bato-adv
bato-adv

(تصاویر) ملکه و پادشاهان قدیم چه شکلی بودند؟

(تصاویر) ملکه و پادشاهان قدیم چه شکلی بودند؟

متخصصان و کارشناسان با استفاده از بقایای به جا مانده از مردم گذشته، چهره آن‌ها را بازسازی کرده‌اند. برخی از این افراد، یک انسان معمولی و برخی دیگر به خانواده‌های اشراف و سلطنتی تعلق داشتند و یا حتی پادشاه و ملکه بودند.

تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱

مقاله‌های علمی و کتاب‌های تاریخ زوایایی از چهره نئاندرتال‌ها، رؤسای قبایل باستانی و حتی پادشاهان اروپایی در قرون گذشته را با پرتره‌های احتمالی و یافته‌های علمی، برای انسان امروز روشن کرده‌اند، اما متخصصان موفق شده‌اند با استفاده از اسکلت و فناوری‌های نوین، چهره برخی از مردم را پس از گذشت چندین قرن با جزئیات حیرت‌انگیزی بازسازی کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، متخصصان و کارشناسان با استفاده از بقایای به جا مانده از مردم گذشته، چهره آن‌ها را بازسازی کرده‌اند. برخی از این افراد، یک انسان معمولی و برخی دیگر به خانواده‌های اشراف و سلطنتی تعلق داشتند و یا حتی پادشاه و ملکه بودند.

در ادامه برخی از چهره‌های بازسازی‌شده را مشاهده می‌کنید:

زن نئاندرتالی که در «جبل‌الطارق» کشف شد

این تصویر فوقِ واقعی، ما را به ۴۰،۰۰۰ سال پیش می‌برد. در این تصویر چهره یک زن جوان نئاندرتال را مشاهده می‌کنید که از نخستین انسان‌های ساکن «جبل الطارق» محسوب می‌شد. این زن ۲۰ ساله درحالی دفن شده بود که یک کودک کوچک روی قفسه سینه او آرمیده بود. کارشناسان معتقدند این زن حین زایمان در دوران نوسنگی جانش را از دست داده بود.

نئاندرتال

چهره زن ۵۰۰۰ ساله

اسکلت این زن در انگلستان کشف شد. باستان‌شناسان معتقدند این زن حدود ۵،۵۰۰ سال پیش زندگی می‌کرد و جانش را در حین زایمان از دست داده است. این زن ۱.۴۵ سانتی‌متر قد داشته که حتی به عنوان یک زن دوران نوسنگی نیز کوتاه محسوب می‌شود. باستان‌شناسان او را به همراه یک طلسم خوش‌شناسی کشف کردند.

زنان باستان

اوتسی، مرد یخی

کوهنوردان بقایای این مرد را در رشته کوه «آلپ اوتستال» واقع در مرز اتریش و ایتالیا کشف کردند. او در فاصله ۳۳۵۰ تا ۳۱۰۰ پیش از میلاد زندگی می‌کرد و در سن ۴۶سالگی درگذشت که عمر طولانی برای یک انسان عصر مسی محسوب می‌شود.

انسان عصر مسی

شاه «هِنری هفتم»

این تصویر بسیار طبیعی را که «مت رافری»، یک متخصص گرافیک طراحی کرده، چهره «هِنری هفتم»، پادشاه انگلستان است که در ۲۱ آوریل سال ۱۵۰۹ میلادی درگذشت. این متخصص چهره پادشاه انگلستان را با استفاده از نقاب مرگ او بازسازی کرده است.

هِنری هفتم

هیلدای دروئیدی

«هیلدا» یکی از قدیمی‌ترین «دروئید»‌های (عضوی از طبقه تحصیل‌کرده و پیشه‌ور در میان اقوام سلت‌های عصر آهن) اسکاتلند محسوب می‌شود که در عصر آهن زندگی می‌کرد و در فاصله بین ۵۵ پیش از میلاد تا ۴۰۰ میلادی درگذشت.

باستان‌شناسان جمجمه بدون دندان و بقایای این زن را در سواحل اسکاتلند کشف کردند. بازسازی مومی چهره او حتی چروک‌های ریز این زن را نیز به تصویر کشیده است.

هیلدای دروئیدی

شاه «ریچارد سوم»

این بازسازی از چهره شاه «ریچارد سوم» به رغم تصویری که «ویلیام شکسپیر» از او خلق کرده است، چهره دوستانه‌تری از این شاه را به نمایش می‌گذارد. استخوان‌های «ریچارد سوم» زیر یک پارکینگ در انگلستان کشف شد. باستان‌شناسان معتقدند او در سال ۱۴۸۵ میلادی درگذشت.

ریچارد سوم

ملکه تمدن واری

جمجمه ملکه تمدن «واری» که حدود ۱۲۰۰ سال پیش زندگی می‌کرد به همراه آثار تاریخی مجللی در هرمی باستانی واقع در کشور «پرو» کشف شد. این ملکه در یک تالار مجزا دفن شده بود و در سایر بخش‌های مقبره ۵۸ زن اشراف‌زاده دیگر دفن شده بودند. این افراد به تمدن «واری» تعلق داشتند که در فاصله ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ میلادی در این مکان شکل گرفت.

ملکه تمدن واری

چهره یک مرد پارینه‌سنگی زبرین

در دوران پارینه‌سنگی زبرین، یعنی حدود ۴۰،۰۰۰ تا ۱۰،۰۰۰ سال پیش، گروهی از انسان‌های خردمند که با نام «Cro-Magnon» شناخته می‌شوند در اروپا ساکن شدند. این تصویر بر اساس بقای یکی از همین افراد است که در فرانسه کشف شد. با این حال باستان‌شناسان معتقدند این گروه از افراد در این دوره از تاریخ در جنوب انگلستان نیز زندگی می‌کردند.

چهره یک مرد پارینه‌سنگی زبرین

bato-adv
bato-adv