bato-adv
کد خبر: ۲۹۴۲۴۳
زیر پوست قتل همسر توسط مرد مشکین‌شهری

چطور قاتل می‌شویم؟

مرد مشکین‌شهری عنان از کف داده بود. با آجر به سر زنش کوباند، با ضربات چاقو بدنش را خونین کرد و دست‌آخر با چماق به سرش زد تا او بمیرد. زن مُرد؛ آن‌هم جلوی چشم پسرش. حالا وقت فرار بود. مرد پا روی گاز درون خودروی پرایدش در جاده کمربندی مشکین‌شهر می‌راند که به دلِ تریلی زد و خودش هم درجا مُرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۳۹۵
فرارو- مرد مشکین‌شهری عنان از کف داده بود. با آجر به سر زنش کوباند، با ضربات چاقو بدنش را خونین کرد و دست‌آخر با چماق به سرش زد تا او بمیرد. زن مُرد؛ آن‌هم جلوی چشم پسرش. حالا وقت فرار بود. مرد پا روی گاز درون خودروی پرایدش در جاده کمربندی مشکین‌شهر می‌راند که به دلِ تریلی زد و خودش هم درجا مُرد.

به گزارش فرارو، این‌که چه شد که او چماق و آجر به‌دست گرفت تا زنش را بکشد کسی نمی‌داند؛ راز این زن و شوهر سر به مُهر است. اما جزییات حادثه می‌گویند او معلم بود، سرشناس بود، آرام بود، بچه‌های خوبی داشت و... .

پس چطور می‌شود که آدمی مانند او پس از چندسال زندگی می‌شود قاتل زنش و خبرش به گوش همه می‌رسد؟

داستان او پیچیده است. داستانی که اولین‌بار نبود و آخرین‌بار هم نیست که می‌خوانیم، می‌شنویم و شوکه می‌شویم. معلم مشکین‌شهری تنها یکی از آدم‌های دور و بر و شهر ماست که روزی جایی به ناگهان قاتل شده‌است.

پیش‌تر از این‌ها هم خبرهایی خونده‌ایم. مانند آن مردی که به شهادت اطرافیانش سال‌ها آرام و سربه‌زیر کارمند یک شرکت بوده و ناگهان معتاد می‌شود و پسربچه‌ای را در کوچه‌ای در تهران‌پارس سر می‌بُرد.

یا زنی که از یک مادر مهربانِ دلسوز تبدیل می‌شود به مادری که دو فرزند کوچکش را با خشونت کُشته بود.

یا حتی ماجرای پسری که در خیابان ایتالیا پدر پزشک و خواهر تحصیل‌کرده‌اش را با چاقو کُشت و به دار آویخت و کسی باورش نمی‌شد که کارِ او باشد.

این آدم‌ها چطور قاتل می‌شوند؟

یک روان‌شناس می‌گوید هر آدمی می‌تواند هسته‌های ناگوار احساسی‌ای را با خودش حمل کند؛ هسته‌هایی که جایی ممکن است بترکند.

به گفته مهدی مسلمی‌فر در تحلیل روان‌شناختی چنین ماجراهایی باید به تیپ‌های شخصیتی افراد، حوادث ناگوار کودکی‌اشان و همچنین شرایطی اجتماعی نگاه کرد که افراد را به این مرحله می‌رساند.

این مشاور و هیپنوتراپ در گفتگو با فرارو گفت: هر آدمی مجموعه‌ای احساسات در خودش دارد منجر می‌شود تا در مواقعی ماشه اتفاقات خشونت‌بار توسط او چکانده شود.

این مشاور درباره ناخودآگاه آدم‌ها گفت: سیر احساسی هر آدمی از کودکی تا بزرگ‌سالی ادامه پیدا می‌کند. از کتک‌خوردن گرفته تا تحقیر کلامی در کلاس درس احساساتی را از خودآگاهِ ما به ناخودآگاهمان می‌فرستند.

وی همچنین با اشاره به عقده‌های فردی ادامه داد: ممکن است در هر آدمی هسته‌های ناگوار و تلخی از کودکی ایجاد شده باشد که تکامل پیدا نکرده باشند؛ هسته‌هایی که به‌نام عقده‌‌ها ایجاد می‌شوند.

