طور متوسط هر کدام از متقاضیان اجاره مسکن در این دو منطقه برای رهن کامل هر مترمربع آپارتمان باید بودجهای حدود ۶ تا ۹ میلیون تومان در اختیار داشته باشند.
در شرایطی که بر اساس آمارها سرعت رشد پاییزی اجاره بها در پایتخت نسبت به ماههای گذشته، کاهش یافته است، اما همچنان مستاجران با بحران ناشی از بالا بودن سطح اجاره بهای پیشنهادی موجران در این بازار مواجه هستند. این در حالی است که همچنان بازار اجاره با تورم بالا نسبت به ماههای قبل و شرایط معمول بازار مسکن رو به روست.
به گزارش دنیایاقتصاد، تازهترین بررسیهای صورت گرفته در خصوص وضعیت اجاره بهای پیشنهادی مسکن در مناطق مصرفی و متوسط شهر تهران که پرتقاضاترین مناطق به لحاظ تقاضای اجاره نشینی هستند، نشان میدهد، سطح بالای اجاره بها در این دو منطقه منجر به مهاجرت اجباری برخی از مستاجران از این مناطق به محلات ومناطق پایینتر شهر شده است.
به گونهای که اثر این رخداد را میتوان در افزایش تقاضا برای اجاره مسکن در مناطق پایینتر مشاهده کرد. این در حالی است که از سوی دیگر این مناطق نیز (مناطق ۴ و ۵)، میزبان تقاضای جدید از مناطق بالاتر بهخصوص منطقه ۲ شهر تهران هستند.
بررسیها حاکی است، هم اکنون به طور متوسط هر کدام از متقاضیان اجاره مسکن در این دو منطقه برای رهن کامل هر مترمربع آپارتمان باید بودجهای حدود ۶ تا ۹ میلیون تومان در اختیار داشته باشند.
متوسط اجاره بهای مسکن در منطقه ۵ بالاتر از منطقه ۴ است. هر چند ممکن است آپارتمانهای ارزانتر در این دو منطقه وجود داشته باشد که عمده آنها واحدهای با عمربنای بالاتر از ۱۵ سال بوده و برخی از مهمترین امکانات موردنیاز یعنی پارکینگ، آسانسور و... را ندارند.
در این میان فایلهایی که در طبقات همکف یا زیرهمکف واقع شده اند اجاره بهای پیشنهادی مناسب تری دارند، اما سکونت در این واحدها، مورد علاقه یا انتخاب بخش زیادی از مستاجرها نیست.
در جدول زیر، بخشی از فایلهایی که روز گذشته به بازار اجاره مسکن در مناطق متوسط شهر تهران عرضه شد، آمده است. این واحدها در مناطق ۴ و ۵ شهر تهران واقع شده اند.