایی در این شب درست کنند. یکی از دسر‌هایی که می‌توانید با روشی آسان و بدون دردسر در منزل تهیه کنید، دسر موز و ژله است که در ترکیب با خامه و بیسکوییت طعم بی‌نظیری دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک انتخاب عالی است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دسر موز و ژله همراه ما باشید.

مواد لازم

موز متوسط: ۳ عدد
پودر ژله موز: ۲ بسته
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی پور: نصف یک بسته
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
آب جوش: ۱ لیوان

طرز تهیه

طرز تهیه یک دسر راحت با موز و ژله برای شب یلدا

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا حل و شفاف شود و بعد ظرف را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. موز‌ها را خرد کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید، سپس بیسکوییت خرد شده، شیر به دمای محیط رسیده، شکر و خامه را روی موز بریزید و دستگاه را ۱ دقیقه روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در آخر ژله خنک شده را به مواد اضافه کنید و سی ثانیه دیگر دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا دسر را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد، سپس دسر را از قالب برگردانید.

برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید در یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارد. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه در آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را در ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.

bato-adv
bato-adv
bato-adv