حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی از بی نتیجه ماندن مذاکرات وین خبر داد. او نوشت: «برخلاف آنچه مقامات و رسانههای غربی اعلام میکنند و در داخل کشور توسط شماری از مدعیان اصلاحات و اعضای دولت قبلی تکرار میشود، تاکنون مذاکرات وین به هیچ نتیجهای که تضمینکننده منافع ملی کشورمان و مخصوصاً تامینکننده انتفاع اقتصادی ایران باشد، نرسیده است و مذاکرات درباره چهار محور اصلی، کماکان بینتیجه مانده است.»
حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:
۱- نگاهی - هرچند گذرا- به اخبار و رویدادهای داخلی و خارجی درباره مذاکرات وین، به وضوح حکایت از آن دارد که آمریکا و متحدانش با هماهنگی جریان غربگرای مدعی اصلاحات در داخل کشور تلاش گسترده و مشترکی را برای وادار کردن ایران به پذیرش پیشنهاد فاجعهبار غرب و تن دادن به توافقی خسارتبار، سازماندهی کرده و دنبال میکنند. قبل از پرداختن به موضوع اصلی وجیزه پیش روی، اشاره به سه نکته درباره ساماندهی این حرکت هماهنگ بیرونی و داخلی ضروری به نظر میرسد؛
اول؛ تلاش مشترک طرف خارجی و جریان بدسابقه داخلی، نشانه قابل تقدیری از ایستادگی مقتدرانه تیم هستهای دولت سیزدهم در مقابل باجخواهی حریف بیرونی است و حاکی از آن که تیم جدید برخلاف تیم قبلی از هوشیاری و توان بالایی برای حفظ منافع ملی و پیشگیری از تحمیل خواستههای غیرقانونی حریف برخوردار است.
دوم این که؛ مدعیان اصلاحات و تحمیلکنندگان فاجعه برجام به مردم و نظام، بیمحابا درباره واقعیات تلخی که برجام نتیجه آن بوده است، وارونهنمایی میکنند! به عنوان نمونه -و فقط یک نمونه- آقای روحانی میفرمایند: « اگر ترامپ از برجام خارج نشده بود و روند ادامه داشت، ما علیرغم بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله و همهگیری کرونا، میتوانستیم به رشد اقتصادی برسیم و تورم تکرقمی را ادامه میدادیم»! و این درحالی است که جناب ایشان، خود با خروج ترامپ از برجام موافقت کرده بود! تعجبآور است؟! بله. ولی به اظهارات روز ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ [۲۲ مِی] خانم فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا) در مصاحبه با نشریه «پولیتیکو» که هرگز از سوی آقای روحانی و تیم هستهای دولت ایشان تکذیب نشد، نگاهی بیندازید، موگرینی میگوید «من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند و از آن خارج نشود»! ... و دهها نمونه دیگر از همین نوع وارونهنماییها که این روزها در تلاش مشترک غرب و غربگراهای داخلی برای تحمیل توافق مورد قبول دشمن به کشورمان از آن استفاده میشود!
سوم؛ باتوجه به فراوانی نمونههای خلافگویی آشکار جریان مورد اشاره و نیز خسارت جبران ناپذیری که به نظام و مردم تحمیل کردهاند، پیشنهاد میشود که افراد شاخص این جریان در یک مرکز مسئول، نظیر بازرسی کل کشور و یا دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم مدیران دولتی، مورد مؤاخذه علنی قرار گیرند تا خلافگویی و وارونهنمایی آنها با ارائه اسناد غیر قابل انکار موجود بر همگان آشکار شده و زمینه سوءاستفاده بیشتر آنان که در بسیاری از موارد همسو با دشمنان تابلودار نظام بوده است از میان برداشته شود. به عنوان مثال، از آنها بخواهند فقط به یکی از دستاوردهای برجام برای کشورمان اشاره بفرمایند!!
۲- و اما، برخلاف آنچه مقامات و رسانههای غربی اعلام میکنند و در داخل کشور توسط شماری از مدعیان اصلاحات و اعضای دولت قبلی تکرار میشود، تاکنون مذاکرات وین به هیچ نتیجهای که تضمینکننده منافع ملی کشورمان و مخصوصاً تامینکننده انتفاع اقتصادی ایران باشد، نرسیده است و مذاکرات درباره چهار محور اصلی، کماکان بینتیجه مانده است. پادمان، لغو تحریمها، تضمین آمریکا که تعهدات خود را نقض نمیکند و اجرای مرحلهای توافق که پیشنهاد - بخوانید حیله- آمریکاست و تیم هستهای ایران با شناخت هوشمندانهای که از حریف دارد، به شدت با آن مخالفت میورزد.
مقامات و رسانههای غربی با این هدف که ایران را مانع انجام توافق معرفی کنند، درباره خودداری آمریکا از تن دادن به خواستههای قانونی و منطقی ایران سخنی نمیگویند و پیدرپی مصاحبه کرده و مقاله مینویسند که پیشنویس توافق مورد قبولِ طرفین آماده است و اکنون نوبت ایران است که گام نهایی را برداشته و توافق هستهای رسمیت پیدا کند! انگیزه حریف از این بازی روانی، آن است که در افکار عمومی، ایران را مانع رفع تحریمها معرفی کند! و حال آن که حریف اصرار دارد تحریمهای اصلی باقی بماند و حتی حاضر نیست تضمین بدهد که بعد از انجام توافق به تعهدات برجامی خود وفادار باشد!
این بازی رذیلانه از سوی دشمن دور از انتظار نیست ولی آنچه تعجبآور است اصرار برخی از مدعیان اصلاحات و مسئولان دولت قبلی است که عهدشکنی حریف را دیدهاند، خودداری آمریکا از ارائه تضمین را میدانند و از باقی ماندن تحریمهای اصلی نیز باخبرند ولی در همان حال دولت و تیم هستهای را به باد انتقاد گرفتهاند که چرا به توافق تن نمیدهد؟! این حرکت جریان یاد شده، غیر از همسویی با دشمن - اگر نگوئیم وطنفروشی- چه مفهوم دیگری میتواند داشته باشد؟!
۳- آمریکا میگوید از آنجاییکه توافق هستهای به تصویب کنگره نرسیده است، نمیتوان تضمین داد که رئیسجمهور بعدی آمریکا (و یا همین رئیسجمهور فعلی در مقاطع بعدی) آن را نقض نکند! خُب، چگونه میتوان به توافقی با این ویژگی تن داد؟ و مدعیان اصلاحات با حمله به دولت از منافع کدام طرف چالش حمایت میکنند؟! گفتنی است خانم «نیکی هیلی» نماینده دولت ترامپ در سازمان ملل در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز (وابسته به پنتاگون) میگوید:
« جو بایدن هرگونه توافقی را امضا کند به شما قول میدهم که رئیسجمهور بعدی آن را در روز اول حضورش پاره خواهد کرد»!
آقای دکتر باقری مسئول تیم هستهای کشورمان به حریف گفته است، توافقی که هیچ تضمینی نداشته باشد قابل پذیرش نیست و روال تعریف شده میان دولت آمریکا و کنگره این دولت، مشکل شماست و هیچ الزامی نداریم که از قوانین شما پیروی کنیم! آیا این دیدگاه، میهندوستانه و هوشمندانه است یا اصرار مدعیان اصلاحات به امضای توافق به هر شکل؟!
۴- همین جا سخن دیگری نیز با غربگرایان و برخی از دستاندرکاران دولت سابق در میان است و آن اینکه، چرا نسبت به ادعای آمریکا درباره تبعیت دولت آن کشور از کنگره لام تا کام سخن نمیگوئید و تلویحاً آن را منطقی میدانید ولی طرح راهبردی مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریمها که نجاتدهنده برنامه هستهای کشورمان از باجخواهی آمریکا بود را بر نمیتابید و علیه آن زبان و قلم میچرخانید؟!. بماند!
