bato-adv
bato-adv

عسگراولادی: بانک مرکزی با من لجبازی می‌کند

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: بانک مرکزی مدعی است که ۱۶ میلیون دلار صادرات داشته ام در حالی که در شش ماهه ابتدای امسال صادرات من کمتر از یک میلیون دلار بوده و اکنون نیز کار صادرات را به دلیل عدم توانایی در بازگشت ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما متوقف کرده ام.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷

عسگراولادی

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه حاضرم تمام اسناد مرتبط با فروش ارز صادراتی ام را به مراجع صالح ارائه دهم، گفت: بانک مرکزی با من لجبازی کرده وجلسه مشترک برگزار نمی‌کند.

به گزارش مهر، اسدالله عسگراولادی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به انتقادات بانک مرکزی از عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات گفت: از سال‌ها قبل صادرات خود را آغاز کرده ام و زمانی که صادرات من آغاز شد، رئیس کل بانک مرکزی و روابط عمومی آن هنوز به دنیا نیامده بودند که من کسب و کار صادراتی داشته ام و اکنون حرف‌های دروغی را مبنی بر عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات به من نسبت می‌دهند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: بانک مرکزی مدعی است که ۱۶ میلیون دلار صادرات داشته ام در حالی که در شش ماهه ابتدای امسال صادرات من کمتر از یک میلیون دلار بوده و اکنون نیز کار صادرات را به دلیل عدم توانایی در بازگشت ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما متوقف کرده ام.

وی تصریح کرد: برای من جای تعجب است که چرا بانک مرکزی اسرار یک تاجر را منتشر می‌کند و این در شرایطی است که بانک مرکزی حاضر نیست با من حرف بزند و باید اکنون پاسخ دهد که به استناد کدام مدارک این اتهام را به من وارد کرده است و این در شرایطی است که تمام دفاتر و اسنادم را برای صادرات به مراجع صالح ارائه خواهم کرد.

عسگراولادی گفت: من ارز حاصل از صادرات را نمی‌توانم به سامانه نیما بیاورم، چرا که خریدار کالای صادراتی من حاضر نیست واریز ارز را به این سامانه داشته باشد، بنابراین باید بانک مرکزی این وضعیت صادرکنندگان را نیز درک کند.

سفارت چین را من برای همتی جور کردم

وی افزود: فردی که رئیس کل بانک مرکزی شده روز قبل از ریاست خود، با من ملاقات داشت و قرار بود پیش از آن سفیر چین شود که دو هفته هم این مسئولیت را به عهده داشت و البته ما هم سفارت را برای او جور کردیم، بنابراین اکنون حاضر هستم جلسه گذاشته و تمام اسناد رفع تعهد ارزی را ارائه نمایم، اما خریدار من سامانه نیما نمی‌شناسد.

همچنین در این نشست خبری مجید رضا حریری نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه اقتصاد ایران هم اکنون در شرایط خاص و ویژه‌ای به سر می‌برد، گفت: اقتصاد ایران در شرایط کنونی با توجه به تحریم‌های پیش رو شرایط عادی را سپری نمی‌کند و البته این به مفهوم آن نیست که برای آن راهکاری وجود داشته باشد بلکه به طور قطع بخش خصوصی می‌تواند این وضعیت را مدیریت نماید.

وی افزود: شرایط کنونی مرد جنگی می‌خواهد و اگر معتقدید در جنگ اقتصادی با آمریکا قرار دارید باید اتاق فکر دوره جنگ تشکیل داده و مردان جنگی را در آن به کار بگماریم. بر این باورم ظرف سه چهار ماه آینده براساس تحلیل‌های اقتصادی حتما شرایط اقتصادی بسیار بهبود خواهد یافت.


بیشتر بخوانید:

سامانه نیما یقه می‌گیرد

فتنه "دلار"

واکنش تند بانک مرکزی به ادعای عسکراولادی


نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین ادامه داد: نوع دیگری از تعامل با نظام باید میان بخش خصوصی شکل گیرد و قطعاً افرادی که سوابق فعالیت آن‌ها در عرصه‌های اقتصادی روشن و مشخص بوده و کارنامه درخشانی داشته اند، می‌توانند در شرایط کنونی مشکلات اقتصادی را حل نمایند.

حریری اظهار داشت: وضعیت کنونی زمان مانور افرادی که خاص کشور‌های دیگر در جیبشان است که با سختی روزگار فرار کنند، نیست و مردانی می‌خواهد که بتوانند ظرفیت مدیریت شرایط جنگی را داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در رتبه بندی اتاق‌های بازرگانی مشترک که از سوی اتاق بازرگانی صورت گرفته، اتاق بازرگانی چین و عراق توانستند رتبه مناسبی را کسب کنند، گفت: ما در شرایط جنگی و تحت فشار، در قالب اتاق بازرگانی ایران و چین به عنوان نماینده بخش خصوصی و چشم نظام، روابط ایران و چین را ادامه داده و علیرغم تبلیغاتی که در فضای مجازی علیه چین مطرح می‌شود، این کشور همچنان شریک مالی ما به لحاظ صادرات و واردات است و ۲۵ درصد مبادلات فرامرزی ما را تشکیل می‌دهد. پس ما نگاه بلندمدتی به چین داریم.

همچنین در این نشست سید حمید حسینی دبیر کل اتاق بازرگانی اتاق مشترک ایران و عراق نیز با اشاره به وضعیت کنونی اقتصاد ایران خاطرنشان کرد: اتاق‌های بازرگانی مشترک، نقش بسزایی در مدیریت فضای کنونی دارد که بر این اساس ما نیز در اتاق بازرگانی ایران و عراق تلاش داریم تا شرایط را به گونه‌ای پیش ببریم که اقتصاد ایران با کشور‌های همسایه در تعاملات جدی باشد.

وی افزود: اتاق بازرگانی تهران خود را نماینده بنگاه‌های کوچک و متوسط اعلام کرده که به نظر می‌رسد علیرغم حمایتی که باید بنگاه‌های کوچک و متوسط داشته باشد باید به کلان اقتصاد نیز بپردازد.

حسینی شبکه سازی و بازارسازی را از جمله ضروریات امروز اتاق بازرگانی اقتصاد ایران دانست و خاطرنشان کرد: اتاق‌های بازرگانی مشترک می‌توانند در این قالب نقش آفرین باشند در حالی که تاکنون تحرک چشم گیری از آن‌ها به چشم نمی‌خورد.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری گفت: اتاق هوشمند اتاقی کارآمد در اقتصاد است که در شرایط تحریم پاسخگو است، این در حالی است که اقتصاد هوشمند از دام تله‌های اقتصادی در امان خواهد بود و ما نیز تلاش خواهیم کرد که این نقش را از سوی بخش خصوصی ایفا کنیم.

حسینی گفت: در مباحث فساد، قاچاق، بروکراسی اداری و عدم شفافیت باید نقش آفرین بوده و انحصار را از پیش پای اقتصاد برداریم.

همچنین محمدرضا بهزادیان رئیس اسبق اتاق بازرگانی تهران گفت: اتاق‌های بازرگانی جایگاه بسیار بالایی دارند و فعالان اقتصادی سربازان اقتصادی به شمار می‌آیند پس باید اتاق‌های بازرگانی مستقل و قدرتمند باشد. این در حالی است که باید گزارش‌هایی همچون تفریغ بودجه، راه اندازی دفتر نمایندگی لندن، اتاق بازرگانی تهران و گزارش‌های شفاف از عملکرد اعضا را ارائه دهند.

آقا داداش
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
این بنده خدا فکر کرده خوانندگان مصاحبه اش چه کسانی هستند که به این صراحت دروغ می گویدخریداران لازم نیست به سامانه نیما پرداخت کنند ، کافیه خود این آقا ارز دریافتی از آنان را به بانک مرکزی اعلام و به حساب نیما ارائه کند
ضمنا اگر صادر نکرده پس کالاهای صادر شده چه شده اند گذاشته تو انبارش و اعلام کرده که از کشور صادر کرده این که خودش عذر بدتریست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
بانک مرکزی!!! این بچه مسلمون رو اینقدر اذیت نکن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
رانت خوار فوق حرفه اي
انتشار یافته: ۳