روسلانسکی همچنین در این نامه گفت که این تغییرات منجر به ایجاد 250 شغل جدید می شود. سخنگوی این شرکت نیز اعلام کرده که کارمندان اخراج شده واجد شرایط درخواست برای این نقش ها هستند.
لینکدین اعلام کرده که بیش از 700 کارمند خود را اخراج و اپلیکیشن کاریابی متمرکز درچین را نیز تعطیل خواهد کرد.
رکود اقتصادی آمریکا همچنان قربانی میگیرد/ اخراج 716 کارمند توسط «لینکدین»
به گزارش فارس به نقل از رویترز، لینکدین، شبکه اجتماعی متعلق به شرکت مایکروسافت که مکانی برای حضور حرفه ای های کسب و کار است، روز دوشنبه اعلام کرد 716 شغل را به دلیل نوسانات تقاضا، اخراج و اپلیکیشن کاریابی متمرکز در چین را نیز تعطیل می کند.
لینکدین که 20هزار کارمند دارد، پیرو رکود اقتصادی اخیر به سایر شرکت های فناوری بزرگ از جمله شرکت مادر خود در زمینه اخراج کارگران می پیوندد.
این شرکت از طریق فروش تبلیغات و همچنین با دریافت هزینه اشتراک درآمد کسب می کند.
طبق گفته Layoffs.fyi که این پیامدها را دنبال میکند، در شش ماه گذشته، بیش از 270هزار شغل فنی اخراج شده اند.
رایان روسلانسکی، مدیرعامل لینکدین در نامهای به کارمندان گفت که این اقدام، اخراج شغل های مربوط به فروش، عملیات و تیمهای پشتیبانی با هدف سادهسازی عملیات شرکت بوده است.
وی نوشت: « ما با نوسانات بیشتر بازار و تقاضای مشتریان و برای خدمت رسانی موثرتر به بازارهای نوظهور و در حال رشد، در حال گسترش استفاده از فروشندگان هستیم.» یکی از سخنگویان لینکدین گفت که منظور از فروشندگان، شریک های خارجی هستند که کارهای جدید و موجود را انجام می دهند.
روسلانسکی همچنین در این نامه گفت که این تغییرات منجر به ایجاد 250 شغل جدید می شود. سخنگوی این شرکت نیز اعلام کرده که کارمندان اخراج شده واجد شرایط درخواست برای این نقش ها هستند.
لینکدین همچنین اعلام کرد در سال 2021 تصمیم به خروج بیشتر از چین راگرفته و اکنون برنامه مشاغلی که در این کشور ارائه میداد را حذف خواهد کرد. این شرکت دلیل تصمیم خود را محیط چالشانگیز این کشور خواند. بر این اساس اپلیکیشن کاریابی متمرکز در چین به نام InCareers تا 9 آگوست(18 مرداد) حذف خواهد شد.
این شرکت گفت:«علیرغم پیشرفت اولیه ما، InCareer با رقابت شدید و فضای چالشبرانگیز اقتصاد کلان روبرو شد که در نهایت ما را به تصمیم برای توقف خدمات رساند.»
رکود اقتصادی در آمریکا و مشکلات شرکتها، دو مسئله جداناپذیر هستند. ادامه دار شدن این مشکل باعث شد تا آن ها دست به اخراج های گسترده ای بزنند تا از این طریق هزینه های خود را جبران کنند. شرکتهای بزرگ در بخش فناوری، بیشترین اخراجهای اخیر را به خود اختصاص دادهاند، از جمله 27هزار نفر اخراج در آمازون که بیشترین عدد در تاریخ این شرکت است. متا 21هزار نفر و آلفابت شرکت مادر گوگل 12هزار نفر را اخراج کرده اند.
طبق گفته Layoffs.fyi، قبل از اعلام لینکدین، 5هزار شغل مربوط به فناوری در ماه می حذف شده بودند.
مایکروسافت که لینکدین را در سال 2016 به قیمت حدود 26 میلیارد دلار خریداری کرد، در ماه های اخیر حدود 10هزار شغل را کاهش داده و مبلغ 1.2 میلیارد دلار مربوط به اخراج کارکنان را برای خود حفظ کرده است.