حیدری پاشاکی با بیان اینکه، ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده تعیین ارزش لاشه خودروهای فرسوده را به انجمن صنفی مراکز اسقاط واگذار کرده است؛ گفت: براساس جلسههای کارشناسی برگزار شده، تصمیم بر آن شده است که نیمی از ارزش لاشه برای مراکز اقساط و نیمی دیگر در اختیار صاحبان خودروهای فرسوده قرار گیرد؛ از این رو با کسر هزینههای اسقاط، حدود پنج تا هشت میلیون تومان بابت ارزش لاشه به مالکان پرداخت میشود.
مدیر اجرایی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده، میزان ارزش لاشه خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، محمد حیدری پاشاکی، ضمن یادآوری روند اسقاط خودروها و تکمیل فرآیند مشارکت در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده، اظهار کرد: برندگان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده با مراجعه به ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده به آدرس nnhk.ir میتوانند فرآیند ثبتنام را انجام دهند. متقاضیان پس از اینکه در این سایت ثبتنام و مرکز اقساط مورد نظر خود را انتخاب کردند، همراه با خودروی فرسوده خود برای ارائه مدارک، تحویل و اسقاط خودرو به مرکز اسقاط مورد نظر مراجعه میکنند.
مدیر اجرایی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده تصریح کرد: همانطور که پیشتر نیز گفته شده است، مراکز اسقاط وظیفه دارند پس از اسقاط خودرو متقاضیان، ارزش لاشه خودرو را به حساب مالکان واریز کنند؛ عدم واریز وجه لاشه خودرو به حساب مالک خودرو فرسوده بهعنوان تخلف تلقی میشود و مالکان میتوانند شکایت خود را از طریق سامانه ۱۲۴ ثبت کنند.
وی با بیان اینکه، ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده تعیین ارزش لاشه خودروهای فرسوده را به انجمن صنفی مراکز اسقاط واگذار کرده است؛ گفت: براساس جلسههای کارشناسی برگزار شده، تصمیم بر آن شده است که نیمی از ارزش لاشه برای مراکز اقساط و نیمی دیگر در اختیار صاحبان خودروهای فرسوده قرار گیرد؛ از این رو با کسر هزینههای اسقاط، حدود پنج تا هشت میلیون تومان بابت ارزش لاشه به مالکان پرداخت میشود.