آجیل بار را میتوانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچهها میباشد که راحت تهیه میشود، همچنین شما میتوانید آجیل بار را برای دورهمی خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمانهای خود داشته باشید.
این شیرینی یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
به گزارش برترینها، آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و یک میان وعده خوشمزه و اقتصادی تهیه کنید.
آجیل بار را میتوانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچهها میباشد که راحت تهیه میشود، همچنین شما میتوانید آجیل بار را برای دورهمی خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمانهای خود داشته باشید.
تهیه این آجیل بار خیلی آسان است و میتوانید از گردو یا پسته و هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.
ابتدا باید کنجد را کمی تفت دهید، شما میتوانید از کنجد بو داده آماده استفاده کنید و اگر کنجد خام در خانه دارید کافی است داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تتف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد، دقت کنید پای گاز باشید وگرنه خیلی سریع کنجد میسوزد.
شکر را داخل تابه بریزید و هم نزنید و بگذارید خود شکر با حرارت کم ذوب شود و زمانی که قهوهای رنگ شد باید سریع شیره انگور و ارده کنجد را اضافه کنید و سریع هم بزنید و نگذارید تا شکر سفت شود.
در ادامه باید کنجد و بادام و مغز آفتابگردان و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و خوب سفت شود، سپس از روی حرارت بردارید و یک ظرف مستطیل پیرکس یا پلاستیکی را بردارید و کمی چرب کنید و از مواد تهیه شده داخل آن بریزید و کمی خلال پسته برای تزیین بریزید و با گوشتکوب دستی خوب بکوبید تا سطح آجیل بار کاملا باید صاف و یکدست شود.
ظرف را برای ۱ ساعت باید در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و از قالب خارج کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و این آجیل بار را میل کنید. نوش جان
بهتر است قطر مواد ۱ سانت بیشتر نشود زیرا کالری بسیار بالایی دارد.
میتوانید همه مغزیجات را در ابتدا کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و بعد استفاده کنید.
اگر احساس کردید شکر سفت شده باید حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دوباره ذوب و شل شود.
اصلا نباید زیر شکر زیاد باشد وگرنه میسوزد و مزه تلخی به آجیل بار میدهد.