در سال ۱۳۳۷ هجری خورشیدی اسکناسهای دویست ریالی ایران با نمایی از فرودگاه مهرآباد چاپ و نشر شد.
فرارو- فرودگاه بینالمللی مهرآباد در سال ۱۳۱۷ ساخته شد. این فرودگاه در بخش غربی تهران واقع شده و نام خود را از روستای "مهرآباد جنوبی ده بالا" که پیشتر در آن منطقه قرار داشت گرفته است.
نام اصلی روستای مهرآباد «حسینآباد» و در تملک حاجی میرزا آقاسی صدراعظم محمد شاه قاجار بود. حاجی میرزا آقاسی، حسینآباد را به ناصرالدین شاه هدیه کرد و بعد از مدتی جزو مهریه عصمتالدوله، دختر شاه و همسر دوستمحمدخان معیرالممالک، درآمد و نام مهرآباد را بر آن گذاشتند.
اما بعدها به مناسبت خرجهای بیرویه دوستمحمدخان، مهرآباد به گرو رفت و از تملک خاندان معیرالممالک خارج شد و دادخواهی دوستعلی معیری پسر دوستمحمدخان نیز نزد رضاشاه بیفایده بود. در سال ۱۳۰۴ در دوران سلطنت رضاشاه حق انحصاری هواپیمایی به شرکت هواپیمائی آلمانی یونکرس Junkers واگذار شد و پس از تأسیس باشگاه خلبانی، با ۲۰ فروند هواپیما در سال ۱۳۱۷، عملاً فرودگاه مهرآباد به دست آنها بنیاد شد.
در سال ۱۳۲۵ اولین گروه خلبانان نیروی هوایی به آمریکا اعزام شدند و پس از آن نیروی هوایی در سال ۱۳۲۸ با هواپیماهای اف-۸۶ سیبر و تی-۳۳ در مهرآباد آغاز به کار نمود و عملیات پروازی را آغاز کرد.
*عکس از آرشیو سازمان اسناد ملی
بازنشر این گزارش بدون ذکر دقیق منبع مجاز نمیباشد.
ای ناداااان
المانها الانم میتونن بیان بسازن ولی دزدای الان نمیزارن!!!!
اگه دزد بود فرودگاه نمیساخت یجا میساخت که امثال تو رو اجازه ندن ور زیادی بزنی