دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خواستار تحقیقات بینالمللی درمورد احتمال استفاده رژیم اسرائیل از تسلیحات حرارتی در جنگ غزه شد که میتواند اجساد را تبخیر و یا ذوب کند.
یک سازمان حقوق بشری از احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از بمبهای حرارتی در غزه و تبخیر و ذوب کردن اجساد خبر داد.
به گزارش ایسنا، دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خواستار تحقیقات بینالمللی درمورد احتمال استفاده رژیم اسرائیل از تسلیحات حرارتی در جنگ غزه شد که میتواند اجساد را تبخیر و یا ذوب کند.
این سازمان حقوق بشری خواستار تشکیل کمیته تحقیقات بینالمللی متشکل از کارشناسان متخصص درمورد سلاح مورد استفاده رژیم صهیونیستی در تجاوز به غزه شد، از جمله اینکه اسرائیل ممکن است در این جنگ از بمبهایی استفاده کرده که حرارت شدید تولید میکنند و منجر به تبخیر اجساد قربانیان میشود.
در این گزارش آمده است: دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه شواهدی موثق و اطلاعات اولیه جمعآوری کرده است که بخش پنهان کشتار وحشتناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه را برملا میکند؛ شواهدی که نشان میدهد جنگندههای اسرائیل بمبهایی بر منازل مسکونی در غزه میاندازند که میتوانند اجساد را تبخیر و یا ذوب کنند.
این سازمان اعلام کرد: روی آوردن ارتش اشغالگر به ویرانی کامل منازل مسکونی غزه و کشته و مجروح کردن تعداد زیادی از مردم این منطقه، این نگرانیها را بهوجود آورده که احتمالا از سلاح حرارتی موسوم به «بمب خلاء» یا گرمافشاری استفاده کرده است. این بمبها در عرصه نظامی به تاثیرشان در تخریب غارها و تونلهای زیرزمینی معروف هستند.
در بخشی از این گزارش آمده است: هزاران قربانی فلسطینی همچنان مفقود هستند و دلیل آن نبود امکانات لازم برای برداشت آوار، پیدا نکردن آنها و یا ناپدید شدن اجباری آنها از سوی اسرائیل است. مواردی ثبت کردیم که به هنگام انجام عملیات یافتن اجساد، برخی از آنها ناپدپد و یا به خاکستر تبدیل شدهاند که این امر پرسشهایی درخصوص نوع بمبهای استفاده شده در جنگ غزه را بوجود میآورد. کارنامه اسرائیل در ارتکاب جنایتهای وحشتناک و نقض قوانین بینالمللی انسانی از جمله نقض اصل تمایز، اصل تناسب، اصل ضرورت نظامی و قواعد حفاظت در درگیریهای مسلحانه، به ویژه در جریان حمله نظامی مداوم به غزه سیاه است.
این نهاد حقوق بشری همچنین آورده است: ارتش اشغالگر همواره از نواع مختلف سلاح و بمبهای ویرانگر غیرمتناسب علیه غیرنظامیان فلسطینی استفاده کرده است و این امر در تضاد با اصل محافظت از غیرنظامیان و اموال آنها در جنگ است.
بر اساس این گزارش، قانون بینالمللی انسانی بر اساس توافقات ۱۸۹۹ و ۱۹۰۷ لاهه و همچنین توافق ژنو در سال ۱۹۴۹ استفاده از بمبهای حرارتی یا به اصطلاح گرمافشاری در مناطق مسکونی و هدف قرار دادن غیرنظامیان را ممنوع کرده است.