خاگینه خرما یکی انواع خاگینهها میباشد که خیلی راحت و ساده میتوانید این خاگینه را بدون فر و داخل تابه تهیه کنید.
شما میتوانید از هر نوع خرمای که دوست دارید برای تهیه این خاگینه استفاده کنید. برای تهیه خاگینه میتوانید از شربت استفاده کنید و یا به دلخواه از شیره انگور استفاده کنید.
خاگینه خرما یکی از صبحانهها و عصرانههای بسیار اصیل ایرانی میباشد که بیشتر در استانهای آذری ربان کشور تهیه میشود و ترکیبی از خرما و تخم مرغ و گردو ماست میباشد و در واقع یک بمب انرژی نیز به حساب میآید.
شما میتوانید خاگینه خرما را برای روزهای سرد زمستانی تهیه کنید و به همراه یک لیوان چای سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه خاگینه خرما و گردو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ ۴ عدد
خرما ۱۸ عدد
ماست ۴ ق غذا وری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق مراب خوری
آرد ۴ ق غذا خوری
زعفران ۲ ق غذا خوری
گردو و خلال پسته به مقدار لازم
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ ق غذا خوری
مرحله اول: آماده سازی خرما
ابتدا باید داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید و خرما را داخل آن بریزید و برای ۳ دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را به راحتی جدا کنید و بعد هسته خرما را برش بزنید و خارج کنید، بهتر از خرما کم شیره استفاده کنید.
مرحله دوم: هم زدن مواد
تخم مرغها را به همراه وانیل با همزن برقی بزنید تا مخلوط و کرمی رنگ شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و بعد ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت خاگینه خرما
در ادامه مواد را با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود و در انتها کمی زعفران به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه مورد نظر را چرب کنید و نیمی از مواد را داخل تابه بریزید و درب تابه را دمکنی قرار قرار دهید و بگذارید تا مواد خودش را بگیرد و بعد از چند دقیقه بعد دمکنی را بردارید و خرماها و گردو را روی خاگینه قرار دهید و بعد باقی مانده مواد روی خرما بریزید.
مرحله چهارم: تهیه خاگینه خرما
برای تهیه شربت باید آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا غلیظ شود و به قوام برسد و زمانی که خاگینه پخته شد باید شربت خنک شده را روی خاگینه داغ بریزید و صبر کنید تا جذب آن شود. نوش جان
از ماست سفت استفاده کنید.
شربت را ابتدا تهیه کنید و در انتها روی خاگینه بریزید.
میتوانید به دلخواه کمی خلال پسته نیز روی مواد بریزید.
منبع: برترینها