bato-adv
bato-adv

طرز تهیه دسر کدو حلوایی؛ طعمی بی‌نظیر و دلچسب

طرز تهیه دسر کدو حلوایی؛ طعمی بی‌نظیر و دلچسب

دسر کدو حلوایی نوعی دسر است که شیرینی طبیعی دارد و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. این دسر خوشمزه با روشی بسیار آسان و فوری تهیه می‌شود.

فراروـ کدو حلوایی یا کدو تنبل از میوه‌های بسیار پرخاصیت و خوشمزه‌ای است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت می‌شود. از کدو حلوایی برای تهیه انواع کیک، دسر و غذا استفاده می‌شود. دسر کدو حلوایی یک دسر بسیار آسان و در عین حال خوشمزه و پرخاصیت است که برای فصل سرما بسیار مناسب است.

به گزارش فرارو، با کدو حلوایی دسر‌ها و کیک‌های متنوعی تهیه می‌کنند؛ ولی این دسر با روشی بسیار آسان آماده می‌شود؛ همچنین نیازی نیست که برای پخت آن زمان زیادی را صرف کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما با ما و طرز تهیه این دسر کدو حلوایی خوشمزه و مقوی با روشی بسیار آسان همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر کدو حلوایی

کدو حلوایی کوچک: 1 عدد

کره: 50 گرم

عسل: 5 تا 6 قاشق غذاخوری

دارچین: دو تا سه قاشق مرباخوری

گردو خرد شده: نصف پیمانه

نکات مربوط به کدو حلوایی

کدو حلوایی
کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغز‌هایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنوئید است.
 
هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید:
۱ ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بی‌مزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوش‌رنگ است.
۲ ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمره‌ای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد.
۳ ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانه‌ای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صرف نظر کنید.
۴ ـ کدو‌هایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند.
۵ ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکه‌های کم‌تری داشته باشد.
۶ ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است.

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید. سپس با کمک یک چاقوی تیز کدو را از وسط نصف کنید و همه تخم‌های آن را بیرون بیاورید. حالا کدو را به برش‌های مساوی تقسیم کنید و بعد هر کدام از برش‌ها را پوست کنید. یک ماهی تابه نسبتا بزرگ را انتخاب کنید و کدو‌ها را داخل ماهی تابه بچینید، طوری که روی هم قرار نگیرند. حالا کره را خرد کنید و هر قسمت را کنار تکه‌ای از کدو حلوایی‌ها بگذارید. عسل را با قاشق روی هر تکه از کدو حلوایی‌ها بریزید؛ سپس درب ماهی تابه را ببندید. ماهی تابه را روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا کدو و عسل آب بیندازد و کم کم بپزد.
 
بعد از حدود ۱ ساعت کدو‌ها کاملا پخته و آماده هستند. حالا تکه‌های کدو حلوایی پخته را خیلی آرام و با احتیاط از ماهی تابه خارج کنید و داخل ظرف سرو مورد نظر بچینید. در مرحله آخر گردوی خرد شده را روی تکه‌های کدو حلوایی بریزید و روی هر کدام از آن‌ها پودر دارچین بپاشید. دسر کدو حلوایی شما به همین راحتی آماده است. می‌توانید در صورت تمایل به جای عسل از شیره انگور یا شیره خرما استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که شیره رنگ کدو را کمی تیره می‌کند.
bato-adv
bato-adv
bato-adv