برای صبحانه داشتن یک نان شیرین خیلی لذت بخش است. اینکه بتوانید در عرض نیم ساعت آمادهاش کنید و برای چند روز داشته باشید که دیگر نورعلی نور است! پس این مواد را کنار هم بچینید و خیالتان راحت باشد که نه خمیر مایه لازم دارید، نه همزن برقی و نه فر! این نان خوشمزه سریعتر و راحتتر از آنچه فکر کنید آماده میشود.
«نون و کیک پختن که کار هرکسی نیست!»
ما به شما ثابت میکنیم که هست! هیچ کاری نیست که از عهدهی همهی آدمها برنیاید، فقط آشنایی با ترفندها و قلقها اهمیت دارد و اینکه دستوری را داشته باشید که امتحان شده باشد و زود هم نتیجه خوب بدهد!
برای صبحانه داشتن یک نان شیرین خیلی لذت بخش است. اینکه بتوانید در عرض نیم ساعت آمادهاش کنید و برای چند روز داشته باشید که دیگر نورعلی نور است! پس این مواد را کنار هم بچینید و خیالتان راحت باشد که نه خمیر مایه لازم دارید، نه همزن برقی و نه فر! این نان خوشمزه سریعتر و راحتتر از آنچه فکر کنید آماده میشود.
یک تابه دوطرفه را هم کنارتان بگذارید. اگر تابهی دوطرفه ندارید هم مسالهای نیست، فقط یک تابهی کاملا نچسب لازم دارید.
شکر و ماست و زنجبیل (در صورت تمایل) و روغن مایع را با همزن دستی خوب بزنید. حالا کمکم آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. خمیری که به دست میآید کاملا چسبنده است پس فکر نکنید اشکالی در کارتان دارید! نوبت به اضافه کردن کشمش رسیده، حالا همهی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
کف تابه را با روغن مایع خوب چرب کنید. از مواد خمیری داخل آن بریزید و با دست (دستتان را حتما چرب کنید) سطح آن را خوب صاف کنید. باید قطر این خمیر داخل تابه به یک سانت برسد. روی نان کشمشی را با فرچه از ترکیب زعفران و زردهی تخم مرغ بمالید و اگر دوست داشتید کنجد بپاشید.
شعلهپخشکن را روی گاز بگذارید و با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه تابه را با در بسته بگذارید بماند. بعد از طی این مدت با دست روی نان بزنید و اگر انگشتتان نچسبید کیک را برگردانید. اگر تابهی دوطرفه دارید که راحت برگردانید اگر هم ندارید در ظرفی برگردانید و مجدد از سمت دیگر داخل تابه قرار بدهید. روی نان که طلایی شد حاضر است.
اسم این خوراکی لذیذ نان است، ولی شما میتوانید کیک هم صدایش کنید! ناراحت نمیشود!
میتوانید از آرد گندم یا آرد نان بربری یا لواش استفاده کنید.
اگر دوست داشتید داخل فر بگذارید با حرارت ۱۸۰ درجه همان ۲۰ دقیقه زمان کافی است. یادتان باشد از طبقهی بالای فر استفاده کنید.
امکان حذف شکر را هم دارید. در این صورت نانتان صرفا با کشمش شیرین خواهد شد.
منبع: راهنماتو