bato-adv
bato-adv

کاهش قیمت مرغ، تخم مرغ و گوشت در آذرماه

کاهش قیمت مرغ، تخم مرغ و گوشت در آذرماه

براساس تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران قیمت تخم مرغ، گوشت گوسفند، مرغ و گوشت گاو در آذرماه نسبت به ماه قبل از آن کاهشی بود.

تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۰

براساس تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران قیمت تخم مرغ، گوشت گوسفند، مرغ و گوشت گاو در آذرماه نسبت به ماه قبل از آن کاهشی بود.

به گزارش ایرنا، مرکز آمار ایران قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در آذرماه را منتشر کرده که براساس آن در گروه نان و غلات، «برنج ایرانی درجه یک» با ۴.۳ درصد، «شیرینی خشک» با ٣.٢ درصد و «رشته آش» با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

همچنین در این گروه «ماکارونی» با منفی ۱.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها، «ماهی قزل آلا» با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است. در این گروه «گوشت گوسفند» با منفی ۰.۵ درصد و «مرغ ماشینی» با منفی ۰.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

«کره پاستوریزه (کره حیوانی)» با ۲.۹ درصد، «شیر خشک» با ٢.٣ درصد و «پنیر ایرانی پاستوریزه» با ٢.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را در گروه لبنیات را داشتند. در این گروه «تخم مرغ ماشینی» با منفی ۵.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۱۸.۷ درصد و «انار» با ٦.٥ درصد است. همچنین در این گروه «پرتقال» با منفی ۹.۹ درصد و «موز» با منفی ۲.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­‌اند.

«سیب‌زمینی» با ۲۴.۲ درصد، «گوجه فرنگی» با ٧.٦ درصد و «پیاز» با ٥.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل در گروه سبزیجات و حبوبات داشته‌اند. در این گروه «هویج فرنگی» با منفی ۲۳.۸ درصد و «فلفل دلمه‌ای» با منفی ۱۴.۳ و «کدو سبز» با منفی هفت درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­‌اند.

رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی هر کدام به ترتیب با ۹ و ۵.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها داشتند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv