bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۴۳۵۴

سردار جعفري: نیروها برای جنگ نرم آماده باشند

فرمانده سپاه پاسداران گفت: تحول نیروی انسانی که مقام معظم رهبری پرچم آن را بلند کردند هنوز خروجی نداشته و این عرصه که کارسازی و تربیت نیرو برای اداره آینده کشور است مهمترین وظایف اساتید انقلابی است.

تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۱
فرمانده سپاه پاسداران گفت: تحول نیروی انسانی که مقام معظم رهبری پرچم آن را بلند کردند هنوز خروجی نداشته و این عرصه که کارسازی و تربیت نیرو برای اداره آینده کشور است مهمترین وظایف اساتید انقلابی است.
 
به گزارش مهر، سردار محمد علی جعفری ظهر یکشنبه در افتتاحیه همایش اساتید بسیجی دانشگاه‌های کشور در سالن قدس کتابخانه آستانه قدس رضوی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اساتید دانشگاه ها نسبت به ایده ها و طرح های خوبی که اجرایی نمی شود اظهار نگرانی کرده اند که در این راستا ما باید به سوی راهکارهایی برای اجرایی شدن طرح ها برویم.
 
جعفری تاکید کرد: اساتید دانشگاه باید انتظارات رهبری را برآورده کرده و در تمامی عرصه ها به ویژه عرصه جنگ نرم به عنوان افسران و فرماندهان جنگ نرم عمل کنند.
 
وی افزود: اساتید بسیجی باید به دنبال این باشند که هر کدام از آنها چگونه می توانند در راستای اهداف انقلاب اسلامی وظیفه خود را انجام دهند.
 
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اساتید دانشگاه با توجه به تغییرات جهان، رسالت بسیار سنگین‌تری را دارند، افزود: این رسالت در حوزه اداره جامعه و زندگی مردم بر محور دین سنگین‌ و خطیرتر است.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جنگ نرم اظهار کرد: جنگ نرم امروز به خوبی احساس نمی شود و هنگامی که این جنگ حس نشود برای  مقابله و مبارزه با آن نیروها بسیج نمی شوند.
 
وی با بیان مطلب فوق تاکید کرد: در دوران دفاع مقدس، جنگ تحمیلی خوب حس شد و همه آنهایی که دغدغه نظام و اسلام را داشتند تهدید دشمن را احساس کرده و وارد میدان شدند و توانستیم دشمن را از خاک خود بیرون کنیم  اما در عرصه جنگ نرم، جنگ به خوبی احساس نمی‌شود تا نیروهای دفاعی تکالیف خود را انجام دهند.
 
وی یادآور شد: در عرصه جنگ نرم نیروهای حوزوی و دانشگاهی و افراد صاحب فکر باید با بصیرت انقلابی برای جنگ آماده باشند.
 
وی خطاب به اساتید بسیجی گفت: شما باید در عرصه جنگ نرم با اتکاء به توانمندی های خود پیشتاز باشید و مطالبات رهبری و انتظارات ایشان را برآورده کنید و  نباید منتظر یک چهارچوب سازمانی بود و در این راستا هر کسی باید با توجه به توانمندی‌های خویش اقدام کند.
 
وی جنگ نرم را بسیار خطرناک تر از جنگ نظامی و دفاعی دانست و ادامه داد: یکی از تبعات و پیامدهای جنگ تحمیلی این بود که همه نیروهای استکبار به این نتیجه رسیدند که با ایران      نمی شود به زور جنگ رفتار کرد، هر چند که این کشور را تهدید نظامی و دفاعی می کنند اما جرات اینکه تهدیدات خود را عملی کنند ندارند.
 
وی با اشاره به تفاوت های جنگ نرم با جنگ سخت افزود: یکی از تفاوت‌های جنگ سخت با جنگ نرم این است که در جنگ سخت دستورات با جزئیات کامل عملکرد یگان‌های مختلف توسط سلسله مراتب مشخص و ابلاغ می‌شود اما در جنگ نرم هر عنصر رزمنده در هر رده‌ای که حضور دارد باید با توانمندی‌های خودش بتواند اقدامی را انجام دهد.
 
سردار جعفری تصریح کرد: اقتدار امروز ایران اسلامی ناشی از مجاهدت و تلاش های گوناگون در دوران جنگ تحمیلی است.
 
وی با تاکید بر اینکه امروز ایران اسلامی از تهدیدات دفاعی، نظامی و امنیتی عبور کرده است، عنوان کرد: در حال حاضر و در شرایط کنونی نیروهای دفاعی و امنیتی تمام توان خود را      گذاشته اند اما اکنون مهم این است که ببینیم در این مقطع در چه شرایطی قرار داریم و چه موضوعات محوری برای رهبر انقلاب مهم است.
 
وی با اشاره به آفت های جنگ نرم تصریح کرد: عملیاتی نکردن راهبردهای حکیمانه و هوشمندانه رهبر انقلاب و به دنبال رهنمودهای ایشان نرفتن یکی از آفت های جنگ نرم است.
 
وی تاکید کرد: جنگ نرم میان اسلام  و کفر و حق و باطل بوده  و در این عرصه سلاح ما قلم، زبان و فکر و انتقال آن به دیگران است.
 
وی بسیج را پرچمدار انقلاب اسلامی دانست و افزود: اگر بخواهیم بدانیم انقلاب اسلامی ایران در چه مقطعی قرار دارد باید به تعبیر رهبری استناد کرد چرا که ایشان انقلاب اسلامی را به 5 مرحله تقسیم کرده اند.
 
وی ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی، استقرار نظام اسلامی، اسلامی شدن دولت و مجموعه دستگاه های نظام، اسلامی شدن جامعه و تشکیل جامعه جهانی اسلامی 5 مرحله ای است که رهبر انقلاب اسلامی از آن نام برده اند که سخت ترین مرحله نیز اسلامی شدن دولت و مجموعه دستگاه های نظام است.
 
وی با بیان مطلب فوق عنوان کرد: نقش اساتید دانشگاه به عنوان فرماندهان جنگ نرم در زمینه اسلامی شدن دولت و مجموعه دستگاه های نظام، ساختن انسان ها و تربیت نیرو برای اداره جامعه اسلامی است.
 
وی سپس در بخش دیگری از سخنانش  با اشاره به تحول نیروی انسانی اظهار کرد: تحول نیروی انسانی که رهبر پرچم آن را بلند کردند هنوز خروجی نداشته و در این عرصه که کارسازی و تربیت نیرو برای اداره آینده کشور است از مهمترین وظایف اساتید انقلابی است.
 
سردار جعفری با بیان مطلب فوق عنوان کرد: برای تحول نیروهای انسانی اساتید باید برنامه های، کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت داشته باشند.
 
وی با بیان این مطلب که مقطع حساسی از انقلاب اسلامی در حال گذر است و انقلاب اسلامی به شدت منتظر اقدامت مفید و موثر است، افزود: در اواسط انقلاب اسلامی اقداماتی توسط دستگاه های اجرایی کشور انجام شد که می توان گفت آن اقدامات و جهت گیری ها غلط بود.
 
وی تاکید کرد: ما باید امروز نگاهمان به صحبت ها و بیانات رهبر انقلاب باشد و با توانمندی و استعدادهایی که داریم انتظارات ایشان را در مجموعه خود پیاده کنیم.
 
وی  عنوان کرد: امروز اساتید بسیجی باید جزء ایده پردازان در صحنه های علمی و عملی جامعه باشند.
bato-adv
bato-adv