در ماه رمضان، بهترین راه برای حفظ سلامتی و کاهش وزن، توجه به برخی موارد در وعدههای افطار و سحر است.
در سحر، میتوانید میوههایی با ویتامین C مانند کیوی یا سیب سبز انتخاب کنید. همچنین، مصرف موادی مانند گردو، شیر، زیتون یا آووکادو نیز توصیه میشود.
به گزارش عصر ترکیه، در ماه رمضان، بهترین راه برای حفظ سلامتی و کاهش وزن، توجه به موارد زیر در وعدههای افطار و سحر است:
سحری را حتماً انجام دهید: در ماه رمضان، سحری خوردن بسیار مهم است. غذای سحری میتواند مانند یک صبحانه عادی باشد. بهتر است غذاهای سبکی مانند سوپ یا صبحانههای ساده را انتخاب کنید.
مصرف تخممرغ: در ماه رمضان، مصرف تخممرغ افزایش مییابد. تخممرغ میتواند به عنوان غذایی کامل با اسیدهای آمینه، ویتامینهای A، D، E و گروه B مورد استفاده قرار گیرد.
غذاهای افطار: در افطار، میتوانید غذاهای سبکی مانند غذاهای سبزی، سالاد، غذاهای روغن زیتونی یا غذاهای دانههای خشک با پروتئین بالا مصرف کنید.
مصرف میوه در سحری: در سحر، میتوانید میوههایی با ویتامین C مانند کیوی یا سیب سبز انتخاب کنید. همچنین، مصرف موادی مانند گردو، شیر، زیتون یا آووکادو نیز توصیه میشود.
مصرف آب: مصرف آب در هر زمان مهم است، اما در ماه رمضان نیز باید به آن توجه داشته باشید. حدود ۶۰-۷۰ درصد بدن ما از آب تشکیل شده است. در روز، حداقل ۸-۱۰ لیوان آب مصرف کنید.