آمارها از فوت سه میلیون مشمول سهام عدالت طی سالهای گذشته خبر میدهند، اما طی این سالها امکان انتقال سهام متوفیان به وراث وجود نداشته است. البته وعده تعیین تکلیف این سهام بارها از سوی مسئولان داده شده، اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان از مهمترین موضوعاتی است که وراث این افراد مدتهاست چشم انتظار آن هستند، با این حال زمان نهایی آن همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد.
به گزارش ایسنا، آمارها از فوت سه میلیون مشمول سهام عدالت طی سالهای گذشته خبر میدهند، اما طی این سالها امکان انتقال سهام متوفیان به وراث وجود نداشته است. البته وعده تعیین تکلیف این سهام بارها از سوی مسئولان داده شده، اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
البته باید به این نکته توجه داشت که سود سالیانهای که طی این سالها برای مشمولان دیگر واریز شده است برای متوفیان محفوظ مانده و به محض تعیین تکلیف، به حساب وراث واریز خواهد شد.
اتفاقی که در بین رخ داده، این است که وراث برخی از مشمولان هم فوت کردهاند و بازار سرمایه و قوه قضاییه باید در ارتباط با یکدیگر افراد را شناسایی کرده و سهام را به صورت غیرحضوری منتقل کنند. روش غیرحضوری به دلیل تعداد بالای افراد در نظر گرفته شده تا از مراجعه حضوری و ازدحام جلوگیری شود.
پیش از این اعلام شده بود که اطلاعات لازم که از قوه قضاییه به سمات در حال ارسال است و پایان شهریور زمانی بود که برای به نتیجه رسیدن این فرایند اعلام شده بود. اما به نظر نمیرسد این امر محقق شود؛ چراکه پیمان حدادی - مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت - در آخرین اظهار نظر خود درمورد تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان گفته که قوه قضاییه در ارسال اطلاعات به سپردهگذاری کمی از برنامه عقب است؛ بنابراین ممکن است این فرایند با تاخیر بیشتری انجام و تعیین تکلیف شود.
اما در هر حال لازم نیست وراث به صورت حضوری به هیچ مکانی مراجعه کنند و فقط باید منتظر اعلام مسئولان بمانند.