مهدی مسلمی‌فر توضیح داد: عقده در زبان عامیانه پدیده‌ای منفی است. درحالی که لزوما منفی نیست؛ مانند کسی که در کودکی هرباره خواسته خلاقیت یا کنجکاوی‌ای انجام دهد خانواده جلویش را گرفته‌اند و درنهایت در بزرگسالی این عقده و خلاقیت به شکل نخبه‌گرایانه‌ای درآمده‌است.

وی تاکید کرد: درنتیجه عقده می‌تواند به‌عنوان مرکز جذابیت در یک فرد باشد.

به اعتقاد این مشاور و روان‌شناس از این که بگذریم به مشهورترین عقده در روان‌شناسی می‌رسیم که عقده حقارت است؛ عقده‌ای که در بزرگ‌سالی می‌تواند به تمایل به اعمال قدرت معطوف شود.

مسلمی‌فر می‌گوید این دست از عقده‌ها در برخی جوامع بیش‌تر هم هست؛ مثلا جوامعی که در آن‌ها الگو‌های انتخاب کم‌تری وجود دارد، مانند جامعه ما.

وی همچنین با اشاره به زمینه‌های ایجاد عقده در افراد گفت: در ایران مثالی در این‌مورد رشته‌های دانشگاهی است که علاقه‌های فردی را نمی‌توانند پوشش دهند.

این هیپنوتیزم درمانگر ادامه داد: مشخصا در جوامع توسعه‌یافته‌تر که امکان رشد استعدادها بیش‌تر وجود دارد رشد عقده‌هایی از این دست نیز کمتر خواهد بود.

مسلمی‌فر در ادامه 4 نوع عقده در افراد را برشمرد. او گفت: اما عقده‌ها را باید در 4 دسته بررسی کرد. اولین آن‌ها عقده‌های تسعیدی است؛ عقده‌ای که خیلی از نوابغ داشته‌اند. در این نوع تحقیر فرد اثری معکوس گذاشته و منجر به رشد یک فرد خواهد شد.

به گفته او نوع دوم عقده به شکل اعتراض درخواهد آمد؛ دانش‌آموزی را تصور کنید که در کلاس‌درس تویط معلمش تحقیر شده، چون نمی‌تواند به معلمش بگوید چرا به من توهین می‌کنی، به خیابان رفته و روی بدنه یک ماشین خط میاندازد.

مهدی مسلمی‌فر همچنین اظهار کرد: فرقی ندارد که چه‌کسی چنین عقده‌ای را بروز دهد؛ از هر آدمی برمی‌آید چرا که محدودیت خودش عامل عقده‌گشایی معترضانه خواهد بود.

وی گفت: اما دسته‌ای از عقده‌ها هم حل شدنی هستند؛ تربیت درست و تحصیلات می‌توانند احساسات سرکوب‌شده افراد را حل کنند.

به اعتقاد او از این سه نوع عقده که بگذریم به بحثی می‌رسیم که می‌توانیم با آن دلیل اعمال خشونت بسیاری افراد را بفهمیم؛ افرادی که به‌نظر نمی‌رسد بتوانند قاتل باشند.

چیزهایی که بروز نداده‌ایم

این کارشناس در این‌باره توضیح داد: دسته دیگری از عقده‌ها هستند که به شکل نامتکامل باقی می‌مانند. در این حالت فرد نمی‌تواند عقده‌اش را بروز دهد و در نتیجه درونش باقی خواهد ماند. پس در موقعیت‌هایی فرد خواهد توانست اعمال خشونت کند؛ فرد در اینجا می‌تواند معلم، مدیر، پزشک یا غیره باشد.

وی با اشاره به فیلم سینمایی معروف کوبریک گفت: مصداق این امر را می‌توان در فیلم غلاف تمام فلزی استنلی کوبریک دید؛ اعمال قدرت و خشونت از جانب فردی که پیش از این به‌نظر نمی‌آمد دست به رفتار خشن بزند.

مهدی مسلمی‌فر تاکید کرد: باید بگوییم عقده‌هایی از این دست برخلاف تصور ما بیشتر گریبان‌گیر بچه‌مثبت‌هاست! درست همان کسانی که ارتباط کمتری با دنیای بیرون از خود دارند، شاید افرادی با وقار و مظلوم و ... .

وی درباره انواع شحصیت‌هایی که می‌توانند به ناگهان دست به اعمال خشونت بزنند نیز توضیخ داد.

به گفته این کارشناس شخصیت‌های افسرده و وسواسی مانند فنری هستند که در طول سال‌های زندگی دائم جمع می‌شوند و بازخورد نمی‌دهند و در نهایت جایی به ناگهان بیرون می‌جهند.

مسلمی‌فر همچنین در گفتگو با فرارو می‌گوید ما با شخصیت‌هایی در جامعه روبر هستیم که ضداجتماعی یا Anti Social هستند. تشخیص این افراد سخت است، آن‌ها گزینه‌های دومی هستند که در قالب یک معلم معتبر، دندان‌پزشک و غیره فعالیت می‌کنند.

وی در این‌باره نتبجه می‌گیرد که بنابراین چگونگی سیر زندگی مردم در اقدامات آینده آن‌ها نقشی اساسی دارد. در آموزه‌های مذهبی ما نیز آمده که باید اجازه داد کودک تا رسیدن به 7سالگی پادشاهی کند.

این روان‌شناس همچنین با اشاره به آموزه‌های دینی اسلام گفت: بنابر آیه‌های دینی اگر ما نفس کسی را عزیز کنیم باعث می‌شود تا او یک جامعه را عزیز کند و اگر نفس کسی را ضعیف کنیم می‌تواند خلقی را به ستوه دربیاورد.

وی ادامه داد: افراد افسرده به خودشان خواهند گفت ما چیزی برای از دست دادن نداریم و همچنین توانی برای مبارزه. درنتیجه همین می‌شود که مرد مشکین‌شهر پس از کُشتن همسرش خودش را هم به زیر تریلی می‌فرستد.

این کارشناس شخصیت‌های افسرده در کنار شخصیت‌های دوقطبی و شخصیت‌هایی که تکانه‌های اضطرابی دارند سه تیپ شخصیتی نامید که می‌توانند رفتارهایی پرخطر انجام دهند.

آموزشِ رفتار

مهدی مسلمی‌فر آموزش را مهم‌ترین راه برای کاهش این تیپ‌های شخصیتی و همچنین رفتارهای غیرعقلانی دانسته و اظهار کرد: برای کاهش رفتارهای خشونت‌آمیز در جامعه و رساندن افراد به سلامت روان نیاز به آموزش و همچنین پیش‌گیری هست.

وی با ذکر مثالی ادامه داد: اگر زمانی فردی در خیابان در حین رانندگی به شما ناسزا گفت یا پیچید جلویتان، اقتضای عقل می‌گوید از مقابله به مثل با او پرهیز کنی. این اقتضای عقل از آموزش سر بر می‌آورد.

وی در ادامه به مبحث توسعه نیز اشاره کرده و در این‌باره نیز توضیح داد: همچنین توسعه‌نیافتگی یکی از دلایل دیگر اعمال خشونت است؛ چراکه توسعه‌یافتگی تنها محدود به اقتصاد نمی‌شود بلکه آن را در هر سطح اعم از خانواده، فرهنگ، سینما، فوتبال و ... هم می‌بینیم.

این هیپنوتراپ به درحال گذار بودن جامعه ایرانی پرداخته و گفت: جامعه ایران در حال گذار است و در چنین جامعه‌ای دور از انتظار نیست که خشونت شکل بگیرد؛ عدم ارتباط صحیح افراد با یکدیگر یکی از ویژگی‌های دوران گذار در جامعه ایرانی است.

