bato-adv
bato-adv

شایع ترین علل کمردرد و ۱۱ توصیه مهم

شایع ترین علل کمردرد و ۱۱ توصیه مهم

کمردرد مزمن تا ۲۳ درصد از بزرگسالان را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد.

اگر داروهای مسکن بدون نسخه (OTC) شما اخیراً به کمردرد شما کمک نکرده است، شما تنها نیستید.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس یک بررسی در سال ۲۰۱۸ در American Family Physician، کمردرد مزمن تا ۲۳ درصد از بزرگسالان را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. کمردرد یک مشکل رایج برای بزرگسالان در هر سنی است و یافتن درمان مناسب می‌تواند به زمان و کمی آزمون و خطا نیاز داشته باشد. .

شایع ترین علل کمردرد

آسیب به کمر یا ستون فقرات: آسیب به عضلات پشت و ستون فقرات مانند رگ به رگ شدن، فتق دیسک و تنگی ستون فقرات می‌تواند باعث کمردرد شود.

درد عصبی: بر اساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۶، حدود ۱۶ تا ۵۵ درصد از افراد مبتلا به کمردرد مزمن، ممکن است درد مرتبط با عصب داشته باشند. درد عصبی معمولاً تیز است و می تواند به لگن، زانو یا پا برسد.

شرایط پزشکی: برخی از شرایط پزشکی مانند آرتریت، پوکی استخوان، تومورها، عفونت‌های کلیه و فیبرومیالژیا می‌توانند باعث کمردرد شوند.

بارداری: اکثر افراد در دوران بارداری کمردرد را تجربه می‌کنند. تغییرات هورمونی، افزایش وزن و فشردگی ستون فقرات در دوران بارداری می‌تواند منجر به کمردرد شود.

چاقی: اضافه وزن یا چاقی با خطر بیشتر کمردرد مرتبط است. حمل وزن اضافی به ستون فقرات شما فشار وارد می‌کند که می‌تواند باعث درد کمر شود.

چه باید کرد؟

مطالعات نشان می‌دهد که موارد زیر ممکن است به کاهش برخی از انواع کمردرد کمک کند:

فعالیت بدنی و ورزش‌های کششی منظم
یوگا
گرما درمانی
بسته‌های یخ
رژیم ضد التهابی
ترک سیگار
حفظ وزن سالم
خواب کافی
درمان شناختی- رفتاری
مراقبت‌های کایروپراکتیک
طب سوزنی

منبع: health

برچسب ها: کمردرد سلامتی
bato-adv
bato-adv
bato-adv