bato-adv
bato-adv

این بار ماکارونی را با این دستور درست کنید؛ به امتحانش می‌ارزد!

این بار ماکارونی را با این دستور درست کنید؛ به امتحانش می‌ارزد!

ماکارونی یکی از غذاهای پرفدار در جهان و ایران است ولی پخت ماکارونی با مرغ، مزه‌ای دیگر دارد.

«ماکارونی محبوب‌ترین غذای جهان نباشه یکی از محبوب‌تریناست!» یکی از غذا‌های خیلی پرطرفدار ماکارونی است که باب دل تمام بچه‌هاست!

غذایی که هم سریع حاضر می‌شود و هم می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف درست کنید و لذتش را ببرید. اگر بخواهیم خیلی منصفانه بگوییم ته‌دیگ ماکارونی حتی، از خودش پرطرفدارتر و لذیذتر است!

برای درست کردن ماکارونی همیشه از گوشت چرخکرده استفاده می‌شود. هر چند دستور‌های طبخ متفاوتی وجود دارد، ولی گوشت چرخکرده پایه اصلی تمام آنها است. این بار یک هنجارشکنی کرده‌ایم و گوشت چرخکرده را حذف، و به جای آن از مرغ استفاده می‌کنیم. در محبوب بودن ماکارونی با این روش هم مصرانه پافشاری می‌کنیم! شما هم امتحان کنید اگر پشیمان شدید دیگر به این شیوه نپزید! مطمئن هستیم که پشیمانی سراغتان نخواهد آمد!

مواد لازم:

ماکارونی، یک بسته

سینه مرغ، ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط، ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز، ۲ عدد

فلفل چیلی سبز، ۴-۵ عدد

کره، یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون، به اندازه لازم

سیر، ۴-۵ حبه

رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری پر

گوجه فرنگی، ۲ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره و آویشن، به میزان لازم

جعفری، کمی!

طرز تهیه:

گام اول:

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

سینه مرغ را به شکل مکعبی ریز خرد کنید.

فلفل دلمه‌ای‌ها و فلفل چیلی‌ها را هم نگینی برش بزنید.

گوجه فرنگی‌ها را هم ریز خرد کرده و آماده بگذارید.

این بار ماکارونی را اینجوری درست کن، بد نمی‌بینی!

گام دوم:

در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید و رشته‌های ماکارونی یا ماکارونی فرمی شکل را داخل آن بریزید و بگذارید که بپزد.

گام سوم:

سینه مرغ خرد شده را در مقداری روغن تفت بدهید و وقتی رنگ آن عوض شد پیاز‌ها را به آن اضافه کنید و زردچوبه را هم بریزید و اجازه بدهید با هم سرخ شوند. وقتش است که حبه‌های سیر هم له بشوند و به این بزم خوشبو بپیوندند! فلفل دلمه‌ای‌ها و چیلی‌ها را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تفت بخورند. در آخر رب و گوجه فرنگی‌ها را هم داخل ظرف بریزید تا گوجه‌ها نرم شده و رب هم تغییر رنگ بدهد. از ادویه‌ها غافل نشوید! نمک، فلفل سیاه، زیره و آویشن باید به این ماکارونی عطر بدهند. مقداری از آب ماکارونی که در حال پختن است را داخل این مواد بریزید و بگذارید مرغ‌ها در کنار بقیه مواد بهتر بپزند.

گام چهارم:

ماکارونی را آبکش کنید و به سس مرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

گام پنجم:

به به! مرحله جانانه‌ی ته دیگ! این قسمت دیگر دست خودتان نیست باید به دلتان بسپارید! ته دیگ سیب زمینی باشد یا نان؟! یا حتی ماکارونی؟! همه این‌ها لذت‌بخشند! پس به نظر خودتان عمل کنید و اجازه بدهید مدتی ماکارونی با سس دم بکشد. جعفری را هم روی آن بپاشید تا هم زیباتر شود هم معطر! این ماکارونی را حتی می‌توانید بدون اینکه دم کنید نوش جان بفرمایید. هدف از دم کردن در اینجا صرفا داشتن ته دیگ است!

منبع: غذالند

برچسب ها: ماکارونی آشپزی
bato-adv
bato-adv
bato-adv