در تهیه و پخت گوشت در این غذا باید از پیاز فراوان و خلالی شده استفاده کنید تا طعم و مزه فوق العادهای داشته باشد و گوشت و پیاز را به صورت لایهی روی هم بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب اضافه نکنید.
چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی میباشد که از گوشت قرمز برای تهیه این غذا استفاده میشود.
به گزارش برترینها، شما میتوانید به دلخواه از گوشت گوساله یا گوسفندی برای پخت این چلو خوشمزه و لذیذ استفاده کنید. این غذا بیشتر با چلو ساده و زعفرانی تهیه میشود، ولی میتوانید با باقالی پلو نیز آن را سرو کنید که هر دو صورت خوشمهز میباشد. معروفترین و محبوبترین چلو گوشت در ایران مربوط به رستوران پسران کریم میباشد که یک رستورانی سنتی در مشهد است و طعم و مزه فوق العاده لذیذی دارد و شما میتوانید این بار به همان روش در خانه یک چلو گوشت خوشمزه تهیه کنید.
در تهیه و پخت گوشت در این غذا باید از پیاز فراوان و خلالی شده استفاده کنید تا طعم و مزه فوق العادهای داشته باشد و گوشت و پیاز را به صورت لایهی روی هم بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب اضافه نکنید.
استفاده از چوب دارچین طعم گوشت را فوق العاده خوشمزه میکند و بعد از پخت کامل از گوشت خارج کنید.
زعفران چلو گوشت را باید کم کم طی چند مرحله اضافه کنید تا عطر و رنگ آن بهتر شود.
اگر زمان کافی برای پخت گوشت ندارید میتوانید از زودپز استفاده کنید.
پخت کامل گوشت حداقل ۴ ساعت زمان میخواهد.
در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.
زیاد تفت دادن گوشت باعث سفت شدن آن میشود.
افزودن رب به چلو گوشت اختیاری میباشد و میتوانید حذف کنید (در صورتی که میخواهید چلو گوشت خود را با رب گوجه فرنگی درست کنید رب گوجه فرنگی را پس از تفت دادن گوشت به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و به طور کامل سرخ شود).
از سیر بوتهای برای پخت چلو گوشت استفاده کنید و سیر را با پوشت شسته و داخل گوشت قرار دهید و بعد از پخت سرو کنید.
در انتها کمی از آبلیمو ترش تازه استفاده کنید تا گوشت خوشمزهتر شود.
حتما آب جوش روی گوشت بریزید وگرنه آب سرد باعث دیر پز شدن گوشت میشود.
برگ بو برای گرفتن بوی گوشت عالی میباشد و بهتر است استفاده کنید.
اگر خواستید چلو گوشت را زعفرانی تهیه کنید باید رب حذف کنید و در مصرف زعفران دست و دلباز باشید و هویج را در نوع زعفرانی باید حذف کنید.
برای عطر بیشتر از کمی گلاب در انتها استفاده کنید.
در این غذا حتما باید روی برنج زرشک تفت خورده ریخته شود.
استفاده از چوب دارچین باعث تیرهتر شدن رنگ چلو گوشت میشود.
فلفل سیاه، زیره سیاه، زردچوبه، چوب دارچین، برگ بو از ادویههای مهم تهیه چلو گوشت میباشد و بعد از پخت باید برگ بو و چوب دارچین خارج شود.