بخشی از معاملهگران باور دارند که تاثیرگذاری بازارساز بر روی قیمت دلار، پایین آمده است. در این زاویه دید، نباید منتظر افت بیدلیل قیمت دلار در هفته آتی بود و حتی برخی از فعالان باور دارند به دلیل کاهش فعالیت بازیگران رسمی در نوروز، میتوان انتظار داشت که عناصر غیررسمی، اثرگذاری بیشتری بر روی قیمت دلار داشته باشند؛ عاملی که میتواند در این روزهای انتهایی اسفند، خریداران احتیاطی را به شکل محسوسی در بازار فعالتر کند.
برخی معاملهگران معتقدند بازارساز همچنان دست بالا را در معاملات دلار دارد و باور دارند که بانک مرکزی روی قیمت بستهشده دلار در انتهای سال حساسیت دارد. در این زاویه دید، باید منتظر فشار سنگین فروش در ابتدای هفته آتی و ریزش دوباره قیمت بود.
به گزارش اکوایران، ورود قیمت دلار به بالای مرز ۴۵ هزار تومانی به طور موقت، فعالیت بازیگران افزایشی را در بازار ارز بالا برد. به باور برخی فعالان، شماری از معاملهگران تصور میکنند که دلار برای آخرینبار در سال ۱۴۰۱ با حضور فعالانه خریداران مواجه شده است.
این عده باور دارند که بهتر است از این فرصت برای فروش برخی از دلارهای خریداریشده خود استفاده کنند. به بیان سادهتر، برخی از معاملهگران تصور میکنند که آخرین فرصت فروش در سال ۱۴۰۱، پس از نزولهای شدید یک هفته اخیر به وجود آمده است و نمیخواهند این فرصت را بهراحتی از دست بدهند.
البته این دیدگاه مربوط به معاملهگرانی است که تصور میکنند بازارساز همچنان دست بالا را در معاملات دارد و معتقدند که بانک مرکزی روی قیمت بستهشده دلار در انتهای سال حساسیت دارد. در این زاویه دید، باید منتظر فشار سنگین فروش در ابتدای هفته آتی و ریزش دوباره قیمت بود.
در این میان، بخشی از معاملهگران نیز باور دارند که تاثیرگذاری بازارساز بر روی قیمت دلار، پایین آمده است. در این زاویه دید، نباید منتظر افت بیدلیل قیمت دلار در هفته آتی بود و حتی برخی از فعالان باور دارند به دلیل کاهش فعالیت بازیگران رسمی در نوروز، میتوان انتظار داشت که عناصر غیررسمی، اثرگذاری بیشتری بر روی قیمت دلار داشته باشند؛ عاملی که میتواند در این روزهای انتهایی اسفند، خریداران احتیاطی را به شکل محسوسی در بازار فعالتر کند.