۵- یکی از اصلیترین موارد اختلاف به بخش پادمان (بازرسیها) و موضوع (ابعاد احتمالی نظامی) موسوم به PMD (POSSIBLY MILLITARY DIMENSION) باز میگردد. این اتهام به برنامه هستهای ایران که برای اولین بار (طبق ادعای آمریکاییها) از کامپیوتر شخصی یکی از کارمندان فراری سابق ایران بهدست آمده بود، سالها مورد مناقشه و بررسیهای گسترده آژانس قرار گرفته و نهایتاً آژانس با صدور بیانیهای، ایران را از تلاش برای تولید سلاح هستهای مبرا دانست و تاکید کرد که اگر در گذشته نیز اقداماتی در این خصوص صورت گرفته باشد اکنون هیچ دلیل و نشانهای حاکی از آن وجود ندارد.
این روزها اما، آژانس بینالمللی انرژی اتمی با استناد به اوراقی که از سوی رژیم صهیونیستی دریافت کرده است بار دیگر ماجرای تمام شده «پی ام دی» را به میان کشیده و ادعا میکند که برای اطمینان باید از چند مرکز نظامی حساس کشورمان بازرسی به عمل آورد! در این باره گفتنی است:
الف- رژیم صهیونیستی علاوهبر آن که یک رژیم جعلی است، عضو معاهده «عدم اشاعه سلاحهای هستهای NPT» هم نیست و در عین حال صدها بمب و موشک هستهای نیز در اختیار دارد! پرسش از آژانس این است که طرف مقابل ما در چالش هستهای آژانس است یا اسرائيل؟!
ب- آژانس به وضوح و آشکارا نشان داده است که در بازرسی از مراکز هستهای ایران با اسرائیل هماهنگ است. گروسی، مدیرکل آژانس قبل و بعد از سفر به ایران، به تلآویو سفر میکند و با مسئولان رژیم صهیونیستی درباره برنامه هستهای کشورمان به رایزنی مینشیند.
ج- اسرائیل پنهان نمیکند که اطلاعات لازم برای چند خرابکاری در تاسیسات هستهای ایران را از بازرسان آژانس دریافت کرده است!
د- مدیرکل آژانس در پاسخ به اعتراض ایران که چرا اطلاعات حاصل از بازرسی تاسیسات هستهای ایران را در اختیار دشمنان کشورمان قرار میدهید، به صراحت اعلام میکند که اولاً ما نمیتوانیم تضمین بدهیم در میان بازرسان آژانس جاسوس وجود ندارد! و دیگر آن که اطلاعات به دست آمده را در اختیار تمام اعضای NPT قرار میدهیم! و ...
حالا کلاه خود را قاضی کنید و به این چهار پرسش پاسخ بدهید؛
اول؛ آیا به تیم هستهای کشورمان حق نمیدهید که با صراحت اعلام میکند هرگز به بازرسان آژانس (بخوانید جاسوسان آمریکا و اسرائیل) اجازه بازرسی از مراکز نظامی حساس کشورمان را نمیدهیم؟
دوم؛ آیا اصرار برخی از مدعیان اصلاحات و مدیران دولت آقای روحانی درباره تن دادن به این خواسته آژانس را سؤالبرانگیز نمیدانید؟!
سوم؛ با توجه به دشمنان تابلودار کشورمان که طی ۴۳ سال گذشته از هیچ جنایتی علیه ایران اسلامی و مردم آن صرفنظر نکردهاند، اجازه میدهید اسرار نظامی کشورتان را در اختیار داشته باشند و...
چهارم؛ آیا ایستادگی تیم هستهای کشورمان در مقابل باجخواهی آمریکا و متحدانش به بهانه پادمانی را درخور تقدیر میدانید یا نظر برخی از مدعیان اصلاحات را که باجخواهی حریف را توافق ترجمه میکنند؟!