یکی از جذابترین موادی که میتوان به مایه ماکارونی اضافه کرد، مرغ است. اگر به هر دلیلی نمیتوانید گوشت قرمز استفاده کنید، گوشت مرغ میتواند جایگزین خوبی برایتان باشد.
ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی میباشد که اغلب با گوشت چرخ کرده تهیه میشود، ولی ماکارونی با مرغ هم مزه خاص خودش را دارد.
ماکارونی را میتوان با مواد مختلف تهیه و مزهدار کرد. یکی از جذابترین موادی که میتوان به مایه ماکارونی اضافه کرد، مرغ است. اگر به هر دلیلی نمیتوانید گوشت قرمز استفاده کنید، گوشت مرغ میتواند جایگزین خوبی برایتان باشد.
برای تهیه ماکارونی با مرغ ساده ابتدای کار سینه یا ران مرغ را درون یک قابلمه حاوی آب قرار میدهیم، سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم و اجازه میدهیم سینه یا ران مرغ درون آب جوش بمانند تا کاملا آب پز شوند.
در این مرحله سس ماکارونی را آماده میکنیم، برای این منظور ابتدای کار پوست پیاز را جدا میکنیم، سپس میشوییم و به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
حالا مقداری روغن مایع درون تابه میریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه میکنیم، سپس تفت میدهیم تا پیاز سبک و شیشهای شود. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
در این مرحله زمانی که پیاز و ادویهها کاملا سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را به همراه نمک به آن اضافه میکنیم، سپس تفت میدهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم.
حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب میکنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد، ماکارونی را به دو قسمت تقسیم میکنیم، سپس درون قابلمه اضافه میکنیم.
در این مرحله اجازه میدهیم ماکارونی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در ادامه پس از گذشت این زمان ماکارونی را درون آبکش میریزیم و آبکش میکنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم.
حالا مقداری روغن درون قابلمه میریزیم و ته دیگ دلخواهمان را درون آن فیکس میکنیم. در ادامه ماکارونی را به سس میافزاییم، سپس مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مرغها را پس از پخت از قابلمه خارج میکنیم.
در این مرحله ماکارونی را درون قابلمه میریزیم، سپس مرغها را وسط ماکارونی قرار میدهیم. در ادامه درب قابلمه را با دم کنی میپوشانیم و روی قابلمه قرار میدهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار میدهیم.
در نهایت قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم ماکارونی به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. در آخر ماکارونی را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم، سپس به همراه سالاد فصل سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: سبک زندگی