صادق طباطبایی احتمال پیشنهاد معاون اولی رضایی را به خود رد نکرد و در عین حال تاکید کرد : به هر حال با دولت مورد نظر محسن رضایی همکاری خواهم بود ، اما ترجیح می دهم بیشتر در حوزه های سیاست خارجی و یا فرهنگی و هنری کار کنم.
دکتر سید صادق طباطبایی تنها راه برون رفت از مشکلات موجود را با توجه به شرایط ویژه ای که در جهان و منطقه ایجاد شده است ، تشکیل دولتی با حضور همه نیروهای متعهد به اصول انقلاب و نظام مطابق پیشنهاد محسن رضایی خواند و در پاسخ به این سئوال که آیا در این زمینه با رضائی گفتگو کرده است یا خیر گفت : من در همان زمانی که ایشان این تئوری را مطرح کرد ، با ایشان به گفتگو نشستم و در خلال این جلسات بود که متوجه شدم ؛ برای عملی ساختن آن نیز راهکارهای عملی و منطقی وجود دارد.
خبرنگاری پرسید "در این مذاکرات آیا محسن رضایی به شما وعده مسئولیت و یا سمتی را در دولت خود داده است؟" که طباطبایی پاسخ داد : دولت ائتلافی شرکت سهامی نیست که سود و سهام آن بین افراد تقسیم شود. کسانی که به هر دلیل از این طرح حمایت می کنند و احیانا" رضایی را در تشکیل آن یاری می رسانند، در فکر گرفتن سهم خود از این مشارکت و یا ائتلاف نیستند. لااقل من خود را در چنین حال و هوائی نمی بینم.
وی در عین حال در پاسخ به اصرار برای اعلام امکان همکاری اش با محسن رضایی در دولت احتمالی این داوطلب انتخابات گفت : اگر مجالی پیدا شود از تمام توان و ظرفیت و تجربه خود در این راه بهره می گیرم.
طباطبایی در پاسخ به سئوالی درباره شایعه پیشنهاد معاون اولی و یا سخنگویی دولت رضایی به وی که چندی پیش در برخی سایتهای خبری هم منتشر شده بود، گفت: بلی چنین احتمالی ممکن است وجود داشته باشد، ولی من در این صدد نیستم . اگر در این فکر و خیال و هوا بودم ؛ خودم مستقیما" وارد می شدم و در انتخابات شرکت می کردم.
وی در پاسخ به این سئوال که رضایی در صورت ریاست جمهوری در چه زمینه هایی قرار است از ظرفیت شما بهره ببرد؟ گفت: من اگر ظرفیتی و یا توانائی و تجربه ای داشته باشم، برای خدمت و استفاده کشور و مردم صرف می کنم. در پاسخ به سئوالتان ، فکر می کنم در زمینه سیاست خارجی و روابط بین الملل و یا در فضاهای فرهنگی و هنری بتوانم با تیم ایشان کار کنم. البته نمی توانم در حال حاضر حوزه و یا محوری را تعیین کنم و یا حذف کنم. این مسائل به مراحل بعد و کار ستادی با نیروهای ائتلاف باز می گردد.
سخنگوی دولت موقت درباره اخباری مبنی بر احتمال کاندیدا شدنش در انتخابات ریاست جمهوری در برخی رسانه ها و عدم تحقق آن گفت : شاید حضور فعال من در این یکی دوسال گذشته در محافل دانشگاهی در شهرها و دانشگاههای مختلف کشور، این شائبه را برای عده ای ایجاد می کرد که من به منظور معرفی آرمان ها و اندیشه هایم وارد صحنه شده ام و در نهایت قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را دارم.
وی در عین حال گفت : این برداشت که خیلی هم عمومیت پیدا کرده بود، با اهداف من از این حضور فرهنگی و سیاسی فعال در ارتباط با دانشجویان و دانشگاهها همخوانی نداشت با این حال در دوران ثبت نام نامزد ها این شائبه قوت گرفت .
طباطبایی با بیان اینکه برخی بر این باور بودند که حضور من باعث خواهد شد، قسمت اعظم آرای خاموش به صحنه کشیده شوند، تاکید کرد که خود قصدی برای ثبت نام در انتخابات نداشته است .