bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۳۸۹۵۴
معاون بهداشتی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

پنیر تازه مصرف نکنید

معاون بهداشتی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: مردم از خرید‌ مصرف پنیر تازه به‌علت احتمال ابتلا به بیماری تب مالت خودداری کنند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۴
معاون بهداشتی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: مردم از خرید‌ مصرف پنیر تازه به‌علت احتمال ابتلا به بیماری تب مالت خودداری کنند.
 
«راضی ناصری‌فرد» در جلسه مشترک مسئولان دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: همکاری‌های بین دو دستگاه اجرایی دامپزشکی و علوم پزشکی در حفظ سلامت مردم بسیار بااهمیت و حساس است.
 
وی بابیان این‌که افزایش آگاهی عمومی آحاد مردم از بسیاری از بیماری‌ها و امراض مشترک بین انسان و دام جلوگیری می‌کند، افزود: رسانه‌ها بیشتر بر آگاهی‌بخشی به مردم در زمینهٔ مصرف فرآورده‌های دامی از مراکز مجاز تلاش کنند.
 
ناصری‌فر ادامه داد: با توجه به اهمیت و مخاطرات بیماری‌های مشترک لازم است مردم برای حفظ سلامت خود و خانواده فرآورده‌های لبنی مورد نیاز را از مراکز تحت نظارت و بهداشتی خریداری کنند و از خرید‌ مصرف پنیر تازه به‌علت احتمال ابتلا به بیماری تب مالت خودداری کنند.
 
معاون بهداشتی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام خواستار نظارت بیشتر مشترک دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی به مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و لبنی شد.
 
در ادامه دکتر «وهاب پیرانی» مدیرکل دامپزشکی استان ایلام هدف از تشکیل این جلسه را افزایش هماهنگی بین‌بخشی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام برشمرد و افزود: با تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی می‌توان در کاهش موارد ابتلا انسان به بیماری‌های مشترک اقدامات مؤثرتری انجام داد.
 
وی افزود: سلامت آحاد جامعه در گرو مصرف فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی بوده که کارشناسان دامپزشکی برای این مهم اقدامات لازم در خصوص پیشگیری و کنترل از شیوع بیماری‌های مشترک را انجام می‌دهند.
 
پیرانی خاطرنشان کرد: همکاری‌های فی‌مابینی در خصوص کنترل بیماری سالک، برگزاری جلسات و کلاس‌های آموزشی با ساماندهی مراکز عرضه شیر خام و لبنیات محلی،ساماندهی کشتارگاه‌های دام و گزارش رسانی سریع موارد ابتلای انسان به بیماری‌های مشترک تشدید می‌شود.
برچسب ها: پنیر تازه تب مالت