bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۰۰۳۰

شگرد جدید برخی موجران برای دورزدن تعزیرات

برخی موجران و مشاوران املاک برای دور زدن طرح افزایش مجاز 13 تا 15 درصدی اجاره بها، از ارائه اجاره نامه‌ سال قبل خودداری و اعلام می‌کنند که این واحد مسکونی امسال برای اولین بار به اجاره داده می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۱
برخی موجران و مشاوران املاک برای دور زدن طرح افزایش مجاز 13 تا 15 درصدی اجاره بها، از ارائه اجاره نامه‌ سال قبل خودداری و اعلام می‌کنند که این واحد مسکونی امسال برای اولین بار به اجاره داده می‌شود.
 
میزان افزایش اجاره‌بهای واحدهای مسکونی در سال 91 نسبت به سال گذشته با ملاحظه نرخ رشد هزینه مسکن به میزان 13 تا 15 درصد در کلان‌شهرهای تهران و کرج تعیین می‌شود.

با آغاز طرح افزایش مجاز 13 تا 15 درصدی اجاره بها از اواسط تیرماه سال جاری در مصوبه‌ای که منجر به تنظیم تفاهمنامه همکاری میان سازمان حمایت از مصرف کنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی، معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی و اتحادیه املاک شد، موجران مکلف شدند تا جهت عقد قرارداد اجاره در سال جاری، اجاره‌نامه سال قبل را به مشاوران املاک ارائه کنند.

این در حالی است که برخی موجران از ارائه اجاره‌نامه سال قبل به مشاوران املاک خودداری و به بنگاه‌‌ها اعلام می‌کنند که واحد مسکونی مزبور در سال 91 برای اولین بار است که به اجاره داده می‌شود.

از سوی دیگر برخی مشاوران املاک در سطح شهر نیز با پذیرش این موضوع اقدام به تنظیم اجاره‌‌نامه جدید می‌کنند و قیمتی را در اجاره‌نامه قید می‌کنند که نسبت به سال گذشته بیش از 15 درصد باشد.

یک بنگاه‌دار مسکن در این خصوص گفت: در ابتدای آغاز طرح وقتی به موجران گفته می‌شد که اجاره‌بهای مسکن نباید نسبت به سال گذشته بیش از 13 تا 15 درصد باشد از این موضوع اظهار گله کرده و به اجاره دادن واحد مسکونی خود با این نرخ تن نمی‌دادند.

وی افزود: این موضوع باعث می‌شد تا برخی موجران به بنگاه‌هایی که تاکنون به آن مراجعه نکرده بودند بروند و با بیان اینکه امسال برای اولین بار است که اقدام به اجاره دادن ملک خود کرده اند عملا از دادن اجاره نامه سال قبل خودداری کنند.

وی تاکید کرد: این موضوع باعث شد که برخی بنگاه‌های مسکن نیز برای اینکه فرصت تنظیم اجاره را از دست ندهند از موجران اجاره‌نامه سال قبل را نخواهند و اقدام به تنظیم اجاره نامه با یک نرخ جدید و البته بیش از 15 درصد کنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
کگودوم تعزیرات اینا تمام فیلمه . یه مشت آدم نشستن تو تعذیرات میگند وقت نداریم شلوغه والله 80درصد روز بیکارند .یک پرونده را چند ماه معطل میکنند و به جایی هم نمیرسونند بعد هم یه پولی خودشون میگیرند و خلاص . اگه فایده ای داشت که اثری هم تو جامعه نشون میداد . این فقط یه دکونه و تموم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
مگه قرارداد اجاره هادر سامانه ثبت نميشه پس اگر هر موجري به هر بنگاه ديگه اي مراجعه كنه نبايد فرقي داشته باشه چون قرارداد سال گذشته از طريق سامانه قابل رهگيريست اما از اونجا كه بسياري از قراردادها خارج از چهارچوب سامانه و به طريق غير قانوني توسط مشاورين املاك ثبت ميشه ااين تلاشها به جايي نميرسه به نظرم در درجه اول بايد يك نظام تعزييراتي و كنترلي قوي روي مشاورين املاك باشه خيلي از اين گرونيها توسط مشاورين املاك رقم زده ميشه و خيلي از مشاورين املاك يد طولايي در اجاره كردن خانه ها و اجاره دادن با قيمت بالاتر دارند بايد به مشاورين املاك سخت گرفت راهش هم بازرسي نامحسوس دائمي و پلمپ مشاور املاك در صورت تكرار تخلفه هيچ مشاور املاكي نبايد اجازه داشته باشه خارج از سامانه قرارداد اجاره بنويسه
انتشار یافته: ۲
bato-adv
bato-adv