bato-adv
bato-adv

هکر‌ها پس از ۲۱ سال سرانجام مایکروسافت را دور زدند

هکر‌ها پس از ۲۱ سال سرانجام مایکروسافت را دور زدند

اگرچه مایکروسافت سال‌هاست که پشتیبانی از ویندوز XP را متوقف کرده است، ولی خیلی از کاربران همچنان مصرانه به استفاده از این سیستم‌عامل ادامه می‌دهند و حالا می‌توانند این نسخه را به‌صورت آفلاین فعال کنند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲

هکر‌ها به‌تازگی ابزاری را منتشر کرده‌اند که اجازه می‌دهد الگوریتم ویندوز XP را دور بزنید و این سیستم‌عامل را به‌طور آفلاین فعال کنید.

به گزارش دیجیاتو، اگرچه مایکروسافت سال‌هاست که پشتیبانی از ویندوز XP را متوقف کرده است، ولی خیلی از کاربران همچنان مصرانه به استفاده از این سیستم‌عامل ادامه می‌دهند و حالا می‌توانند این نسخه را به‌صورت آفلاین فعال کنند.

هکر‌ها مدت‌هاست که سیستم فعال‌سازی ویندوز XP را کرک کرده‌اند، اما حالا امکانی فراهم شده است تا در شرایطی که سرور‌های فعال‌سازی این سیستم‌عامل دیگر در دسترس قرار ندارند، همچنان امکان فعال‌کردن این ویندوز محبوب وجود داشته باشد. ابزاری که هکر‌ها ساخته‌اند از طریق مهندسی معکوس الگوریتم فعال‌سازی تلفنی مایکروسافت کار می‌کند.

در مطلبی که در ساب‌ردیت Windows XP منتشر شده است، این اپلیکیشن نه‌تنها می‌تواند فرایند فعال‌سازی رسمی مایکروسافت را انجام دهد، بلکه این کار را به‌صورت آفلاین تکمیل می‌کند. استفاده از این برنامه رایگان است و پس از فعال‌سازی ویندوز می‌توانید هر چند بار که خواستید سیستم‌عامل را بدون مشکل ریست کنید.

طبق آمار‌های StatCounter، ویندوز XP درحال‌حاضر روی ۰.۳۵ درصد از کامپیوتر‌های دنیا در دسترس است. ولی این آمار شاید چندان درست نباشد، چون سیستم‌هایی مثل StatCounter فقط کامپیوتر‌هایی را شناسایی می‌کنند که به اینترنت وصل می‌شوند و به سایت‌هایی می‌روند که کد‌های آمارگیر این شرکت‌ها در آن‌ها قرار دارند.

ازاین‌رو، تعداد کامپیوتر‌هایی که به اینترنت متصل نیستند و از این سیستم‌عامل‌های قدیمی استفاده می‌کنند، احتمالاً باید خیلی بیشتر باشد. اما چرا این سیستم‌ها همچنان از نرم‌افزار‌هایی مثل ویندوز XP استفاده می‌کنند؟ بسیاری از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های قدیمی فقط با این سیستم‌عامل‌ها سازگارند. درنتیجه کاربران به اجبار و به‌دلیل محدودیت‌های فنی یا مالی به استفاده از این محصولات ادامه می‌دهند.

بااین‌حال، کارشناسان استفاده از این سیستم‌عامل‌های قدیمی را به‌هیچ‌وجه به کاربران توصیه نمی‌کنند. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند امنیت کاربران را به خطر بیندازند و از آنجایی که دیگر به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را دریافت نمی‌کنند، می‌توانند به‌راحتی مورد سوءاستفاده قرار بگیرند.