مهدی مسلمی‌فر در نهایت و در نتیجه‌گیری معتقد است که این آموزش مهارت‌های ارتباطی است که می‌تواند به کاهش خشونت در روابط میان افراد در ایران کمک کند.
bato-adv
بهار خسروی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
احمقا من میخام یه قاتل باشم مسیرمم انتخاب کردم ۱۰ سالمم هست نترسید دست به خودکشی هم زدم اما جواب نداده
نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
مردمی که صبح تا شب آرزوی مرگ تمام دنیا رو میخوان میخوای بهم رحم کنند. ساده ترین راه برای حل مشکلات تو کشور ما حذف آدمهاست. فرقی هم بین دولت و ملت نداره. هردو مثل همن.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
مردم تحت فشار هستند - فشار ها خرده خرده به صورت عقده در روح مردم انباشته می شود - یک جا با آتش کوچکی منفجر می شود .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
باید قبول کنیم بیش از نود در صدقتل های بین زن وشوهر ناشی از قوانین خانواده در جمهوری اسلامی است که در غرب این مورد کمترین در صد قتل ها شامل می شود اگر در غرب قتل ها بدلیل جنون لحظه ای ویا صرف مواد مخدر ومشروبات الکلی صورت می گیرددر ایران همدستی زن وشوهر با معشوقه اش باعث قتل یکی از طرفین ازدواج می شود یا زن مرد دیگری دوست داردبا همدستی او شوهرش رامی کشدویا مرد مانند ان معلم لنگرودی بازن دیگر ارتباط دارد وزنش را داخل چاه می کندویا زن وشوهر از ارتباط همسر خود باخبر می شودواقدام به کشتن رقیب عشقی خود می نمایدبه احتمال زیاد مرد مشکین شهری هم از ارتباط پنهان زنش با مرد بیگانه اطلاع داشته که چنین اقدامی کردولی در غرب این مسایل کمتر استپسری به خاطر جواب نه دختری نمی کشد همان کاری که در لاهیجان وشیراز اتفاق افتاد
ساسان پروانه پور
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
اینکه مشکلات اقتصادی سرچشمه اغلب این اتفاقات ناگوار میباشد جای بحث ندارد ولی نمیتوان همه اتفاقات ناگوار را فقط از این زاویه دید، مغز فرمان میدهد و دیگر اعضا بدن مجبور به اطاعت میباشند افسردگی ، مواد مخدر روان گردان ، مسائل ناموسی ، حسادت ، کینه های دیرینه و ...... همه اینها انگیزه هایی برای قتل میباشند این اتفاق برای هر کدام از ما همانند این معلم نگونبخت میتوانند رخ دهد اینکه همه اتفاقات را از نگاه اختلاس ها و یا مسائل سیاسی بنگریم، ما را برای داشتن جامعه ایی آرام تر به انحراف میکشد قتل فقط با سلاح گرم و یا سرد خود نمیدهد ، در جاده ها روزانه 70 تا 80 نفر کشته میشوند با خودروهایی که امنیت کافی ندارد انحراف به چپ و عجله همیشگی ما در رانندگی سرعت زیاد جاده های که نیاز به ایمن سازی دارند همه اینها فقط اتفاق نیست این هم نوعی قتل محسوب میشود قتل هایی که قاتلان اصلی آن شاید هیچگاه به قصاص محکوم نشوند دولت و ملت هر دو مقصر میباشیم ،مسیرمان گم شده .
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۳۴
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
مردم ما قاط زدن. کلا در جامعه خشم فروخورده بیداد میکنه.
محسن
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
خانواده هایی که خودشان می دانند فرزندانی جانی صفت و شیطان خو دارند حق ندارند بروند برای فرزند درنده خوی شان زن بگیرند که اگر حادثه ای اتفاق بیفتد بدانند که در جزم جانوری که تولید کرده اند شریک اند.
رضا
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
گزارش را خوب نخوندی. میگه طرف معلمی بود خوب و ابرومند. همه ازش تعریف می کنند.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
اشتباهی مثبت دادم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
مثبت دادم ولی یه نکته ای که هست اینه که هیچ خانواده ای فرزند مشکل دارشون رو جانی صفت و شیطان خو نمیبینه
قربان هستم
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
دخترش هم دیروز خودکشی کرد.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۶:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
این تحلیل ها سر جای خود . خیلی از مردم مشکل مالی دارند یا اینکه کسی حقشان را به زور تصاحب کرده کسی هم به داد آنها نمی رسد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
بيخود تلاش نكنيد ذهن مردم را منحرف كنيد. اينها همه از فشار اقتصادي است و شكاف طبقاتي كه بين طبقه عوام و خواص در اين مملكت درست كرده ايد.
چرا در ممالك بي دين اين اتفاقات نمي افتد؟ و اين زماني درست مي شود كه اين افرادي كه خود كشي مي كنند بجاي كشتن خود،‌چند نفر از آنهايي را كه فكر مي كنند بهشان ظلم كرده اند را بكشند
جلال
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
جناب پروفسور اتفاقا در ممالک دیگر خیلی بدتر از اینها اتفاق می افتد همین چند وقت پیش خواندم در کشور ایالات متحده مادری فرزندش را در مایکروفر پخته بود
ناشناس
-
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
آجر و چماق و چاقو و ... چه همه چی هم در دسترس بوده........
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
الان سلاح گرم مثل نقل و نبات در اختیار مردم است اونوقت شما می فرمایید آجر و چماق و چاقو چطور در دسترس بوده؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
United States
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
چطور قاتل می شویم؟ساده است یک کارگر زحمت کش می رود صبح تا شب کار می کند آخر ماه شاید نهایتا دو میلیون درآمد داشته باشد می بیند باید حدود 800 هزار تومان آن را دو دستی تقدیم صاحبخونه کنه برای یه خونه کثیف و کوچیک بعد میاد یه سایت خبری رو باز می کنه می بینه در کل مملکت فساد هست،از آموزش پرورش و 8000 هزار میلیارد بگیر تا 3000 میلیارد و رقابت دزدها برای رکورد شکنی بعدش می بیند یک سری بچه مایه بالاشهری با ماشینی 250 میلیونی دور دور می کنند و صبح تا شب مفت می خورند و می خوابند و به ریش مردم می خندند تازه می روند از پارتی ها و استخرهای مختلط خودشان عکس می گیرند می گذارند اینستاگرام و هیچکس هم کاری بهشان ندارد بعد می بیند در همین حال دغدغه یک سری صبح تا شب کنسرت است بعد یک دفعه از زندگی متنفر می شود حالش بد می شود از این همه زور و بی عدالتی طاقتش تمام می شود حالت روانی بهش دست می دهد در اثر یک چیز خیلی کوچک عصبی میشود و در یک لحظه تمام عقده ها و سرخوردگی های خود را به صورت یک حمله آنی با آجر یا چاقو تخلیه می کند و به همین راحتی قتل اتفاق می افتد.
رستم
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
الان یک عده ممکنه بگن که علاج تمام این دردها ایمان است و ...
غافل از اینکه اگر فقر از دری وارد شود، ایمان از در دیگری خارج خواهد شد.
بهنام
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
بهترین کامنت عمرم رو خوندم
حقیقت
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
آقا محسن واقعاً زیبا بیان کردی
یکی از آشنایان ما مشکل روانی خود شیفتگی شدید دارد و تا بحال با 15 دختر نامزدی کرده و جدا شدن
اما خانواده اصرار بر این داره که دختری را با ترفندهایی برای پسرشان پیدا کنند . در حالی که می دانند هم خانواده و هم پسرشان واقعاً مشکل روحی و روانی دارد .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
وقتی 24 ساعت بمب و گلوله و خون از عراق و یمن و سوریه و افغانستان توی تلویزیون نشان میدهید توقع دارید مردم همدیگر را میبینند دسته گل به هم تقدیم کنند حالا که بی اعتمادی هم افزوده شده بر گرفتاریها از دست اختلاس گران بی ابرو
حح
-
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
+
جمال
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
هان ........؟!!! چرا زمان جنگ که مستقیم درگیر بمب و موشک بودیم این چیزا اینقدر نبود؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
فشار سیاسی و اجتماعی و مذهبی و بیکاری و گرانی و....... توقع خانواده مسبب این گرفتاریهاست و متاسفانه تندرو ها هروز بر روی این اتش نفت تازه هم میریزند.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
جامعه ایران کلا همیشه در حال گذاره...
مد شده برای هر اتفاقی میگن جامعه در حال گذاره
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
فقط خدا لعنت کند باعث و بانی این مصیبت ها را.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۴
منظورتون از باعث و بانی همون بنیانگذاره؟؟؟ لطفا فارسی را پاس بداریم
اسماعیل ایلامی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
تا وقتیکه تلویزیون باز میکنی و همه اش جنگ و خونریزی نشان میده بایستی انتظار این حوادث را کشید و خشونت در جامعه زیاد بشه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
خواهش میکنم این عکس را از صفحه فرارو بردارید از صبح تا حالا همش اعصابم را خورد کرده باورکنید نتوانستم مطلبش را بخوانم الان هم فقط اومدم بگم برداریدش
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
هرکی میخادماشین بخره باید 4برابر ماشینو نقد بده سه برابرم وام بگیره!هرکی ازخیابان ردبشه هرکی میخاد بچش درس بخونه هرکی بیماری داره هرکی هرکی هرکی هرکی هرکی-اینجوری عده ای خوشند وعدهای میزنند زن وبچه را میکشند میگن بذار اینا بمانند ما برا مردن خوبیم
ساسان پروانه پور
Germany
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
اینکه مشکلات اقتصادی سرچشمه اغلب این اتفاقات ناگوار میباشد جای بحث ندارد ولی نمیتوان همه اتفاقات ناگوار را فقط از این زاویه دید، مغز فرمان میدهد و دیگر اعضا بدن مجبور به اطاعت میباشند افسردگی ، مواد مخدر روان گردان ، مسائل ناموسی ، حسادت ، کینه های دیرینه و ...... همه اینها انگیزه هایی برای قتل میباشند این اتفاق برای هر کدام از ما همانند این معلم نگونبخت میتوانند رخ دهد اینکه همه اتفاقات را از نگاه اختلاس ها و یا مسائل سیاسی بنگریم، ما را برای داشتن جامعه ایی آرام تر به انحراف میکشد قتل فقط با سلاح گرم و یا سرد خود نمیدهد ، در جاده ها روزانه 70 تا 80 نفر کشته میشوند با خودروهایی که امنیت کافی ندارد انحراف به چپ و عجله همیشگی ما در رانندگی سرعت زیاد جاده های که نیاز به ایمن سازی دارند همه اینها فقط اتفاق نیست این هم نوعی قتل محسوب میشود قتل هایی که قاتلان اصلی آن شاید هیچگاه به قصاص محکوم نشوند دولت و ملت هر دو مقصر میباشیم ،مسیرمان گم شده .
ساسان پروانه پور
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
اینکه مشکلات اقتصادی سرچشمه اغلب این اتفاقات ناگوار میباشد جای بحث ندارد ولی نمیتوان همه اتفاقات ناگوار را فقط از این زاویه دید، مغز فرمان میدهد و دیگر اعضا بدن مجبور به اطاعت میباشند افسردگی ، مواد مخدر روان گردان ، مسائل ناموسی ، حسادت ، کینه های دیرینه و ...... همه اینها انگیزه هایی برای قتل میباشند این اتفاق برای هر کدام از ما همانند این معلم نگونبخت میتوانند رخ دهد اینکه همه اتفاقات را از نگاه اختلاس ها و یا مسائل سیاسی بنگریم، ما را برای داشتن جامعه ایی آرام تر به انحراف میکشد قتل فقط با سلاح گرم و یا سرد خود نمیدهد ، در جاده ها روزانه 70 تا 80 نفر کشته میشوند با خودروهایی که امنیت کافی ندارد انحراف به چپ و عجله همیشگی ما در رانندگی سرعت زیاد جاده های که نیاز به ایمن سازی دارند همه اینها فقط اتفاق نیست این هم نوعی قتل محسوب میشود قتل هایی که قاتلان اصلی آن شاید هیچگاه به قصاص محکوم نشوند دولت و ملت هر دو مقصر میباشیم ،مسیرمان گم شده .
ناشناس
Germany
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
خشونت و توحش بطور سیستماتیک از بلندگو ها اشاعه میشود.
نامی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
تربیت/ تحصیلات/ آموزش سه آیتم مهم که میتونن جلوی این فاجعه ها رو بگیرن و متأسفانه در جامعه ما امکان کسب این سه برای همه اشخاص وجود نداره. من با حرف های کارشناس کاملا موافقم. 2 شیفت کار کردن دیگه چیزی برات نمیذاره که بخوای در وقوع حادثه عاقلانه رفتار کنی. شبم میری خونه Tv ببینی تنها چیزی که نمیبینی شادیه.