bato-adv
bato-adv

بهترین روش تهیه نوشیدنی هات چاکلت برای روز‌های سرد زمستان

بهترین روش تهیه نوشیدنی هات چاکلت برای روز‌های سرد زمستان

بهترین روش برای تهیه شکلات داغ از یک ماده ساده استفاده می‌کند تا بهترین طعم را به این نوشیدنی محبوب بدهد.

فرارو- اگر به دنبال یک دستور پخت شکلات داغ هستید که تهیه آن نیز بسیار آسان باشذ، پس به این نکته که توسط یکی مشهورترین سرآشپز‌ها توصیه شده است توجه کنید.

به گزارش فرارو به نقل از شوری لیو، یک طرز تهیه عالی برای تهیه خوشمزه‌ترین نوشیدنی شکلات داغ در روز‌های زمستانی وجود دارد. در حالی که پودر‌های شکلات داغ فوری تهیه سریع این نوشیدنی را آسان‌تر از همیشه کرده‌اند، اما اگر میل به نوشیدن شکلات داغی لذت بخش‌تر دارید، دستوری وجود دارد که به عنوان «بهترین طرز تهیه شکلات داغ» لقب گرفته است و آماده کردن آن نیز زمان زیادی نمی‌برد. این طرز تهیه توسط تینکه یانگر در شبکه اجتماعی تیک تاک به اشتراک گذاشته شده است. تینکه یانگر سرآشپزی است که امسال به لطف دستورالعمل‌های ساده و در عین حال لذت‌بخشش در فضای مجازی به شهرت زیادی رسید. او با به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌هایی برای غذا‌هایی خوشمزه که به سرعت آماده می‌شوند توانسته است ۱۰ میلیون دنبال کننده بدست بیاورد.

او اخیراً دستور العمل‌هایی برای غذا‌های زمستانی و مناسب کریسمس به اشتراک گذاشته است. معجون شکلات داغ او توسط طرفداران شگفت انگیز خوانده شده است. تینکه ادعا می‌کند دستور پختش در مقایسه با درست کردن هات چاکلت فوری تنها چند دقیقه بیشتر طول می‌کشد، اما با افزودن خامه، طعم بسیار غلیظ‌تری دارد؛ درست مانند شکلات داغی که در فیلم‌ها می‌بینید. او همچنین یک کرم نعناع را به نوشیدنی خود اضافه می‌کند، اما اگر وقتتان کم است، می‌توانید از آن صرف نظر کنید. در اینجا تمام چیز‌هایی که برای تهیه این نوشیدنی دلپذیر نیاز دارید آورده شده است.

بهترین روش تهیه نوشیدنی هات چاکلت برای روز‌های سرد زمستان/ ترجمه

شکلات داغ با کرم نعناع

مواد تشکیل دهنده

نصف تخته شکلات تلخ - حداقل ۷۰ ٪ کاکائو

یک و نیم فنجان شیر کامل

نصف پیمانه خامه

پودر کاکائو - سه قاشق غذاخوری

شکر - سه قاشق غذاخوری

کمی عصاره وانیل

مواد مورد نیاز برای کرم نعناع

یک فنجان خامه

پودر قند

کمی عصاره وانیل

کمی نعناع فلفلی

ابتدا شکلات تلخ خود را به قطعات کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. شیر و خامه را در یک پارچ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. محتویات پارچ را به یک قابلمه کوچک منتقل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به خاطر داشته باشید محتویات قابلمه نباید بجوشند. وقتی شیر گرم شد، سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شکلات خرد شده را به تدریج اضافه کنید، قبل از اضافه کردن، مطمئن شوید که کاملا ذوب شده است. وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید و دو دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا ترکیب غلیظ شود.

 برای کرم نعناع، خامه را در یک کاسه هم بزنید. در مرحله بعد، پودر قند را الک کنید. تینکه مقدار مشخصی برای پودر قند مشخص نکرده است، بنابراین با چشیدن طعم میزانش را تنظیم کنید. مطمئن شوید که هیچ توده‌ای باقی نمی‌ماند. به هم زدن ادامه دهید تا پودر شکر کاملاً جا بیفتد. وانیل و نعناع را اضافه کنید، سپس هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و شبیه خامه فرم گرفته شود. شکلات داغ را با مقدار زیادی کرم نعناع سرو کنید و لذت ببرید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv