مصرف قند برای علاقمندان به آن کار سادهای نیست اما راهکارهای جالبی برای ان وجود دارد.
به عقیده پزشکان یکی از بهترین اقداماتی که شما میتوانید برای بهبود سلامتیتان انجام دهید، کاهش مصرف قند است. مصرف بیش از حد قند در رژیم غذایی با مشکلات سلامتی مختلفی از جمله اختلالات خلقی، چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی مرتبط است. خطر این بیماریها حتی بیشتر میشود اگر یکی از آنها در ژنتیک شما وجود داشته باشد.
به گزارش شهروند؛ بنابراین، اگر تصمیم گرفتهاید مصرف قند خود را کاهش دهید، در حال برداشتن یک گام مهم به سوی سلامتی بهتر هستید. برخی محققان روشهای سادهای را به اشتراک گذاشتهاند که فرآیند تغییر و کاهش مصرف قند را بدون درد و مشکل خاصی به سمت یک تغییر پایدار راهنمایی میکند. نخستین مرحله این است که قندهای پنهان را دریابید چون قند فقط در آبنباتها نیست! قند در بسیاری از غذاهای فرآوریشده مانند نان، سسها، غلات صبحانه و حتی میانوعدههای نمکی پنهان شده است.
مرحله بعد این است که عجله نکنید. ترک ناگهانی قند میتواند کاملاً مغلوبکننده باشد و هوسهای ناگهانی را ایجاد کند. این میان غذاهای کامل را نیز فراموش نکنید. میوهها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئینهای کمچربی و چربیهای سالم بهطور ذاتی قند افزوده کمی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند.
وقتی نیاز به کمی شیرینی دارید، به غذاهای واقعی مانند میوههای تازه، دارچین یا حتی عصاره وانیل روی آورید که طعم دلچسبتری بدون اثرات جانبی قند فرآوریشده اضافه میکنند. هیدراته ماندن را فراموش نکنید. گاهی اوقات تشنگی با گرسنگی یا هوس قند اشتباه گرفته میشود. نوشیدن آب در طول روز میتواند به کاهش تمایل به مصرف میانوعدههای قندی کمک کند.
همواره میانوعدههای سالم در دست داشته باشید تا نخواهید به گزینههای قندی رو بیاورید زمانی که احساس گرسنگی میکنید. خواب کافی داشته باشید زیرا خواب ناکافی به هوس قند و عدم تعادل در هورمونهای گرسنگی مرتبط شده است.